Nedeljni horoskop: 26. jun - 2. jul 2016.

Vreli dah leta već itekako osećamo na svojoj koži. Kalendarski smo zakoračili u najtoplije godišnje doba, a šta u njemu tokom naredne sedmice možemo očekivati - pogledajte u nedeljnom horoskopu koji je pred vama... 

Ilustracija: Quique / pixabay.com


Da najpre konstatujemo kako će vam druga Mesečeva četvrtina u Ovnu, 27. juna, pomoći  da precizno i brzo rešite sve što stoji na putu ka ostvarenju naših planova.

Opadajuća faza Meseca faza je puštanja i završetaka, pa lakše prepoznajemo prava rešenja i pravi način delovanja. To prvenstveno vredi da bismo rešili ono što smo već pre započeli. Ovan i Vaga, Rak i Jarac moraju da pripaze da nekoga ne povrede. L

Lav i Strelac posebno su uspešni u rešavanju ljubavnih pitanja, Vodolija i Blizanci će pomagati drugima da reše svoje probleme.


OVAN

Nakon perioda u kome ste maštali o mogućim promenama, sada vam se ukazuju izvesne šanse. Možete da poboljšate svoj materijalni status. Ali je potrebno da povedete više računa o trošenju novca. Pazite šta potpisujete i još ne ulažite novac. Okolnosti vas navode na razmišljanje o poslovnoj promeni, ali nije vreme da se otisnete u privatne vode. Pitanje nekretnina može da vas optereti. Povoljnosti su vezane za pitanje nasledstva i onoga što vam pripada. Kao da niste primećivali interesovanje suprotnog pola jer ste opterećeni nekim drugim dešavanjima. Prija vam slatkorečivost osoba iz vašeg okruženja. Strasti su naglašene, pa dajte sebi oduška. Nova interesantna poznanstva su vezana za izlaske i proslave. Zauzeti polako stiču bolji uvid u okolnosti u kojima se nalazi voljena osoba.

BIK

Ne prihvatajte olako zadatke koji su pred vama. Razmišljajte dugoročno, a ako je potrebno - podnesite i neku žrtvu. Ovo je prvenstveno dobar period za sve one koji su na izvesnim iskušenjima i očekuju napredak - na probnom radu, pripravničkom i slično. Možete naplatiti neka zaostala potraživanja. U drugoj polovini nedelje možete da profitirate kroz neki sudski spor. Povoljne su vam saradnje sa osobama iz drugih mesta. Ako planirate nešto u vezi inostranstva, budite strpljivi. Vaše haotične misli vas vuku na mnogo strana. Privlačiće vas nemoguće misije, pa mnogi mogu da uđu u neku tajnu vezu. Može vam se vratiti osoba iz prošlosti ali komunikacija je i dalje otežana. Zauzeti se bore za svoj status u vezi ili braku. Voljena osoba je okrenuta ka poslu ili brine oko nekog muškog člana porodice. Budite strpljivi pošto će se odnos popraviti krajem nedelje.

BLIZANCI

Potrebno je da uravnotežite želje i mogućnosti. Brinete o većem novcu koji ste unapred potrošili. Iskoristite sredinu nedelje da naplatite nešto što vam se duguje. Sam posao će biti u manjoj stagnaciji do petka. Mnoge informacije tada stižu do vas i mozaik se sklapa. Krajem nedelje možete da očekujte i izvesne srećne okolnosti kada je novac u pitanju, ili ćete pomeriti neki veći finansijski izdatak koji ste imali. U svakom slučaju ćete nešto rešiti u svoju korist. Ne prihvatajte suviše novih obaveza i pazite se tračeva. Slobodni mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja, Interneta ili na nekom manjem skupu. U drugoj polovini nedelje se pazite tajnih veza. Možete da upoznate nekoga na mestu koje je mračno i muzika je glasnija. Krajem nedelje vam se može udvarati stranac ili osoba druge vere. Zauzetima partner ide na živce i ne znate šta biste sa njim. Za sada ćete teško rešiti tu dilemu. Ugodite sebi.

RAK

Sve vam deluje nesigurno ili ste u nekim iščekivanjima. Ne brinite, stvari će vremenom doći na svoje mesto. Neke mogućnosti se pokreću i eto vama osmeha na licu. Od petka već nemate razloga da brinete. Oni koji traže posao – naći će ga. Oni koji rade na projektima očekuje veća slava nego što su očekivali. Kraj nedelje ćete dočekati finansijski mnogo bolje i bićete zadovoljni. Obnovite neke kontakte ili tražite pomoć od osoba koje ste upoznali tokom proteklih nedelja. Slobodni mogu da uđu u interesantnu vezu. Osobu srećete preko posla ili na drugom kraju grada u odnosu na to gde živite. Vest od osobe iz prošlosti vas neće obradovati. Slobodni flertuju i spremni su za vezu na jednu noć. Iako to nije vaša karakteristika, ovo je period u kome bi trebalo da se opustite. Zauzeti imaju lošu komunikaciju sa partnerom. Od vikenda se stvari drastično popravljaju. Neke stvari vam i dalje ostaju nejasne, ali jednostavno ne želite da se svađate i spremni ste da oprostite.

LAV

Priđite okolnostima u kojima se nalazite iz drugog ugla. Dobro proverite sve informacije jer su vam moguća i izvesna zakonska opterećenja. Imate potrebu da se prikažete u najboljem svetlu, a u tome vas mogu sabotirati saradnici. Samovolja poslovnih partnera je naglašena. Budite strpljivi i pažljivo birajte reči. Ovo je naročito naglašeno u prvoj polovini nedelje. Posle toga stičete podršku nekoga od osoba koje su autoritet. Većina ima potrebu za promenom kada je u pitanju emotivni deo. Ono što bi trebalo da imate na umu je da neće moći da bude sve po vašem. Bar ne do subote. Privlačnost prema nekome koga upoznajete preko prijatelja ili u društvu prijatelja je jaka. Krajem nedelje vas očekuje prijatno iznenađenje. Budite taktični i ne jurite. Uživajte u flertu i igri zavođenja. Česti pozivi za izlazak će vam pomoći u toj nameri. Zauzetima je ovo period u kome se bore za više slobode. Voljena osoba je pojačano ljubomorna i traži svaku vašu grešku. Savet je da poboljšate komunikaciju.

DEVICA

Problematična vam je komunikacija sa osobama na položaju pa pazite šta pričate. Uzdržite se od impulsivnih reakcija. Ipak, imate nečiju zaštitu. Povoljnosti su vezane za kontakte sa strancima. Oni koji se bave privatnim poslom mogu da očekuju širenje. Dobar je period za ulazak u radni odnos jer će vas neko protežirati. Ne tražite ništa pošto će vaša dela govoriti koliko vredite. Ne morate vi direktno da budete ti koji će ukazivati na neke probleme u poslovanju. Dosta razmišljate o nekim svojim prethodnim iskustvima. Da li ćete izvući nekakve pouke zavisi od vas. Taman kada ste pomislili da je sve došlo na svoje mesto, pojavljuje vam se osoba iz prošlosti i vi ponovo ulazite u začarani krug. Zauzeti će preispitivati svoj odnos sa voljenom osobom.

VAGA


Ne podnosite pritisak i najradije biste se sklonili. Nije vam povoljan period za početak privatnog biznisa. Možete da napravite nekoliko vama poznatih kombinacija i dobro zaradite. Imate lošiju komunikaciju sa šefovima. Povoljnosti su vezane za strance i sve što ide preko inostranstva. Za ostale je prisutna nervoza. U kriznim trenucima uzmite odmor ili bolovanje. Put je moguć kao kraći predah. I u emotivnom delu su prisutne haotične emocije. Ne znate šta biste sa sobom, pa i sa osobama koje se pojavljuju u vašem okruženju. Može vas privući stranac, obrazovana osoba ili neko ko je veoma pričljiv i pozitivan. Zauzeti se opterećuju stvarima koje ne mogu da promene u odnosu sa voljenom osobom. Tek krajem nedelje krećete normalnije da komunicirate.

ŠKORPIJA

Pokušavate nešto da planirate ali vas ograničavaju promene koje ne možete da kontrolišete ili na neki način ne zavise od vas. Promene u radnom okruženju vam unose nervozu. Vaši planovi trebalo bi da budu kratkoročni, pa se opustite i funkcionišite iz dana u dan. Mnoge bitne promene slede i sada nije vreme da dignete ruke od svega. Vaši prioriteti se menjaju shodno osećanjima koja vas preplave. Potrebno vam je da se usmerite na lične potrebe i prestanete da ostvarujete ono što drugi očekuju od vas. U drugoj polovini nedelje će vam se vratiti neko iz prošlosti i podsetiti vas na lekciju koju ste naučili ili je trebalo da naučite. Za vas će se zainteresovati i osoba sa bitnom razlikom u godinama ili neko ko je iz drugog mesta. Zauzetima je ovo period kada žele nešto da planiraju. Ali, to sve ostaje u domenu maštanja.

STRELAC

Još početkom meseca su se naglasile izvesne novine ali onda kao da je sve stalo. Tako će biti do početka naredne nedelje. Više brinete o drugima nego o sebi. Budite pažljiviji u trošenju novca. Mogući su vam neplanirani izdaci. Do kraja meseca će se konkretizovati ponude koje ste imali ranije. Ali - retrogradni Merkur, ne savetuje vam se ništa da potpisujete. Ako se bavite privatnim poslom, posao vam ide preko preporuke ili starih klijenata. Prija vam da flertujete i primate komplimente od suprotnog pola. Slobodni će se teško odlučiti za nekoga konkretnog u slučaju da već niste napravili uži izbor. Zauzeti se mogu boriti sa ljubomorom voljene osobe. Krajem nedelje se slobodnima može vratiti neko iz prošlosti. Prijaće vam poznate stvari i ljudi. Možete privući nekoga ko je stariji ili poslovno ostvaren. Zauzeti imaju potrebu da zajedno pobegnu od stvarnosti.

JARAC

Novac je tema kojom se intenzivnije bavite tokom nedelje. Komplikovane okolnosti su vas ograničavale u proteklom periodu, ali se sada stvari menjaju u vašu korist. Budite strpljivi. Verovatno bi do kraja nedelje trebalo da donesete odluku koja će bitno uticati na dalji tok vašeg posla. Imate podršku i pomoć saradnika, ali tražite eventualnu pomoć. Možete da očekujete naplatu izvesnih potraživanja. Ipak, budite oprezni sa novcem i ne ulažite ga. Interesantna poznanstva su vezana za posao. Stvari će se odvijati spontano tako da ćete u jednom trenutku primetiti da sve više mislite o osobi sa kojom kontaktirate. Krajem nedelje možete da upoznate nekoga preko osoba koje su u vezama (parova). Oni u braku će raditi na zajedničkom „projektu“ - planiranje drugog deteta, kupovini nekretnina, putu i slično.

VODOLIJA

Drugi vas ne razumeju ili jednostavno ne čuju. Sve što je vezano za papire vam ide sporo. Kontakti sa strancima se komplikuju. Mogući su zakonski problemi, pa pazite šta potpisujete. Ovo je povoljan period za širenje obima posla. Možda se to odmah neće isplatiti, ali će imati pozitivan efekat. Izbegnite poslove sa rođacima i komšijama. Ne kupujte automobil. Većina oseća potrebu za izolacijom, pa će vam voljena osoba u domu smetati. Tenzija kod zauzetih će biti očigledna u svakodnevnoj komunikaciji sa voljenom osobom. Osećate da vam je potrebno da nešto promenite. Osamite se i radite ono što vam prija. Slobodni traže podsticaj. Privlačićete osobe koje su suprotnog karaktera od vašeg. Imate potrebu da se emotivno zaštitite, pa možete privući i osobu koja je zauzeta. Opustite se i pratite intuiciju.

RIBE

Koliko god da vam se situacije u kojima se nalazite činile komplikovanim i bez realnog rešenja, stvari se preokreću. Vraćaju vam se šanse ili obnavljate kontakte koji vas vode do uspeha. Ne nasedajte na provokacije. Ako očekujete poslovne partnere i inostranstva, verovatno će se poseta odložiti. Isto važi i za one koji planiraju poslovni put. Imaćete prilika da zaradite kroz posredničke odnose i kratkoročne projekte. Potreba za stabilnim emocijama raste kod većine pripadnika znaka. Postajete popustljivi prema suprotnom polu i skloni da pravite kompromise. Ne vraćajte se u prošlost i povedite računa da ne ponovite neku grešku. Poznanstva su moguća na mestima koja su vama prijatna, naročito ako se tu ne skuplja veći broj ljudi. Komunikacije preko posla vam donose mogućnost flerta, ali ne i emotivnog zadovoljstva. Zauzeti su već izvesno vreme pod uticajem voljene osobe. Potrebno je da napravite izvestan kompromis.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар