Astrološki pregled za ovu nedelju: 15 - 22. avgust 2016.

Malo truda, malo sreće i, uz malo hrabrosti – dobijamo zasluženo i, možda, nešto i preko toga. Kao nagradu za minuli rad.

Ilustracija: Hermann / pixabay.com


Autor: Penzin


Ove sedmice se neke kockice sklapaju. Dobićemo jasniji uvid u to šta želimo i šta bi nas to zaista učinilo srećnim. Ili, možda, nije u pitanju „šta“ već „ko“. Bilo kako bilo, ukoliko znamo ili sad shvatimo koga ili šta želimo, učinićemo sve, pa čak i naizgled nemoguće da do toga dođemo.

Ova sedmica nudi divan spoj entuzijazma i odlučnosti. Mogli bismo biti svedoci rađanja sjajnih ideja, ali i njihovog konkretnog uobličavanja. Bez obzira da li se radi o nšim ili tuđim, ideje bi ove sedmice trebalo razrađivati, dati im šansu da se razviju i da ne ostanu samo još jedna od kafanskih priča.

Većina ljudi će i biti mnogo otvorenija za novine, za drugačiji ugao gledanja, za novi pristup starom problemu. Izložite svoje zamisli, pričajte o njima, razvijajte ih…

Za sve vas koji Penzin pratite jer znate da ćete na ovom portalu naći informacije vezane za socijalnu zaštitu, za projekte društvenog angažovanja u cilju boljeg života pojedinca, ovo je dobra sedmica. Biće mnogo više mogućnosti da se probije nametnuti zid egoizma i da zajednice okrenute razvoju Čoveka i njegovoj zaštiti, ostvare svoje ciljeve.

Penzioneri i oni koji se bore sa PIO administracijom i njihovim pravilima, ove sedmice će imati (neočekivanu) pomoć ili će se desiti pomak u njihovim „predmetima“.

Za sve uopšteno, pravo je vreme da se neki ciljevi, uz nešto naizgled lude sreće, dostignu i prestignu. Mnogi bi mogli da požanju ono što su u prethodnom periodu sejali. Ovo su dani zasluženih nagrada, dani isplate i žetve.

Međutim, ovo su i dani kada ispod uglađenosti tinja strast. Kada ljubazni osmesi i kurtuazne rečenice mogu kriti veliku žudnju.

Vatreni i vazdušni znaci (dakle: Ovan, Lav, Strelac, kao i Blizanci, Vaga i Vodolija) imaće najviše šansi da iskoriste dobro Pun mesec u Vodoliji i podršku koju mu daje Uran. Za njih posebno važi savet da daju sebi slobodu da misle smelo i da deluju odlučno kako bi svoje ideje sproveli u delo.

Zemljani znaci (Bik, Devica i Jarac) najviše mogu da profitiraju ukoliko odlučno krenu ka objektu svojih želja.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар