Nedeljni horoskop: 19 - 26. jun 2016.

Vreme je za novi nedeljni pogled u nebo, po poruke horoskopa za sledeći sedmodnevni ciklus. A evo šta one kažu...

Ilustracija: Quique / pixabay.com


Uticaj Venere, planete ljubavi i novca, dolazi do punog izražaja njenim ulaskom u znak Raka. Dame će biti zavodljivije i tajanstvenije, a muškarci romantičniji i nežniji.

Ipak, ta zanosna, čulna Venera će se naći pred velikim iskušenjima, budući da obrazuje samo konjunkciju sa Suncem, a nijedan aspekt sa ostalim tranzitnim planetama. I zato će njen uticaj biti jači.

Pa, ako se baš ovih dana "ludo" zaljubite, ako vas ljubav "zaslepi" (simbolika Venere blizu Sunca), niste krivi vi, nego ova planeta!

Prelazak Venere preko četvrtog zodijačkog znaka, osetiće svi znaci, naročito vodeni i zemljani. Njihov emotivni život biće bogatiji, finansijska situacija bolja, a pošto Venera simbolizuje i hranu, mnogi će se zabrinuti zbog viška kilograma.

Jaka pozicija Venere u Raku može da donese i probleme sa hormonima, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom i venama.

Oko 20. juna posebno budite koncentrisani jer lako se stvara haos i nered s neželjenim posledicama. Svakako valja da budemo oprezni u komunikaciji, trgovini, prometu, traži se poštovanje rokova, disciplina i odgovornost.

Deca i mladi znatiželjni su i razigrani - ispituju, istražuju, takmiče se u znanju, igraju se. Slično je i kod starijih, postajemo znatiželjniji, brži, spretniji, a to će od nas zahtevati i okolnosti.

Lako se pregovara, dogovara, trguje, nema puno filozofiranja, sve je kratko, jasno. S lakoćom se dolazi do praktičnih informacija; gde šta treba da kupimo, prodamo ili kako doći do neke lokacije, osobe, saveta. Povoljno je vreme za rešavanje i završavanje raznih poslova i radnji za koje su vezani bilo kakvi papiri, dokumenti, regristracije, popravke, prijave, odjave.


OVAN

Ne reagujte impulsivno i ne dozvolite da vas saradnici uvuku u tračeve. Za sada budite u ulozi posmatrača. Možete da planirate nove projekte, a iz dana u dan kockice se slažu u pravcu koji je dobar za vas. Povoljno vam je sve što ima veze sa inostranstvom i strancima. Sredite neku papirologiju i krajem nedelje vam je moguć neplanirani finansijski dobitak. Slobodnim Ovnovima su najbolje šanse da nekoga upoznaju na kraćem putu. Razmišljaćete o osobi iz prošlosti, ali teško da ćete se vraćati na staro. Uživate u društvu vama poznatih ljudi, opuštenim pričama i flertu. Kod zauzetih je ovo napet period. Moguće je nerazumevanje i teranje inata u odnosu. Savet je da za sada izbegavate rasprave i drastične promene.

BIK

Vaša želja za konkretnim promenama na radnom mestu je jača tokom ovog perioda. Možete da očekujete manja pomeranja u projektima koji su vam bitni, ali teško da ćete sada nešto privesti kraju. Možete da dođete do nekog novca koji vam se duguje. Neko pokušava da vas manipuliše pa povedite računa na koga ćete da se oslonite. Povoljni su vam poslovi sa strancima ili inostranstvom. Interesantni ste suprotnom polu, ali niko da vas pokrene. Može vam se javiti neko iz prošlosti, ali to je za vas davno završena priča. Slučajan susret sa interesantnom osobom u blizini mesta gde se služi hrana može da pokrene izvesna maštanja. Na kraju - vi ipak čekate sledeću nedelju da se emotivno pokrenete. Zauzeti Bikovi su predani voljenoj osobi.

BLIZANCI


Razmišljate na koji način da iskoristite svoje kontakte i sposobnosti. Izvesne okolnosti počinju da se menjaju i pokreću vas da razmišljate. Shodno aspektima - za sada ne pravite drastične promene. Radite na sebi i oslonite se na dosadašnja iskustva. Saradnici imaju neke nove zahteve prema vama i to će vas nervirati. Finansije počinju polako da se popravljaju. Komunikacija vam generalno nije jača strana u ovom periodu, naročito sa suprotnim polom. Samim tim se pazite mogućih nesporazuma i loših procena. Ovo je naročito naglašeno kod zauzetih Blizanaca. Imate tendenciju da se suviše trudite - to neće doneti rezultate. Slobodni mogu da se pokrenu nakon slučajnog susreta sa osobom koju dugo niste videli. Samo polako.

RAK

Promenljivih ste stavova kada je posao u pitanju. Iz dana u dan menjate stavove po izvesnim pitanjima. Vaš kritički duh će privući pažnju saradnika pa su moguće rasprave. Razmišljate kako da popravite svoju finansijsku situaciju i skloni ste spekulacijama. Ipak, to neće uroditi plodom. Strpite se i sačekajte kraj nedelje jer neke stvari ne zavise od vas. U emotivnom delu preovladavaju vaši strahovi. Zauzeti Rakovi imaju potrebu da nešto prebace voljenoj osobi. To bi se ipak pretvorilo u neiscrpnu svađu pa je savet da se uzdržite. Jednostavno radite na sebi i sami dajte odgovore na pitanja koja vam se motaju po glavi. Slobodni mogu da se vrate u neku vezu ili uđu u vezu sa osobom koja je već pored vas.

LAV
U ovom periodu vas očekuje izvesno tumbanje na poslovnom planu. Nemojte da se nervirate i ne preuzimajte suviše veliku inicijativu. Već početkom sledeće nedelje ćete shvatiti suštinu tih dešavanja i svoje mesto u njima. Moguće su vam izvesne provokacije od strane saradnika. Trošite umerenije. Slobodne Lavove ljubav čeka na nekom putu. Svakako je prisutna izvesna daljina i indirektna komunikacija sa osobom koja vam je simpatična. Opet, nije u vašoj prirodi da vidite perspektivu u takvoj organizaciji, ali vam to za sada prija. Kod zauzetih Lavova se budi izvesna sumnja u partnera. Moguće su sitne svađe koje će biti učestalije kako dani prolaze.

DEVICA


Vi biste nešto da ubrzate ali to ide teško u ovom periodu. Povedite računa ako poslujete sa strancima ili radite u stranim kompanijama. Izostaje vam nečija podrška. Usmerite se na to da dobijete prave informacije u vezi sa projektom na kome radite. Novac kasni i brinu vas troškovi koji se vuku još iz proteklog perioda. Strpite se i smanjite stres. Emotivni deo je takođe turbulentan. Zauzete Device preispituju odnos i traže izlaz iz trenutne krize. Ipak, suviše ozbiljno postavljate stvari. Slobodne očekuje burna nedelja. Partner iz prošlosti brzo ulazi u vaš život i vi ne znate gde vam je glava. Kod mnogih je moguća tajna veza ili odnos koji svakako može da se definiše kao avantura.

VAGA

Zadržite trenutne pozicije i ne brzajte sa novinama. Neke stvari se samo naglašavaju, a mogu da vam donesu bitne novine u poslovnom životu. Možda je vreme da odete na neki kraći godišnji odmor ili jednostavno promenite okruženje tokom vikenda. Finansije mogu bitno da se poprave kroz naplatu nekog potraživanja. Imate potrebu da usporite i da vas neko fascinira. Slobodne Vage ulaze u spontanu komunikaciju sa mlađom ili mladolikom osobom. Kako dani odmiču vi sve više mislite o njoj. Sledi prijatno iznenađenje, ali ne brzajte. Zauzete nervira ponašanje partnera koje je na neki način bahato. Ne reagujte impulsivno već smireno komentarišite partnerovo ponašanje. Ne morate uvek sve da kontrolišete - to je lekcija za ovaj period.

ŠKORPIJA

Povećava se obim posla ili se nešto proširuje u okviru vaše delatnosti. Honorarni poslovi su takođe dobra mogućnost za zaradu. Povoljno vam je sve što ide preko prijatelja. Možete se baviti i nekom papirologijom koja bi trebalo da vam donese neku korist ali ne tokom ove nedelje. Slobodne Škorpije mogu da računaju na udvaranje osobe sa većom razlikom u godinama. Međutim, ovo nije period u kome možete da računate na ozbiljnu vezu. Šta god pričali - aspekti govore da to može da bude samo burna avantura. Zauzeti mogu da budu ljubomorni ili će vas ljubomora partnera opterećivati i na neki način ograničavati.

STRELAC


U ovoj nedelji trebalo bi nešto da improvizujete da biste došli do željenih rezultata. Trenutno vam partnerstva nisu najpovoljnija i pazite na koga se oslanjate. Ovo je povoljan period da nešto naučite da biste napredovali. Neki novac vam kasni i tu možete da se oslonite jedino na prijatelje. Nikako ne podižite kredit ili kupujete automobil. Osećate da vam neki teret pada s ramena. Možete suviše svoje energije da usmerite u emotivni deo. Zauzetim Strelčevima se partner poverava ili sasvim slučajno dolazite do nekih neočekivanih informacija o njemu. Slobodni mogu da upoznaju nekoga na proslavi ili izlasku. To je verovatno mlađa osoba ili neko iz drugog mesta.

JARAC

Već izvesno vreme brinete oko finansija. Okolnosti počinju da se menjaju. Nešto će se dopuniti ili ćete nešto obnoviti. Pažljivije birajte poslovne saradnike, naročito ljude koje smatrate partnerima u poslu. Možete da radite tuđ posao. Uzdržite se od nepotrebnog trošenja i napravite dugoročnije finansijske planove. Želite neku krupnu promenu. Slobodnim Jarčevima može neko da se pojavi preko posla. Moguće je i vraćanje partnera iz prošlosti. Prija vam pažnja osobe koja nije pored vas iz nekog razloga. Pomalo je haotična situacija pa bi trebalo da se oslonite na intuiciju. Zauzeti žele više slobode a partner je nikada tolerantniji nego sada. Ne pravite gluposti i opustite se.

VODOLIJA

Sada se potvrđuje nešto što ste pričali ili sugerisali saradnicima. Možete da se opustite i zaboravite na prekovremeni rad. Uz splet povoljnih okolnosti možete da pokrenete jedan projekat. Pazite se mogućih sabotiranja mlađih saradnika koji su preambiciozni. Svakako ćete izazivati zavist ljudi iz okruženja. Suviše ste se povukli i osećate se kao da ste u začaranom krugu. Vreme je da to promenite. Pričajte s voljenom osobom na temu onoga što vam smeta već izvesno vreme i videćete da će se stvari brzo i bitno promeniti. Slobodni uglavnom nailaze na osobe suprotnog temperamenta. Teško da će vas neko emotivno pokrenuti za sada.

RIBE


Polako počinjete sa promenama u stvarima kojima ste nezadovoljni. Ne želite da ponovite neke greške iz prošlosti, a okolnosti vas navode na neke dugoročne promene. Svakako vam treba više strpljenja pošto se ništa neće promeniti tokom noći. Ovo je naročito naglašeno kod Riba koje zbog posla putuju ili rade u drugom gradu. Nemate najbolju komunikaciju sa saradnicima. Bilo kog da ste emotivnog statusa - imate mogućnost da birate. Slobodne Ribe preko poslovnih kontakata kreću u komunikaciju sa veoma seksepilnom i strastvenom osobom. Zauzeti bi trebalo da se paze mešanja trećih osoba. Svakako zajedničkim snagama nešto rešavate i vaša komunikacija se popravlja.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар