Astrosajt i na Fejsbuku: Horoskopi, zdravlje, psihologija, vera

ASTRO SAJT – ASTROSAJT  je jedinstven internet portal, koji na jednom mestu objedinjuje odabrane sadržaje iz oblasti astrologije, numerologije, feng shui-ja, vere i narodne tradicije, popularne nauke, medicine i zdravog života. Prisutan je i na najpopularnijom društvenoj mreži FACEBOOK, zajedno sa srodnim internet stranicama, na prezentaciji U poverenju, ali ga možete pronaći i na samostalno Facebook adresi Astro sajt.



Pozivamo vas, dakle, da nam se, pridružite i na našoj Fejsbuk stranici Astro sajt, lajkujete nas i postanete naši prijatelji. Tako ćete još brže dolaziti do informacija, horoskopa i zanimljivih tekstova, moći ćete da ih kometarišete na jednostavan način, ostvarite komunikaciju sa nama i ostalim prijateljima stranice...

Na adresi astrosajt.blogspot.com / astrosajt.blogspot.rs , a uskoro i na zakupljenom domenu astrosajt.rs, od 14. jula 2009. godine, kada je domen zvanično registrovan odnosno pokrenut, svakodnevno se ažuriraju popularni tekstovi – od specijalizovanih horoskopa do korisnih saveta koji bi trebali da vam život učine boljim i srećnijim.

Podsećamo, Astro sajt je postao mesto na koje svakodnevno dolaze redovni posetioci sa kompletnih ex-yu prostora, ali i šire, što potvrdjuje impresivna brojka dosad pregledanih stranice. Na Astro sajtu vas svakog dana očekuju novi horoskopi – dnevni i ljubavni, svake nedelje – nedeljni horoskop, nedeljni ljubavni horoskop i astrološki pregled, svakog meseca specijalizovani mesečni horoskopi. Takodje, tu su i brojni specijalizovani astrološki tekstovi i analize, besplatne astro usluge poput natalne karte i slično.

Pažnja se posvećuje i ostalim divinacijskim metodama, poput numerologije, ali i kompleksima znanja kao što je feng shui. Aktuelnim tekstovima demistifikuju se i objašnjavaju razni preostali fenomeni, a posebna pažnja se posvećuje veri i narodnoj tradiciji.

A kakav bi to vodič sa srećniji život bio bez popularnih tekstova iz oblasti psihologije i popularne nauke, ali i medicine, uključujući i tradicionalnu. Pritom se kombinuju najnovije informacije i saznanja sa prirodnim i tradicionalnim tehnikama, uz konkretne savete koji su lako primenljivi.

Astro sajt je do sada čitaocima ponudio oko 5.000 tekstova, a njegove rubrike se svakodnevno dopunjuju novim sadržajima, u skladu sa očekivanjima i interesovanjima posetilaca, čija se mišljenja, sugestije i primedbe pažljivo osluškuju i maksimalno uvažavaju.

Uostalom, sve ovo i sami možete proveriti. Dovoljan je samo jedan klik, na Astro sajt.

Dodajmo i da su svi sadržaji na Astro sajtu besplatni – bili su i biće, u skladu sa opredeljnjem da se radi o oblastima koje bi trebale da budu dostupne svima koji su zainteresovani, bez ikakvih preduslova.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар