Mesečni ljubavni horoskop za septembar / rujan 2016.

Septembar je počeo, leta je na izmaku, letnje romanse ustupaju mesto drugačijim "programima" na emotivnom planu. Gde ste vi u svemu tome? Proverite, pred vama je ljubavni horoskop za septembar 2016.

Alexas_Fotos / Pixabay

Ovan


Postoji rizik da početak jeseni i ne krene kako treba za vas, ali to možete sprečiti tako što ćete ispratiti neka jednostavna pravila. Najpre, imajte u vidu da je započinjanje duge veze u ovom trenutku praktično nemoguće. Sve što probate sada biće kratkog veka i neće se završiti slavno. Sa druge strane, to ne znači da treba da se izolujete od sveta i provodite dane u kući umotani u ćebe. Pronađite zlatnu sredinu. Izlazite, flertujte, ali se držite na blagoj distanci.

Bik


Bikovi, vas čekaju mnogi zanimljivi trenuci. Naročito ako imate ,,životnog partnera“. Septembar će baciti novo, neočekivano svetlo na vašu vezu. To ne mora nužno biti negativno, samo iznenadno. Tako da bi bilo dobro da budete spremni na to, pogotovo ako imate neke skrivene tajne kojih vaša srodna duša nije svesna. Znate i sami da pre ili kasnije sve tajne isplivaju na površinu. Ukratko, budite ekstremno obazrivi kada diskutujete o ,,sočnim“ temama sa bližnjima. Uprkos ovim okolnostima, čeka vas svetao i dinamičan period!

Blizanci


Na emotivnom planu, dragi blizanci, i vama se smeši poprilično uzbudljiv period. Budite oprezni, ali nemojte se ni previše zamarati. U odnosu sa partnerom, budite malo više dosledni i napravite korak unazad. Sagledajte na čemu ste. Ne, neće biti lako. Da, može imati posledice, ali u ovom trenutku vam je to zaista potrebno. Ponekad i najstrastvenija osećanja moraju biti sagledana iz objektivne perspektive. Prijatelj vam može priteći u pomoć, ali samo vi najbolje znate koje zaključke možete izvući.
Rak


Ovaj znak će u septembru biti uključen u mnoštvo zabavnih dešavanja. Samo ostanite verni sebi i ne pokušavajte da se dokažete nikome. Ako ste u vezi, budite malo blaži. Postoji osećaj da partner i vi niste dovoljno otvoreni jedan prema drugome. Mislite o tome, kao i o činjenici da se ne vrti sve oko vas. Ipak, nikad nije kasno da ovo ispravite. Ne bojte se izvinjenja i iskazivanja istinskih osećanja! Nekad je to vrednije od hiljadu dela. Vi ste delikatna, emotivna stvorenja, o čemu smo već govorili, ali na kraju dana, uvek se izborite za ono najbolje za sebe!

Lav


Ljubavni život lavova biće prilično interesantan. Na početku meseca imaćete osećaj da morate postići dosta toga, tako da se nemojte plašiti. Ne zatvarajte se u sebe i ne bežite od sveta. Ovo se odnosi na vaše emotivne veze, kao i na generalan nivo emocija karakterističan za vaš znak. Budite aktivni i pokažite svoje emocije. Ne pokazujte otpor tome, u suprotnom to može biti opasno i kontraproduktivno po vaše odnose, naročito u sferi zabavljanja.

Devica


Ovog meseca, naročito od samog početka, moraćete da budete više prisutni za svog partnera. Ovo važi i za one koji se već neko vreme ,,natežu sa nekim“. Vrlo je verovatno da ste oboje puni nekih pitanja koja su se taložila vremenom, ali niste mogli da nađete pravi trenutak da o tome govorite. Sada jeste. Uhvatite se u koštac sa svime. Istina je uvek bolja od neznanja. Situacija je u potpunosti u vašim rukama i prestanite da se bojite radikalnih promena! Ponašajte se kao prava devica.

Vaga


Za promenu, vage mogu malo i da odahnu. Sledi veoma opušten period za vas. Moguće je da će biti nekoliko sitnih čarkica, ali ispostaviće se da su potpuno beznačajne. Ipak, nemojte ih zanemarivati, već ih rešite onako kako najbolje umete. Kanališite svu preostalu energiju u kreativnom pravcu, zajedno sa partnerom, a slobodnima je pravo vreme da krenu na neki kurs, jer je vrlo moguće da im se tamo smešni vrlo zanimljivo poznanstvo.

Škorpija


Ispred škorpija će se u septembru otvoriti čitav svet lepote i iskrenih osećanja. Neko će vam se možda otvoriti i izjaviti vam ljubav. Na najiskreniji mogući način. Možda ćete vi biti ti koji će se odlučiti na taj korak? Pored toga, niko nije rekao da vam ljubav neće biti uzvraćena! Ipak, mnogo toga će zavisiti od vas. Ne zaboravite da niste svemoćni, iako jake emocije nekad učine da se osećamo kao da možemo sve. Budite dobri prema onima do kojima vam je stalo i na lep način im objasnite svoje stavove.

Strelac


Strelčevi, septembar nije trenutak ni za raskide, ni za početak novih veza. Uzdržite se svih većih promena koje mogu uticati ne samo na vas, već i na vaše bližnje. Biće vam odlično u krugu prijatelja, te se ponašajte prirodno i budite u pokretu. Možda prvi mesec jeseni nije najbolji za ljubav, ali to svakako ne znači da ne treba da uživate. Ostanite tako socijalni i komunikativni kakvi jeste, jer su sjajne stvari na vašem putu, obećavamo!

Jarac


Ovaj mesec vama donosi mnoga nova iskustva, a u isto vreme i sećanje na prošle ljubavne afere. To će, koliko god neverovatno zvučalo, imati pozitivan uticaj na vaše aktuelne ili potencijalne veze. Daće vam perspektivu o tome kako da se nadalje ponašate. Imajte u vidu, međutim, da ne možete sve uraditi odjednom. Budite umereni, pažljivi i dozvolite da vam prošla iskustva budu vodič za rukovođenje emotivnim vezama.

Vodolija


Vodolijama preporučujemo da obrate malo više pažnje na svoju intuiciju. Činite onako kako vam srce kaže. Ako vam signalizira da bi trebalo da raskinete sa partnerom, nemojte se obeshrabriti. To jednostavno znači da nije bio pravi izbor za vas i da će vam raskid prijati. Svaka situacija je, ipak, individualna, pa iako bi trebalo da pustimo emocije da nekad vode, razum mora biti uključen! Septembar nosi mnogo mogućnosti za ostvarenje emotivnih ciljeva, tako da je bitno da ostanete dosledni sebi. 


Ribe 


Za vas ovog septembra važi da slušate svoje srce i ostanete bliski sa onima sa kojima to želite da budete; prestanite da se obazirete na prepreke koje vam neprijatelji šalju. Sve će ispasti kako treba, dokle god ne sumnjate u svoje sposobnosti i želje, jer je čulni i emotivni temelj mnogo važniji od logike, bar kad se radi o intimnim odnosima!

Autor:  mycupoftea.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар