Nedeljni horoskop: 3 - 10. jul / srpanj 2016.

I, vreme je da, zajedno sa novom letnjom sedmicom, pročitamo i poruke planeta i zvezda za nju. Pred vama je, dakle, novi nedeljni horoskop... 

Ilustracija: Quique / pixabay.com


Ovan

Neko iz vašeg poslovnog okruženja na sve načine pokušava da vam privuče pažnju. Ako ste slobodni nemojte biti toliko bezvoljni već se pokrenite i zabavite sa onim što vam se nudi. Zauzeti Ovnovi početkom su rešili da naprave primirje sa partnerom, bar trenutno, oboje ste iscrpljeni od rasprava i nesuglasica. Slobodni Ovnovi, rođeni u trećoj dekadi znaka, mogu razmišljati ili se vraćati na osobu iz prošlosti, i tako samo iskomlikovati predstojeći početak leta.

Bik

Učestali konflikti sa partnerom vam već duže vreme nameću dilemu šta ćete dalje.  Možete upoznati novu osobu koju ili nećete jasno sagledati, ili ćete biti uvučeni u neprijatnosti nesagledivog kraja. Ukazale su vam se nove prilike, ali vi negde duboko u sebi, ne osećate da je vreme da bilo šta započinjete novo. Ukoliko ste zaposleni, iziritirani ste ponašanjem poslodavca, ali, kao i uvek, ne znate, kako da saopštite revolt. Iako novac izostaje, neke poslovne prilike se vraćaju. Ove nedelje, prijatelji postaju prioritet

Blizanci

Nervozni ste i postajete neprijatno društvo. Od kraja naredne nedelje vraća vam se želja za društvom i izlascima. Uznemiriće vas poruka od stare ljubavi, ali ćete se vrlo brzo uveriti da je bolje što niste zajedno. Zauzeti Blizanci će okupirati društvo i prijatelji, malo ćete zapostaviti partnera, ali ćete vrlo brzo izgladiti krizu svojim šarmom i šalama. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, naredne nedelje možete doživeti potpuni preobražaj na emotivnom planu.

Rak

Kolege i ove nedelje unose nemir u svakodnevnicu. Koliko god da žurite, ne stižete ništa. Borba za posao traje, ali i lagano padanje u romantični zanos. privlači vas atraktivna i neobična osoba koju viđate na radnom mestu ili preko posla. Toliko ste se zaneli njenom/njegovom pričom, da gubite iz vida važnije stvari. Mlađi Rakovi intenzivno misle na nekog iz prošlosti.
Ukoliko ste zauzeti, početak nedelje nosi šansu da se odnos uobliči ali i raščiste stare nedoumice.

Lav

Prolazni problemi u komunikaciji sa partnerom će vas izbacivati iz takta. Razmislite da niste ipak previše svojeglavi, saslušajte i drugu stranu. Slobodni Lavovi za vikend dobijaju poruku koju su dugo priželjkivali. Neko iz kruga prijatelja je potpuno opčinjen vama. Ukoliko ste zauzeti, partner nameće svoje stavove i na neki način vas drži zarobljene u kući. Rasprave oko novca, i vaših troškova postaju svakodnevnica. Dosadno!


Devica
Malo ste umorni od obaveza, nestrpljivi za predah. Mnogi rođeni u znaku Device, mogu osetiti strah od samoće. Maštate o idealnoj osobi, prepuštate se trenutku, pa oni mlađi začas mogu biti zaljubljeni u osobu koja im objektivno može doneti samo suze. Starije Device su kritički raspoloženi prema partneru. Sredinom nedelje obnavljaće se “pokidane” veze. Ukoliko ste zauzeti, hronično razočarenje voljenom osobom, njenom pasivnošću i neodgovornošću može vas dovoditi do ludila.

Vaga

Nikako da se odlučite, jer ne znate koje su stvarne namere sefova ili poslovnih partnera. A da ne odmeravate toliko, šta bi uradili? Provodite vreme u analizi i razmišljanju koliko je vredna osoba o kojoj toliko razmišljate. Još uvek nije trenutak da donesete bitne emotivne odluke. Posebno ako ste u stalnoj vezi ili braku imaćete primirje i mogućnost stabilizacije. Slobodne Vage uživanje nalaze u društvu i provodu sa bliskim ljudima.

Škorpija

Ukoliko ste zauzeti, sakrivate važnu informaciju od partnera, ne želeći da ćete narušiti harmoniju u emotivnoj vezi. Taktizirate i čekate. Slobodne Škorpije ovih dana su na oku osobi koja se pojavljuje preko prijatelja. Ukoliko ste zauzeti, previše snage gubite na osobu koja ni sebi neće da pomogne. Pa hteli vi ili ne, bezazlene rasprave mogu pretvoriti i u oštre svadje. Tenzija koju ste osećali prethodnih dana, lagano prolazi.  Najveći problem u ovom trenutku su finansije.

Strelac

Malo boravka u prirodi i više fizičke aktivnosti bi pomoglo da premostite radne obaveze i rešite se bespotrebnog stresa. Boli vas glava? Da, ali od tereta koji ste sami sebi nametnuli. Emotivno ste iscrpljeni, ali spremni na kompromis. Partner će početi da daje velika obećanja, koja nisu realna, ali opet na taj način će pokazati volju i želju za vama. Slobodni Strelčevi upoznaju interesantnu mlađu osobu na putu. Poverljiva informacija koja do vas stiže može pomoći da se opustite i razapnete strelu prema željenom cilju.

Jarac


Nervozni ste i loše spavate. Sporadični problem sa kostima i kičmom vam ometaju raspoloženje. Kako inače i ne razgovarate mnogo na temu emocija, potpuno ste povukli “ručnu”, pa drugi ljudi misle da vas ljubav nikada i neće interesovati. Ali, malo su se prešli. Kao da ste predosećali da vam predstoji niz prijatnih događaja u ljubavnom zivotu. Ipak, izbegavajte bespotrebne rasprave sa partnerom i stavove “što na um, to na drum”. Ukoliko ste zauzeti, vše misli ipak privlači osoba koja vam nije u blizini.

Vodolija

Mišljenje i stavovi vam se menjaju iz sata u sat, pa bi bilo dobro da pripazite na iskrenost. Nekoga možete da “sravnite sa zemljom” ni krivog, ni dužnog. Partner je raspoložen za priču i dogovore. Vaše promene raspoloženja su glavni okidač svađa. Partner može biti sklon dramatičnim scenama, samo u želji za vašom pažnjom. Slobodne Vodolije upoznaju osobu koja je komunikativna i puna entuzijazma, pozitivne energije koja vam je preko potrebna.

Ribe

Kada je posao u pitanju, puštate vreme da uradi svoje. Koliko je to ispravno, znaćemo brzo. Osećate da je partner ugrožen i na neki način vam ga je žao. Sa druge strane, ne možete a da se potonete u osećaju da ste vi ipak žrtva i da je sve na vama. Ako ste zauzeti, držite telefon uvek na “oku” ili ubacite šifru, kako se neka zalutala poruka krajem nedelje, ne bi završila u pogrešnim rukama. Ukoliko ste slobodni, Bik ili Vaga pokušavaju da vam poprave raspoloženje.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар