Astrološki pregled za ovu nedelju: 31. oktobar - 7. novembar 2016.

U ovu sedmicu ulazimo gurani blagom, ali izuzetno pozitivnom energijom Mladog meseca od 30. oktobra. Potrebno je samo malo da se potrudimo, i ova sedmica bi mogla biti odlična jer toliko toga dobrog nudi.

Ilustracija: Hermann / pixabay.com

Autor: Penzin

Spremite se da shvatite, da vam sine, da pojmite, onako duboko, suštinski, gde se nalazite i kuda ste se uputili. Ova sedmica nudi mogućnost uvida kako u događaje koji su nas doveli dovde, tako i u puteve koji se otvaraju pred nama.

Na samom početku bismo mogli dobiti ili naznake ili sasvim otvorene, jasno čitljive informacije o nečemu što je nama važno. Obratite pažnju na ono što ove sedmice budete čuli, videli, saznali. Podaci koji sada do vas stižu mogu imati veliku važnost iako možda njihov značaj neće biti odmah uočen.

Sa druge strane, naglašene su intuicija i sposobnost da se pronikne u suštinu. Cela sedmica je odlična za razrešavanje starih sukoba, za bliže upoznavanje sa osobama sa kojima želite da ostvarite dublju, značajniju vezu.

Ovo neće biti užurbana sedmica, sa mnogo događaja, kontakata i novih lica. Međutim, mnogo toga što se bude desilo, može imati veliku važnost u narednom periodu, a ljudi sa kojima budemo kontaktirali jesu oni koji imaju posebno mesto u našim životima, bilo kao pozitivni, bilo kao negativni likovi.

Treba napomenuti da, bez obzira na to što je moguće da ćemo imati susrete sa osobama koje su negativne ili ćemo rešavati neka neprijatna životna pitanja i probleme, ova sedmica je izrazito pozitivna i većina će je pamtiti kao takvu. Odlična je i za poslove i za ljubav.

Osobe koje očekuju neki novac sada bi ga mogle dobiti, a mnogi će uspeti da zarade više nego što su očekivali. Ali novac ne stiže samo onima koji čekaju nadoknadu za svoj trud, već i onima koji su mudro investirali u prethodnom periodu.

Postojeće ljubavne veze dobijaju na značaju, a oni koji čekaju da im se ljubav desi, upravo bi krajem ove sedmice mogli da upoznaju nekog.

Ako je potrebno da se pomirite sa nekim, naročito ako je to neko sa kim ste u ljubavnoj vezi, sada je pravo vreme da razgovarate i da razrešite situaciju. Lakše razumemo jedni druge. Takođe, ako i nije potrebno da se mirite, sada možete obaviti važne razgovore i na taj način učvrstiti veze koje gradite sa ljudima koji su vam bliski.

Nove ljubavi bi zaista mogle da se dese iznebuha. Ovakve ljubavi obično su burne i sveprožimajuće u početku, da bi splasle podjednako brzo kao što su se rasplamsale. Ako vam se ove sedmice desi ta vrsta nove, neočekivane ljubavi, znajte da bi ona ipak mogla da izdrži mnogo duže i da čak ostane trajna. Pri tom, krasiće je ona strast koju mnoge veze imaju samo na početku.

Tako da, ako ste sami, obavezno izađite „međ’ ljude“ prvog vikenda u novembru. Ako se i ne desi da odmah upoznate onu pravu/onog pravog, sasvim je moguće da ćete ostvariti poznanstva koja će vas do te osobe kasnije dovesti.

Dakle, ljubav i novac. Sjajna kombinacija za jednu sedmicu. Eh, da nam je svaka takva!

Značajna astro dešavanja ove sedmice:

    ponedeljak – Merkur u Škorpiji sekstil SMČ u Devici
    utorak – Sunce u Škorpiji trigon retrogradni Neptun u Ribama
    sreda – Sunce u Škorpiji sekstil SMČ u Devici
    četvrtak – Merkur u Škorpiji sekstil Pluton u Jarcu
    petak – Venera u Strelcu kvadrat retrogradni Hiron u Ribama
    subota – konjukcija Merkur i Lilit u Škorpiji
    Venera u Strelcu trigon retrogradni Uran u Ovnu
    nedelja – Merkur u Škorpiji trigon retrogradni Hiron u Ribama
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар