Ruski astrolog koji ne greši: "Vlast će preuzeti moćna nova osoba"

Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje. U Rusiji vlast će 2020. ili 2021. preuzeti moćna nova osoba nazvana „jahač na belom konju". Neće dugo vladati, ali će ostaviti veliki trag u Rusiji.

YouTube screenshot

Ruski astrolog Pavel Globa prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-ih godina prošlog veka. Tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti, da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi kao i da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Oko 85 odsto njegovih predviđanja se ispunilo! On je još 2009. godine rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

Ali šta je još predvideo?

Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

Umesto jedne Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, koji će postati naslednik Hanzeatskog saveza. Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez i tako dalje.

Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

"Za dolar će naredne dve godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vreme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta", rekao je tada Globa.
NATO blok će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Velike promene u Rusiji će se, kako on tvrdi, događati od 2014. do 2016. godine. Po njegovim prognozama, svetu prete ekonomski i geopolitički potresi do kraja 2020. godine: sve države će preživeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svetski lider.

Na kraju 2020. čitavo čovečanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana "Druga velika depresija".


U 30 postkriznih godina, do 2050, u Rusiji će trajati preporod - vlast će 2020. ili 2021. preuzeti moćna nova osoba nazvana „jahač na belom konju". Neće dugo vladati, ali će ostaviti veliki trag u Rusiji.

Podsetimo se i njegovih prognoza za ovu 2016. godinu, koje je dao pre više meseci:

"Biće promena u granicama pojedinih država u svetu tako da će 2016-ta biti godina naglih preokreta i šokantnih promena. Evropa neće biti pošteđena ni prirodnih nepogoda koje će dodatno oslabiti istoimenu uniju. Država koja će prva napustiti Evropsku uniju je Velika Britanija, nakon koje će Španija krenuti istim putem, a onda i ostale zemlje članice. Ne postoji sila koja će moći da spreči raspad EU. Afrika će se, tvrdi ruski astrolog, suočiti sa još većim pojavama gladi i bolesti u godini koja je ispred nas. Rusija će postati glavna super sila i ključni igrač u celoj Evropi ali i šire uz Kinu koja će naglo da se penje ka samom vrhu. Biće i dalje terorističkih napada koje će strani centri moći nameštati Rusiji kako bi je iznutra oslabili. Velika opasnost nadviće se nad Turskom i Iranom koje bi mogle da uđu u rat. Barak Obama biće u velikoj opasnosti. Nemira i pobuna će biti u Francuskoj, Italiji i Španiji, ulice će biti preplavljene demonstrantima, prognozira poznati ruski astrolog Pavel Globa dajući nam tračak nade spominjući 2017. godinu u kojoj će početi jedna mirnija faza života za sve stanovnike planete Zemlje..."
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар