HOROSKOP OTKRIVA: Da li će vam partner oprostiti prevaru?

Otkiće da vas partner vara svakako spada u domen onih preko kojih se ne mže lako preći. Za neke će to biti ravno "smaku sveta", dok će drugi možda nešto manje tragično sagledati čitavu stvar. Ako se u to još umeša i horoskop, stiže se do, otprilike, sledećih opcija...

gerardom / Pixabay


Ovan


Ovnovima su iskrenost i vernost najvažnije. Ukoliko im to urušite, čekaju vas teške posledice. Ovnovi znaju da budu toliko osvetoljubivi da su spremni da vašoj porodici, najbližim prijateljima, čak i šefu ispričaju šta ste uradili. Ukratko, dok ih bes ne prođe, vaš život će biti pakao.

Bik


Ukoliko povredite bika, računajte na to da će i on povrediti vas, jer mu je u biti da vas vidi kako patite. Bik će se postarati da dugo pametite grešku koju ste napravili. Takođe, bikovi mogu o prevari da ćute neko vreme. Nećete čak ni znati da zna... Svoju osvetu će dugo pripremati, a onda će vas zaobleti glava.

Blizanci


Ukoliko ste prevarili partnera koji je blizanac, sve što je vredno sklonite iz njegovog vidokruga, jer je u stanju da uništi sve što volite. Ne, nije u pitanju samo emotivna, već i fizička osveta, tako da bi najbolje bilo da se blizancu ne pojavljujete pred očima.

Rak


Ako se osećate loše zbog toga što ste prevarili Raka, e pa, osećaćete se sve gore. Oni neće imati napade besa, i neće smišljati osvetu, ali će vas zato psihički uništavati, nabijajući vam osećaj krivice iz dana u dan.

Lav


Iako mnogi ne bi očekivali, lavovi jesu u stanju da ostanu u vezi sa partnerom koji ih je prevario. Međutim, tu poverenja više nema. Ukoliko želite da ostanete u vezi nakon što ste prevarili lava, budite spremni da svom partneru pravdate svaki potez. Nikad vas više neće ispustiti iz vida...

Devica


Device vam u početku neće ni verovati da ste ih prevarili. Kada shvate da su prevareni prvo će za to okriviti sebe i dugo se preispitivati gde je pogrešila. Ipak, kada uvidi da nije kriva, devica će vas oduvati zauvek!

Vaga


Nakon što se oporavi od šoka, Vaga će se truditi da vas ponizi na svaki mogući način, i to javno. Što je najgore, uživaće u tome, a zbog tog uživanja poželeće da vas muči sve duže i sve više...

Škorpija


Škorpije su otrovnice prave. Iako će delovati hladno kada saznaju za prevaru, škorpije će pažljivo razmotriti svaki svoj sledeći korak i neće se smiriti dok vas smrtno ne povredi. Na vašu žalost, škorpije znaju koje su vam slabe tačke, te se dobro zapitajte da li želite da ih prevarite.

Strelac


Ukoliko ste prevarili strelca i on je to saznao, to je to! Možete da stavite tačku na vaš odnos, i znajte da zareza, odnosno nastavka više nikad neće biti. U roku od 24 sata rešiće se i vas i vaših stvari, ako da nikad niste postojali u njihovim životima.

Jarac


Jarac prevaru ne podnosi! Ukoliko sazna da ste ga prevarili, tu ste ga, narodski rečeno "ugasili". Makar umro od tuge za vama, jarac će vas zauvek izbaciti iz svog života, i nikad više sa vama reč neće progovoriti.

Vodolija


Vodolija je slobodnog duha i voli da vara, ali ne i da bude prevarena. Prvi nalet besa će nekako progutati, nabijaće vam osećaj krivice, a onda će joj nešto "kliknuti" u glavi i jednostavno će vas napustiti i nikad više neće pomisliti na vas.

Ribe


Ribe vam prvo neće verovati, pa će vas ispitivati, a potom će zapasti u tešku depresiju. Plakaće danima u neverici šta se dogodilo. Međutim, tuga jednog trenutka prerasta u bes, i tada bi bilo bolje da bežite, jer ume da im padne mrak na oči. Kada se "istutnje", ponovo navlače "hladnu masku" i nastavljaju dalje svoj život. Naravno bez vas.

Alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар