Kako da povećate inteligenciju svoje bebe - Nežna revolucija

Učenje počinje od rođenja, a ne od šeste godine, kada počinje formalno obrazovanje! Knjiga „Kako da povećate inteligenciju svoje bebe“ Glena Domana i Dženet Doman, u izdanju Lagune, pruža iscrpan program koji će vam pokazati kako je lako i koliko je zadovoljstvo učiti svoje sasvim malo dete da čita, da razume matematiku i da proširi svoje opšte potencijale za učenje. 



U knjizi je pažljivo objašnjeno kako da započnete i proširite ovaj izvanredni program, kako da pripremite i organizujete neophodni materijal i kako da potpunije razvijete sposobnosti svog deteta za učenje.

Glen Doman je preko pedeset godina istraživao zbog čega deca od rođenja do napunjenih šest godina uče bolje i brže od dece u starijim uzrastima. Rezultate ovog izuzetnog rada kojim je dokazao da su sasvim mala deca mnogo sposobnija za učenje nego što smo ikada pomišljali primenio je i na praktičnom polju. Kao osnivač Instituta za ostvarivanje ljudskih potencijala razvio je sveobuhvatan program za rani razvoj deteta, koji svaki roditelj može da primeni kod kuće.

Pridržavajući se jednostavnog svakodnevnog redosleda koraka Domanovog programa, opušteno i s mnogo ljubavi omogućićete svom detetu da kao i milioni dece širom sveta doživi radost učenja. Uz pomoć ove knjige pružićete svom detetu veliku prednost za ceo život.


POGLEDAJTE ODLOMAK IZ KNJIGE (PDF)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар