Nedeljni horoskop: 26. septembar - 2. oktobar 2016.

Vreme je da zavirite u novo izdanje sedmičnog dijaloga sa zvezdama, na raskrsnici izmedju dva meseca, septembra i okrobra. Pred vama je Nedeljni horoskop: 26. septembar -  2. oktobar 2016. 

Ilustracija: Quique / pixabay.com


Vreme je za prepšutanje iskrenim emocijama. Odličan je trenutak da učvrstite svoje odnose sa roditeljima, braćom i sestrama, decom. Ovo razdoblje osnažiće Raka i Jarca, Ovna i Vagu koji su uvek tu za druge, spremni na pružanje podrške. 

Mlad Mesec u Vagi, 1. oktobra, može unaprediti  naše odnose, ali da bi se to i dogodilo, stavite se u poziciju osoba koje su vam važne u životu. Zamislite njihove potrebe i želje, zamislite kako stvari izgledaju iz njihove perspektive. Pokušajte sami sebe pogledati objektivno, onako kako vas vidi neko drugi. 

Sa energijom Vage pravi je trenutak i da svom životu dodamo više lepote. Posvetite pažnju svom izgledu. Kad izgledate dobro, odmah se i osećate dobro! To će posebno koristiti Biku i Devici, Ribama i Škorpijama.Vodolija i Lav, Blizanci i Strelac trebalo bi da uspore tempo i dobro razmisle o svakom sledećem potezu.


OVAN


Postoji sukob racionalnog i emotivnog u poslovnim dešavanjima koje slede. Niste potpuno sigurni šta vam je činiti jer se uvek odloži završetak projekta na kome radite. Samo pratite simboliku i nećete pogrešiti. Kod mnogih će rasti nezadovoljstvo jer šefovi ne povlače dobre poteze i pokazuju se kao nekompetentni. Nemojte da se nervirate oko stvari na koje ne možete da utičete. Vama nikada ne nedostaje ideja. Samo malo umirite svoju istraživačku prirodu i postavite granice. 


Slobodni Ovnovi već imaju nekoga ko je kvalitetan - potrebno je da vi definišete šta želite i pod kojim uslovima. Zauzeti Ovnovi kao da teraju inat partneru. Razmislite zbog čega je to tako. Partner neće moći još dugo da izdrži taj pritisak.


NOVO: GODISNJI HOROSKOP ZA 2017. GODINU

 

BIK


Povedite računa oko papirologije. Saradnici su vam nejasni po pitanju nekih ideja ali se ne uplićite u to. Vi želite nove projekte i osveženje koje bi vas ponovo pokrenulo. Tek od kraja nedelje možete da računate na povoljnija dešavanja i vaše lično buđenje. Ne oslanjajte se na mlađe i neiskusne saradnike. Za sada ne računajte na nešto ozbiljno. 


Prijaju vam ljudi koji su oko vas. Flert vas pokreće ali ne na duže staze. Pojaviće se neko mlađi, neko ko često putuje ili se bavi privatnim poslom. Zauzeti Bikovi imaju manje zajedničkog vremena sa voljenom osobom. Kao da svako brine oko nečega i imate potrebu da se osamite. Ne dozvolite da to ode predaleko.


BLIZANCI


Ne reagujte impulsivno i ne dozvolite da vas saradnici uvuku u tračeve. Za sada se nađite u ulozi posmatrača. Možete da planirate nove projekte, a iz dana u dan kockice se slažu u pravcu koji je dobar za vas. Povoljno vam je sve što ima veze sa inostranstvom i strancima. Sredite neku papirologiju, a krajem nedelje vam je moguć neplanirani finansijski dobitak. 


Slobodnim Blizancima su najbolje šanse da nekoga upoznaju na kraćem putu. Razmišljaćete o osobi iz prošlosti ali teško da ćete se vraćati na staro. Uživate u društvu vama poznatih ljudi, opuštenim pričama i flertu. Kod zauzetih je ovo napet period. Moguće je nerazumevanje i teranje inata u odnosu. Savet je da za sada izbegavate rasprave i drastične promene.


NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2016.


RAK


Vaša želja za konkretnim promenama na radnom mestu jača tokom ovog perioda. Možete da očekujete manja pomeranja u projektima koji su vam bitni ali teško da ćete sada nešto privesti kraju. Možete da dođete do nekog novca koji vam se duguje. Neko pokušava da vas manipuliše pa povedite računa na koga ćete da se oslonite. Povoljni su vam poslovi sa strancima ili inostranstvom. 


Interesantni ste suprotnom polu, ali niko da vas pokrene. Može vam se javiti neko iz prošlosti. Međutim, to je za vas davno završena priča. Slučajan susret sa interesantnom osobom u blizini mesta gde se služi hrana može da pokrene izvesna maštanja. Na kraju - vi ipak čekate sledeću nedelju da se emotivno pokrenete. Zauzeti Rakovi su predani voljenoj osobi.


LAV


Razmišljate na koji način da iskoristite svoje kontakte i sposobnosti. Izvesne okolnosti počinju da se menjaju i pokreću vas da razmišljate. Za sada ipak ne pravite drastične promene. Radite na sebi i oslonite se na dosadašnja iskustva. Saradnici imaju neke nove zahteve prema vama i to će vas nervirati. Finansije počinju polako da se popravljaju. 


Komunikacija vam generalno nije jača strana u ovom periodu, naročito sa suprotnim polom. Samim tim se pazite mogućih nesporazuma i loših procena. Ovo je naročito naglašeno kod zauzetih Lavova. Imate tendenciju da se suviše trudite - to neće doneti rezultate. Slobodni Lavovi mogu da se pokrenu nakon jednog slučajnog susreta sa osobom koju dugo niste videli.


DEVICA


Promenljivih ste stavova kada je posao u pitanju. Iz dana u dan menjate gledišta po izvesnim pitanjima. Vaš kritički duh će privući pažnju saradnika pa su moguće rasprave. Razmišljate kako da popravite svoju finansijsku situaciju i skloni ste spekulacijama. Strpite se i sačekajte kraj nedelje ili početak sledeće jer neke stvari ne zavise od vas. 


U emotivnom delu preovladavaju vaši strahovi. Zauzete Device imaju potrebu da nešto prebace voljenoj osobi. To bi se ipak pretvorilo u neiscrpnu svađu pa je savet da se uzdržite. Jednostavno radite na sebi i sami dajte odgovore na pitanja koja vam se motaju po glavi. Slobodne Device mogu da se vrate u neku vezu ili uđu u vezu sa osobom koja je već pored vas.

NOVO: GODISNJI HOROSKOP ZA 2017. GODINU

 

VAGA


U ovom periodu vas očekuje izvesno tumbanje na poslovnom planu. Nemojte da se nervirate i ne preuzimajte suviše veliku inicijativu. Već početkom sledeće nedelje ćete shvatiti suštinu tih dešavanja i svoje mesto u njima. Moguće su vam izvesne provokacije od strane saradnika. 


Slobodne Vage ljubav čeka na nekom putu. Svakako je prisutna izvesna daljina i indirektna komunikacija sa osobom koja vam je simpatična. Opet, nije u vašoj prirodi da vidite perspektivu u takvoj organizaciji. Ali vam to za sada prija. Moguća je i tajna veza. Kod zauzetih Vaga se budi izvesna sumnja u partnera. Moguće su sitne svađe koje će biti učestalije kako dani prolaze.


ŠKORPIJA


Vreme je da se oslonite na svoju urođenu intuiciju. Ne počinjite sa novim projektima, naročito u prvoj polovini nedelje. Oslanjate se na dugogodišnje saradnike ili ljude koje smatrate prijateljima. Nervoza šefova će pojačati tenziju na radnom mestu ali ne dozvolite sebi ishitrene reakcije. Neki saradnici će sami otići iz vašeg okruženja. 


U ovoj nedelji ne želite neke promene i stres u emotivnim vodama. Zauzete Škorpije ipak neće moći da izbegnu prepirke sredinom nedelje. Partner se pravi pametan a vi ne možete da ostanete ravnodušni. Slobodne Škorpije žele da promene svoje okruženje. Možda otputujete negde. Ali vama je ipak u glavi neko ko se nalazi u vašem okruženju.

NOVO: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2016.

 

STRELAC


Vi niste znak koji je sklon nekim velikim ispadima u poslednje vreme, pa se pridržavajte toga i u ovom periodu. Možete da imate neke ponude za posao, ali ako je to neko potpuno nov - savet je da preskočite. Kao da mirite neke ljude u svom okruženju. A vama dobro ide uloga medijatora. Povoljni su vam honorarni projekti. Finansije se popravljaju ili postoje konkretne naznake za to. 


Sada izgledate bolje nego ikada. Privlačite pažnju suprotnog pola. Da li je to zbog toga što ste se sredili ili zbog toga što samo sijate - na kraju nije ni bitno. Svakako možete da birate, a vašu pažnju privlači mlađi ili mladolik partner. Zauzeti Strelčevi mogu da se svađaju više nego obično. Samo shvatite da je po sredi neka partnerova nesigurnost.


JARAC


Vaše ambicije rastu u ovom periodu, a informacije kasne. Sve to podiže tenziju a vi niste znak koji ume da se nosi sa toliko stresa. Finansijska ulaganja u poslu su vam povoljna bez obzira na manja kašnjenja. Povedite računa u kontaktu sa autoritetima jer možete da izgovorite svašta što ne bi trebalo. Ograničite svoje prve impulse da se odmah pokažete. 


Interesantan je period kojeg god da ste statusa. Zauzeti Jarčevi mogu da računaju na blagonaklonost partnera. Vi izvoljevate, ali partner vam udovoljava. Slobodni Jarčevi bude svoju prirodu i ulaze u strastvenu avanturu. Doduše, neće vas to mnogo držati, ali će biti intenzivno.


VODOLIJA


Poslovni deo vam i nije problem. Imate mogućnost da na neki način birate. Ali kao da ste svakome na usluzi i to vas umara. Haotičan finansijski status je nešto što vas bitnije opterećuje. Imate osećaj kao da suviše dugo stojite u mestu. Tako će biti i u ovoj nedelji. Krajem nedelje vam sledi neočekivani priliv novca. 


Emotivni deo vam se prepliće sa poslom ili finansijama. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga na radnom mestu, ali takođe razmišljaju i o osobi iz prošlosti. Neko dvoumljenje svakako postoji. Zauzete Vodolije mogu da se raspravljaju i to upravo zbog novca. Smanjite tenziju i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima.


RIBE


Radite i svoj i tuđ posao. Trebalo bi da reorganizujete poslovne obaveze. Saradnici su sve bezobzirniji u odnosu, a vaš prag tolerancije je visok. Projekti na kojima vi radite imaju potencijala. Samo izbegnite partnerske odnose i sve će biti uredu. Pazite na koga ćete se osloniti i u smislu završavanja poslova, i u smislu informacija. 


Vaša introvertnost je bolji emotivni deo u ovom periodu. To će se pokazati kao pun pogodak. Potencijalnim partnerima delujete misteriozno i osećaju potrebu da se bore za vašu naklonost. Vi ipak imate druge planove. Sve više mislite o nekome ko je spontano prisutan u vašoj svakodnevici. Zauzete Ribe diktiraju tempo u odnosu sa voljenom osobom.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар