Ljubavni nedeljni horoskop: 12 - 19. septembar 2016.

Ne sumnjamo da će vas inteersovati šta su vam zvezde "pripremile" za sledeći sedmični period, kada su ljubav i emocije u pitanju. Proverite, pred vama je ljubavni nedeljni horoskop: 12 - 19. septembar 2016.


Ilustracija: Stuart Miles / FreeDigitalPhotos.net


Ovan


Slobodni pripadnici ovog znaka će ove nedelje steći lepo i interesantno poznanstvo, odnosno, desiće se jedan lep susret koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Sve u vezi sa ovom osobom će se dešavati munjevitom brzinom, i poznanstvo i veza, i ubrzo biste mogli da živite zajedno jer će se među vama rasplamsati prava ljubav. Zauzeti Ovnovi mogu očekivati jednu lepu situaciju, odnosno, napokon ćete shvatiti koliko imate pozitivnih dešavanja u vašim partnerskim odnosima. Ova nedelja vam je ispunjena romantičnim događanjima, srećom i velikim zadovoljstvom. Idealan period vam je za odlazak u prirodu, za romantične šetnje i uživanje pored voljene osobe. Postoji mogućnost proširenja porodice, ali vas dvoje ćete u narednom periodu o tome dosta razgovarati i doneti odluku. Iskoristite ovaj period da napunite baterije svim zadovoljstvima koja će vam se dešavati u ovom periodu.


NOVO: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017.

Bik


Situacija u ljubavi se polako smiruje jer posle bure kod vas početkom nedelje dolazi sunce. Bićete mnogo mirniji i rasterećeniji jer napokon shvatate koliko ste važni jedno drugom. Naravno, ovo se odnosi na partnerske odnose u ozbiljnoj vezi i braku. Svesni ste da vaša veza mnogo vredi i nećete dozvoliti da se partnerski odnosi pokvare. Suviše cenite jedno drugo i sve ono što ste postigli i nećete dozvoliti da se poremete vrednosti među vama. Slobodni Bikovi nailaze na osobu sličnu sebi - jaku, stamenu, odgovornu. Prvo ćete sa poštovanjem prići jedno drugom, a kasnije će se taj odnos produbiti do prave, istinske ljubavi. Važno je da startujete kako treba i da idete u smeru razumevanja, poštovanja, da umete da se dogovarate. U početku će sve biti konfuzno, a kako vreme bude odmicalo, sve više ćete se približavati jedno drugom, tako da vam već ove godine predstoji mogućnost zajedničkog života. Ako se oboje potrudite, vrlo brzo ćete stati i na ludi kamen.

Blizanci


Što se tiče ljubavi, ove nedelje uplovljavate u mnogo mirniji period, kada će se vaši odnosi stabilizovati i mogli biste napokon da se opustite i da uživate u partnerskim odnosima. Lep period je pred vama, tako da svu snagu upotrebite da se družite, šetate, a najbolje bi bilo nekuda da otputujete i da pokažete jedno drugom koliko vam je stalo do vaše veze ili braka. Slobodni Blizanci su umorni od traženja srodne duše i misle da neće uspeti, međutim, na pomolu je jedno sasvim novo i iznenadno poznanstvo koje će rezultirati tako jakom ljubavnom vezom, da prosto nećete verovati šta vam se dešava. Prihvatite situaciju i nemojte mnogo razmišljati jer ako budete vagali da li je to prava ljubav, nikad se nećete upustiti u ozbiljniju vezu ili brak. Vama stoji izvesna veza, tako da nećete moći da izbegnete ovako lepe situacije. Može se sve ovo reći da imate sreće u životu zato što ćete napokon naći srodnu dušu.

Rak


Na ljubavnom planu doživljavate lepo osveženje. Pokreću se emocije i produbljujete vezu, brak. Kod vas će se razbuktati strast, koja će vas jače povezati i naredni period vam je obeležen samo lepim i prijatnim dešavanjima. Sve veće poštovanje jednog prema drugom dovešće do situacije da se dogovarate da proširite porodicu i ta činjenica će vas usrećiti. Slobodni pripadnici ovog znaka napokon uspevaju da dođu do osobe koja im se odavno dopada i ova nedelja je odličan period za pokretanje ove lepe i kvalitetne veze. Nemojte požurivati partnera jer sve će se dešavati na brzinu, a partner će biti zatečen situacijom. Sreća će vas pratiti u budućem odnosu jer ćete se osećati kao da se poznajete od davnina. Uglavnom, treba da shvatite da u ovom periodu možete sve da ostvarite i površnu vezu, a možete i ozbiljnu vezu koja bi ubrzo prerasla u bračnu. Najvažnije da se opustite i prepustite.

Lav


Ulazite u fazu kada postajete nemogući, netrpeljivi, razdražljivi. Nailazi period nezadovoljstva, a to sve opravdavate time da je partner nezainteresovan za vas. U stvari, vi ste u zajedničkoj teškoj situaciji, kada bi trebalo zajedničkim snagama da prevaziđete probleme u odnosima sa partnerom. Uzajamno razumevanje, tolerancija, čak i neka kraća razdvojenost, u ovoj situaciji su dobrodošli jer ćete tako izbeći rasprave i svađe. Slobodni pripadnici ovog znaka će ući u lepu vezu, i to neosetno kroz jedno lepo prijateljstvo koje će rezultirati jakom privlačnošću. Vi ste ponekad hteli takvu vezu, a ponekad niste. Sada nemate kud, idete ka lepom i srećnom periodu pored voljene osobe. Bićete zadovoljni budućim razvojem događaja na ljubavnom planu jer sve ono što niste predpostavili da može da vam se dogodi, dogodiće se. Neplanirana trudnoća će vas dodatno usrećiti.

Devica


Devicama koje su u braku ove nedelje predstoje sitne čarke, svađe i konfliktne situacije. Svojim strpljenjem i tolerancijom ćete prevazići ovaj period, koji nije dobar za vaše odnose. Svaka sitnica će vas nervirati i to će biti opterećenje za partnera. Ako uspete da se obuzdate i ne napravite neke veće probleme, naredna nedelja će vam biti mnogo bolja. Ukoliko ste sami, važno je napomenuti da jedna osoba stalno pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Osvrnite se i videćete ko je ta osoba. Sa tom osobom imate dobre mogućnosti za uspešnu vezu. Prvo se dobro upoznajte i videćete koliko će vam sve situacije biti naklonjene. Ići ćete rame uz rame ka zaista uspešnoj bračnoj vezi. Bićete vezani jedno za drugo neraskidivom vezom, a u budućnosti ćete imati mnogočlanu porodicu jer ćete oboje neizmerno voleti decu i bićete im posvećeni.

Vaga


Ove nedelje treba da budete spremni na lepa dešavanja što se tiče ljubavi. Slobodne Vage uspevaju napokon da nađu partnera i ubrzo će ući u lepu i trajnu vezu. Nemojte da vas strast ponese i da od toga ne vidite ništa. Opreznost je dobrodošla kad počnete da gubite razum zbog ljubavnog zanosa. Pustite da vreme pokaže sve mogućnosti i da se dobro upoznate jer može vas prevariti prvi zanos. Ono što je važno za Vage koje su u ozbiljnoj ili bračnoj vezi je da nailazi period smirivanja strasti, odnosno, imaćete više vremena jedno za drugo i moći ćete da se malo opustite posle silnih loših dešavanja u partnerskim odnosima. Svesni ste da ne možete jedno bez drugog, pa kad je već tako, onda obe strane treba da se potrude da izglade nesuglasice na što bolji način. Zaboravite i oprostite loše situacije jedno drugom i krenite iz početka kao da se ništa loše nije dešavalo.

Škorpija


Škorpije se dobro kontrolišu i ne pokazuju svoje emocije, ali sada je došao trenutak kada bi trebalo da se otvorite prema voljenoj osobi i da joj sve lično kažete, sve što osećate i sve što imate nameru da uradite u životu. Naići ćete na odobrenje voljene osobe, koja će vas razumeti i podržaće vas. Znači, stiže period sreće i velike radosti što ste se našli na istoj frekvenciji i što imate zajedničke ciljeve. Škorpijama koje su u braku ili ozbiljnoj vezi stižu nestrpljenje i netolerancija. Izdržite samo ovu nedelju, jer naredna će biti u svakom slučaju bolja. Nemojte započinjati svađu i nemojte biti sitničavi u odnosu sa partnerom. Pokažite dokle može ići vaša tolerancija jer i sami znate da lako planete. Nije lako trpeti taj temperament. Ponekad i sami to osećate, ali uglavnom ne želite i nećete da priznate. Dok čitate ovo, smejete se i potvrđujete koliko su ove reči istinite.

Strelac


U partnerskim odnosima ove nedelje Strelcima stižu mir, blagostanje i povratak na stari, mnogo bolji odnos. Pojačava se vaša uzajamna energija, energija privlačnosti i to će oboma da prija. Iskoristite ovu nedelju i maksimalno se posvetite jedno drugom jer to će biti dobri temelji za dalja dešavanja u vašem zajedničkom životu. Slobodni Strelci mogu da odahnu jer su na pragu poznanstva i upoznavanja sa izuzetnom osobom koja će im prijati. Prosto, biće vam žao što je ranije niste upoznali, ali sve je na vreme i nadoknadićete sve što mislite da ste propustili. Dopunjavaćete se, videćete koliko ste slični i koliko će vam lako ići sve u životu. Donosićete zajedničke odluke tako lako, da nećete verovati. Naravno, ovde je i element sreće zastupljen, tako da shvatite odmah, na početku, da ste imali sreće što ste naišli jedno na drugo posle toliko vremena.

Jarac


Zategnuti odnosi u međupartnerskim odnosima se polako rešavaju, ali niste zadovoljni brzinom tih promena. Polako, sve će doći na svoje mesto, nemojte biti toliko nestrpljivi, vas dvoje ste u ljubavi i to niko nikada neće moći da poremeti. Okolnosti vas na neki period razdvoje, ali jedno bez drugog ne možete. Bilo bi dobro da se malo osamite i da odete na neko mesto koje oboje volite.
Slobodni Jarčevi misle da su neosvojivi, međutim, neosetno će ih kao magnet privući jedna osoba sa kojom će uskoro ući u ozbiljnu vezu. Nećete ni biti svesni šta vam se dešava, opustite se i prepustite se ovim lepim ljubavnim dešavanjima. Sve će se dešavati onako kako želite, ali mislite da još niste spremni za vezu na duže staze. Bićete uvučeni u paukovu mrežu i veoma će vam prijati taj osećaj zauzetosti i pripadnosti voljenoj osobi. Došlo je vreme da se uozbiljite i skrasite, i to ćete ubrzo i sami shvatiti.

Vodolija


Slobodne Vodolije neće verovati da će se iz veze u kojoj su izroditi velika ljubav. Mislili ste da strast nije dovoljna da vas privuče nekoj ozbiljnoj vezi, braku. Uskoro ćete ući u bračne vode, a da to nećete ni osetiti. Smatraćete to normalnim sledom stvari. Tako će i biti, lepa veza, lep brak, lep odnos među partnerima. Sve planove koje budete zacrtali ostvarivaćete tokom dugog perioda zajedničkog života.
Zauzete Vodolije nailaze na prepreke u odnosu sa partnerom jer će vremenom isplivavati neke neprijatne situacije iz prošlosti. Nemojte se osvrtati jer to neće biti dobro za vaša osećanja, narušićete sklad, a uostalom, nije ni bitno šta je bilo pre, bitna je vaša zajednička budućnost, koja vam je prikazana kao uspešna. Planirajte proširenje porodice i zaboravite na sve loše situacije koje su vas snalazile u prošlom periodu. Dani koji su pred vama biće ispunjeni uzajamnim poštovanjem i ljubavlju.

Ribe


Ribe koje su u braku ove nedelje će imati interesantna dešavanja u odnosima sa partnerom. Naglašeno vam je putovanje, na koje ćete ići sa voljenom osobom. To će biti putovanje koje će vam voljena osoba predložiti i to bi trebalo da prihvatite jer želi da vam pokaže koliko joj je stalo do vas. Treba da budete maksimalo okrenuti jedno drugom i da pokušate da razumete jedno drugo. Slobodne Ribe idu na neki kraći put i na tom putu upoznaće osobu sa kojom postoji mogućnost da se ostvari lepa i duga veza. Ovo sve će biti neplanirano, ali na kraju ćete biti zadovoljni što se sve to desilo. Pustite da vas osećanja i strast vode ka lepom cilju jer cilj bi mogao uskoro da bude brak. Sve ovo nećete planirati jer neplanska trudnoća može da vas navede da ubrzate sve. Eto, život će vas voditi jer sami niste imali hrabrosti da se otisnete.


Alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар