Ljubavni nedeljni horoskop: 18 - 25. jul 2016.

Pred vama je ljubavni nedeljni horoskop (18 - 25. jul 2016) za ovonedeljni period, koji će vam pomoći da sagledate gde su trenutno ljubav i emocije u vašem životu. Iskreno se nadamo da su visoko i srećno pozicionirani... 

Prawny / Pixabay

Da se, najpre, podsetimo da Venera, planeta ljubavi i novca, jednom godišnje prelazi preko znaka Lava u kojem će se ove godine zadržati do 5. avgusta, kada ulazi u znak Device. Vrlo kratko, samo početkom perioda, obrazuje trigon sa Marsom, simbolom strasti i izazovan aspekt sa planetom raskida Uranom, a tokom cele nedelje konjunkciju sa Merkurom, koja pogoduje umetnicima. Krajem perioda, Venera počinje da obrazuje trigon sa Saturnom, aspekt koji utiče na stabilizaciju poljuljanih odnosa u emotivnim vezama. 

Pritom, prelazak Venere preko znaka Lava, najviše će uticati na Bikove, Vage i Ribe.

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period. 


OVAN 21. III - 20. IV

Slobodni Ovnovi imaju subjektivan osećaj da im prava ljubav uvek izmakne kad god joj se približe. Nije u vama problem, problem je u osobama sa kojima se družite i upoznajete. Očigledno da ih tražite na pogrešnom mestu. Često očekujete previše od partnera i ubrzo pokazujete koliko ste nezadovoljni. To vam automatski prekida vezu i onda se uvek pitate u čemu ste pogrešili. Dajte partneru malo vremena da vas upozna i da vidi kakva ste osoba. Ne može u partnerskim odnosima jedna strana da zahteva, a druga samo da ispunjava želje. Shvatite da ćete nailaziti na probleme koje bi trebalo zajedničkim snagama da prevazilazite. Ovnovi koji su u braku ove nedelje će imati male teškoće, nesuglasice i na trenutak će se razdvajati, a sve zbog toga što se povlače i ne rešavaju nesuglasice na vreme. Sumnjaćete u partnerovu ljubav. ali za to nemate osnova.

BIK 21. IV - 21. V

Na ljubavnom polju, Bikovi će imati dosta trzavica koje će im remetiti vezu, brak, ali ono što je važno je da neće biti nekih većih posledica. Oboje ste naučili tokom vremena da na brzinu nađete kompromis i da brzo rešavate međusobne probleme. Vi ste malo tvrdoglavi i kod vas je veći problem, pa s tim u vezi vam je i mnogo teže da se obuzdate po nekim pitanjima. Uglavnom za sve situacije ste vi glavni krivac, pa kad to uvidite, loptu prebacujete na partnera i optužujete ga. Ukoliko ne prevaziđete ovu vašu osobinu, postoji mogućnost prekida veze, braka. Razmislite, imate vremena da se malo povučete iz ovakve situacije i da se malo više posvetite partneru i njegovim željama. Slobodni Bikovi nailaze na jednu posebnu osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled. To će biti strastvena veza koja bi ubrzo mogla da se završi brakom. Na dobrom ste putu da se konačno skrasite i uplovite u mirnu luku. Bilo je i krajnje vreme, dosadilo vam je da lutate i tragate za pravom osobom.

BLIZANCI 22. V - 22. VI


Neće sve biti savršeno u vašem bračnom odnosu, ali ste dovoljno svesni da među vama postoji ljubav pomoću koje biste mogli da rešite sve nesuglasice tokom ovog perioda. Malo vam je potrebno da pregurate teškoće koje se povremeno javljaju. Blizanci su u ovom periodu izuzetno tvrdoglavi i kad biste se samo malo obuzdali, mnogo lakše biste pregurali konfliktne situacije. Ono što treba da znate je da ste vi krivac i da uvek optužujete partnera. Blizanci koji su sami ne posustaju u tvrdoglavosti, tako da je to najveća kočnica zašto ne mogu da održe svaku vezu koju započnu. Krajem nedelje shvatate ovo što vam je rečeno i počinjete da se menjate, naravno nabolje, i da budete mnogo tolerantniji, da popuštate u tvrdoglavosti i videćete kako će vam sve lepo i glatko teći u ljubavnom odnosu prema partneru. Samo malo je potrebno da se promenite nabolje i eto, sreća će i vama zakucati na vrata.

RAK 23. VI - 23. VII

Što se tiče bračnih odnosa, ovde još neće biti pomaka nabolje. Da biste shvatili u čemu je problem, trebalo bi da shvatite sledeće. Vi imate neke svoje prioritete, a partner svoje i nikako da se uskladite po pitanju zajedništva i obostranih želja. Ovde se radi o životnim porodičnim pitanjima. Među vama postoji i bračna nevernost. Ta situacija dodatno komplikuje vaš odnos, koji se neće popraviti u skorije vreme. Ono što bi moglo da vam pomogne je to da odete na zajedničko putovanje, letovanje ili bilo gde gde biste se osamili i iskreno razgovarali, da spasete ono što se spasti može, naravno, ako oboje to želite. Mnogo će vam trebati strpljenja ukoliko vam je stalo da opstanete u bračnoj zajednici. Slobodni Rakovi će se zaljubiti po ko zna koji put, a to sve zato što često ulaze u fatalne, strasne veze. Nekada je bolje biti sam nego u nekvalitetnoj vezi i vi to znate, ali i dalje dajete šanse raznoraznim ljudima koji to ne zaslužuju. Nemojte trošiti energiju na njih.

LAV 24. VII - 23. VIII

Došlo je krajnje vreme da bračni partneri iskreno priznaju da postoje loši porodični odnosi. Pre ili kasnije treba razrešavati ove konflikte, a ne zanemarivati ih i misliti da nije ništa zabrinjavajuće. Kod jednog od partnera postoji sumnja da će uskoro da se raskine bračna veza. Najbolje je da sednete i da porazgovarate i da vidite šta vam je činiti i da spasete šta se spasti može. Ako to ne uradite, ti problemi će vas razdvojiti zauvek. Ukoliko ste slobodan Lav, treba da shvatite da sa kojom god osobom stupite u kontakt ona brzo uvidi da nije zadovoljna vama. Hronično pokazujete ljubomoru prema partnerima i zbog toga se često dešavaju prekidi. Još jedna stvar koja smeta je vaše bavljenje Fejsbukom preko svake mere. Partner ne voli da se upoznajete sa drugim osobama jer to je potencijalni kontakt koji vašu vezu uvek dovede pred svršen čin. Pokušajte da se rešite te loše navike. Društvene mreže su u današnje vreme glavni krivci za raskide.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Bračni partneri će ove nedelje imati problema u komunikaciji. Ovo će dovesti do toga da jedno od vas napravi izlet van braka. Sve to može da se iskomplikuje i da dođete u lošu poziciju. Postoji mogućnost da se otkrije prevara, tako da će se tenzija u odnosima sa partnerom pojačati. Budite iskreni jedno prema drugom i možete da se vratite na stari kolosek. Radite na poverenju, koje je trenutno poljuljano. I slobodne Device će stremiti ka strasnim i fatalnim odnosima. Ovo sve neće biti dugog veka, sve će se završiti na površnosti i onda možete napokon da shvatite da to nikuda ne vodi. Jedna osoba čeka da se smirite, da vidite da postoje i drugačiji odnosi koje vam ta osoba nudi. Biće vam žao što se ranije niste otreznili i videli da gubite dragoceno vreme na osobe koje nisu za vas, a da vas već duže vreme čeka neko sa kim imate šanse da gradite lepu ljubav.

VAGA 24. IX - 23. X

Na ljubavnom planu će vas pratiti popularnost među osobama suprotnog pola i trebalo bi da budete svesni da slava kratko traje, a da je ljubav večna. Sve što je drago vašem srcu biće vam blisko i možete da ostvarite svoju dugogodišnju želju da nađete srodnu dušu. Osvrnite se oko sebe i uvidite da vas jedne oči gledaju i žele da budu sa vama. Nemojte zanemarivati tajne znake koje vam ta osoba šalje. Napokon bi trebalo da odahnete i da shvatite da je došlo vreme da se smirite u zagrljaju tako drage osobe.
Takođe, Vage u braku uživaće u krugu porodice, a i u odnosu sa partnerom tokom ove nedelje. Osetićete potrebu da usrećite blisku osobu, a i ljude oko sebe. Posebno ćete se truditi i osvežiti svoju vezu. Planirajte zajedničko letovanje i možete da doživite nezaboravan i lep godišnji odmor prepun nežnosti i ljubavi. Postoji i mogućnost prinove.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI


U ljubavnom životu se slobodno možete opustiti i prepustiti osećanjima, strastima i nemojte ove nedelje donositi neke važne odluke. To ostavite za kasnije, za povoljniji period. Uživajte pored svog partnera u sreći koje vam je doneo partnerski život. Što se tiče samih pripadnika ovog znaka, ova nedelja vam donosi teškoće koje će vremenom proći. Radi se o tome da sa kim god pokušate da ostvarite trajniji kontakt, to vama ne uspeva. Evo zbog čega. Previše ste racionalni i ne dopuštate da srce odlučuje umesto vašeg razuma. Opustite se i prepustite lepim osećanjima jer ćete jedino na takav način da dođete do srodne duše. I vas čeka sreća koju već duže vreme prizivate. Odjednom ćete se naći u situaciji da ne znate šta se dešava i da ne možete ništa da kontrolišete. To je odlično jer će vas ljubavni talas izbaciti u okrilje interesantne osobe.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Partnerski odnosi se ove nedelje drastično popravljaju, a sve zato što ćete pružati radost jedno drugom. Lepi, porodični skupovi i proslave će vas napuniti pozitivnom energijom, tako da ćete oboje nesebično širiti ljubav, radost i poštovanje. Osećaćete ljubavni zanos i intimnu sreću kada budete shvatili da će se uskoro porodica proširiti za još jednog člana. Strelci koji su još u traženju srodne duše ove nedelje će imati izbor i dobro bi bilo da sve ostane na tome. Potrebno vam je vreme da vidite koja vam osoba najviše odgovara. Nemojte ceniti ljude po fizičkom izgledu, a vi ste skloni tome. Potražite savet prijatelja, člana familije da vam pomognu prilikom izbora jer kad se vi zaljubite, dalje od svojih cipela ne vidite. Zaista, sačekajte da prvi plamen zaljubljenosti prođe i onda će se iskristalisati situacija u kojoj ćete videti ko je ko i ko vam najviše odgovara. Zato se nemojte zaletati.

JARAC 22. XII - 20. I

Jarčevima koji su u braku ova nedelja donosi konfliktne situacije iz kojih će moći da izađu samo uz pomoć i podršku porodice, familije. Oni će vam pomoći će da analizirate vaš odnos sa partnerom i da vam daju smernice kako da prevaziđete ovu situaciju. Bez potrebe opterećujete jedno drugo nekim obavezama koje vam nisu toliko važne. Potrudite se da se uskladite sa svim uzajamnim željama i da uvek nađete zajedničko rešenje. Uskoro možete očekivati nov emotivni sklad, zadovoljstvo i radost, što će vam mnogo pomoći da se vratite na staro, odnosno da ponovo osetite ljubavni zanos. Slobodni Jarčevi će misliti da im ova nedelja ne donosi ništa novo, međutim, osetiće naklonost jedne harizmatične osobe koja će ih privući kao magnet. Imaćete interesantnu situaciju, prepustite se lepom odnosu sa ovom dragom osobom. Ubrzo ćete videti da je ona ta koju ste oduvek tražili. Nećete verovati da ste konačno našli osobu koja vam odgovara.

VODOLIJA 21. I - 19. II

U ljubavi, zauzete Vodolije će prolaziti kroz različite faze emotivnih raspoloženja i zadovoljstva u odnosu sa partnerom. Posle ovih trzavica očekuje vas lep period, koji će obilovati radostima i prijatnim izlivima međusobnih osećanja. Naći ćete način da se vratite na stari kolosek, pun ljubavi, poštovanja i razumevanja. Slobodne Vodolije bi trebalo malo više da se angažuju po pitanju pronalaženja partnera. Trebalo je odavno da shvatite da je to uzajamna aktivnost, a ne samo da čekate da se voljeno biće samo pojavi na vašim vratima. To se neće desiti ukoliko se ne potrudite, ukoliko se ne krećete u krugovima prijatelja gde biste mogli eventualno da upoznate osobu koja će vas privući. Aktivirajte se i pružite šansu ljudima da vas upoznaju. Uskoro očekujte ovakvu priliku jer će to biti obostrana, jaka privlačnost i ubrzo biste mogli da uđete u ozbiljnu vezu. Nemojte mnogo otezati sa tom situacijom jer to će biti ono pravo, što ste i čekali.

RIBE 20. II - 20. III

Sve što se bude Ribama dešavalo ove nedelje na ljubavnom planu će biti lepo i prijatno. Slobodne Ribe napokon pronalaze osobu sa kojom će provesti ostatak svog života. Budite trezveni na samom početku veze jer će vas poneti zaljubljenost i strast pa nećete ništa dalje videti u životu. Budite oprezni, ne gubite glavu zbog ljubavi i pustite da vam vreme pokaže kakvi su vam odnosi i koliko dobro jedno drugo poznajete. Ako ste u bračnoj vezi, kod vas nailazi do smirivanja strasti, ljubav počinje da se pretvara u veliko poštovanje i sve više shvatate da treba da imate vremena jedno za drugo. Opustite se jedno kraj drugog i videćete koliko ste zajedničkim snagama stvorili idealne bračne odnose. Sve ćete uspeti da prevaziđete, čak i neka veća iskušenja koja vas očekuju. Dobro bi bilo da na vreme planirate trudnoću i proširenje porodice da vas situacija ne bi zatekla. To vam kažem jer postoje mogućnosti za iznenadnu trudnoću.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар