Horoskopski znak sa kojim svi žele da se druže je...

... znak Vodolija. Jer, one su iskrene, otvorene i radoznale osobe. Neće vas slagati i uvek će vam reći ako vam neka odeća ne stoji lepo ili ako ste se ugojili, ali sve na simpatičan i  spontan način koji uglavnom zna da oduševi ljude.

AdinaVoicu / Pixabay

Vodolije su otvorene osobe koje vole da se zabavljaju i da budu u društvu. Uvek su spremni da pomognu, a njihova inteligencija nema granica (mada su lenje kada treba da je iskoriste). Takođe ne vole da ih neko sputava i tačno znaju kada nešto žele – to će i dobiti. Ne vole kada se neko meša u njihov život.

Vrlo su radoznale radoznale, ne trpe dosadu i ne mogu da se skrase na jednom mestu. Vole da menjaju sve, od stajlinga do izgleda stana u kojem žive. Obožavaju da vode glavnu reč, ali i da poslušaju i uvaže tuđe mišljenje.

Vodolije ne obraćaju pažnju na nebitne stvari i nemaju predrasude prema drugima. Kako vole da maštaju i da zamišljaju neki svoj svet, znaju da se potpuno isključe pa čak i kada su sa vama u društvu; vi možete da im pričate nešto, a one vas neće čuti ništa.

Iako su uvek iskrene, kada to od njih situacija zahteva, znaju i da slažu kako bi izbegle neprijatnost – to im je često mana.

Izvor: zadovoljna.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар