Šta nam donosi mlad Mesec u Blizancima?

Mlad Mesec u Blizancima biće u konjukciji sa Venerom, u kvadratu sa Jupiterom u Devici, kao i u kvadratu sa Neptunom u Ribama, kao i opoziciji sa Saturnom u Strelcu. Takvi napeti tranziti doneće više nemira, nervoze, ali kod nekih razdraganosti, kod onih koji su pod uticajem Venere. Ipak, najviše će biti drugih preterivanja, neodmerenosti vezane za komunikaciju, mentalne aktivnosti, učenje, kraća putovanja, pripreme za ispite. 

Ilustracija:  Danilo Rizzuti / FreeDigitalPhotos.net

"Mlad Mjesec uvijek ukazuje na završetak jednog i početak novog ciklusa, ciklusa rasta. To je vrijeme u kojem je, sljedećih 14 dana, do punog Mjeseca, dobro započinjati, saditi sjeme želja i namjera, za koje očekujemo da – rastu. No, kvadrat Sunca i Mjeseca s Jupiterom iz Djevice može ukazati na neumjerenost i nedostatak ravnoteže, prevelika očekivanja, pretjerivanje i neoprez.  Opozicija, pak, sa Saturnom iz Strijelca obilježava početke kao ograničavajuće, s preprekama i produljenim rokom realizacije dok aspekt kvadrata Sunca i Mjeseca s Neptunom iz Riba dodaje svemu i dozu nerealnosti, obmana i samoobmana, prevrtljivosti, žrtvovanja za krive ideale, bilo grupne ili one osobne ali utemeljene na iluzornim kolektivnim vrijednosnim sustavima, podsvjesnim strahovima, osjećaju odvojenosti zbog koje um valja zabaviti pridavanjem važnosti trivijalnostima iz tzv. realnosti. Posebno onima koje lažno ujedinjuju naciju, poput, primjerice nogometa, a izbjegavajući fokus na ono zaista važno" - konstatuje zvjezdarnik.com.
.
Kod nekih će se pojaviti razne dileme, jer su Blizanci dvostruki znak, a Mlad Mesec u izazovnim aspektima donosi poteškoće da se usmerite samo prema jednom. Osobe koje su pod uticajem tranzitnog Saturna biće podložne strahu, brigama. Na to će delovati otpor Mladog Meseca s retogradnim Saturnom u Strelcu. Nešto iz prošlosti može kočiti sprovođenje novina.

Najpovoljnije vreme da započnete novine je 5. jun u večernjim satima tj od 17-21 sat kada će Mlad Mesec biti u sekstilu s Uranom u Ovnu. Novine će se tada brzo odvijati i doneti mogućnost poboljšanja. Tada je idealno vreme za pokretanje novina. Nekima će one same doći, pa je zato dobro iskoristiti datu priliku.

Za osobe koje su rođene oko 4, 5, 6. i 7. novembra, ovo je doba godine kada im je energija izuzetno smanjena pa je potrebno da se više odmaraju i miruju. Dobro je ako mogu da iskažu i veću hrabrost i moralnu čvrstinu, posebno ako završavaju, ili privode kraju nešto poslednjih dana maja i početkom juna. Tada će biti više opterećenja i to psihičkog, nemira i konfuzije, koji su vezani za novine koje predstoje. Posebno one koje su u vezi za nešto što je povezano s Blizancima, a to je učenje, polaganje prijemnih ispita za upis u srednje škole i fakultete, komunikaciju, medije, kao i putovanja, kao i razna okupljanja, seminare, kongrese i sl.

Obratite pažnju i na informacije koje stižu, proveravajte ih da ne bi došlo do konfuzije ili lažnih informacija, posebno od 13. juna kada Merkur bude ušao u Blizance i bude veći protok informacija i više komunikacije.
Važno je dopustiti od 5. juna, pa u narednih nedelju dana, da se promene i novosti odvijaju, jer su one neminovnost, pa se tako treba prilagođavati postojećim okolnostima, što će biti lakše. Trudite se da se preterano ne brinete. Strah je uvek najveći neprijatelj i dobro bi bilo da pronađete način da se s njim izborite, odnosno, pretvorite ga u pokretačku snagu. Tada će sve biti u redu.

Poželite želju…


Dobro je da pravite planove, odredite svoje želje 5. juna kada je dobro raditi vizualizaciju tokom dana. Tada zamišljajte promene koje želite. Ako niste skloni vizualizaciji, onda napravite plan, zabeležite sve što želite da promenite u svom životu.

Oko 5, 6, 7 i 8. juna u danima oko Mladog Meseca u Blizancima, Merkur je u opoziciji s Marsom retrogradnim u Škorpionu. To može dovesti do pojačanog mentalnog napora, uznemirenosti, ili kod nekih i do sukoba mišljenja. Blizancima donosi mogućnost problema vezanih za posao, ili zdravlje, od ranije, pa treba delovati preventivno i kroz komunikaciju i potrebne informacije rešavati probleme. Više borbe, napora, ili konflikta na poslu, ako ste zaposleni.

Problemi od ranije ili bolesti od ranije mogu se pojaviti i dobro bi bilo da kontrolišete svoje zdravlje i preduzmete preventivu kako bi ublažili, smanjili ili zaustavili nepovoljno delovanje ovih tranzita. Osobe sa podznakom u Ovnu, Škorpionu, kao i Blizancima i Devici će najviše osetiti ovu opoziciju.

Ritual Vatra ljubavi


Uzmite jedan beli papir i komad uglja. Sačekajte Mesec, njegovo prisustvo na horizontu. Napišite ime vaše ljubavi sa ugljem na papir i nakon toga bdijte. Kod prvih znakova izlazećeg sunca, papir spalite.

Nakon toga je bitno da Vas još toga dana vaša ljubav vidi. Tako će vaše zračenje za njega biti privlačno, možda se čak zbog toga odluči na Vas za ceo život. Važno je da ova bela magija ne deluje na slobodnu volju nego pre svega na Vas.

U nama skrivene dobre energije se ojačavaju, tj. Delimično nas povezuju sa osobom čije ime se nalazi na papiru. Blaga telepatska veza će se razviti što pomaže u tome da se ojača postojeća naklonost.

Za ostvarenje želja


Čim se uoči Mladi Mesec na horizontu, odmah treba zapaliti jednu sveću pored koje će se vrlo duboko meditira. Trebate misliti na želju, vrlo duboko na način da vašu želju formirate u kratku rečenicu. Ovu želju treba izgovoriti 70 puta pre Mladog Meseca. Ako je to učinjeno, možete ugasiti sveću koju ćete ponovo upaliti tek ujutro kada se ustanete. Nije bitno kad se budite, bitno je samo buđenje. Ponovno palite sveću i 70 puta izgovorite Vašu želju. Nakon toga ugasite sveću.

Izvor: kurir.rs,
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар