Nameštanje atlasa, prvog pršljena ispod lobanje: Prečicom do zdravlja! (VIDEO)

U pitanju je jednostavna i bezbedna metoda nameštanja atlasa, prvog pršljena ispod lobanje, koja suzbija stare i sprečava nove bolesti, omogućujući zdrav i kvalitetan život kome svi težimo. Deluje vam kao gotovo kao čarobni štapić? Atlasolozi uveravaju da je u pitanju samo prirodni odgovor organizma na metodu koja ga vraća u optimalno stanje, a to je - stanje zdravlja i vitalnosti.

Prezentacija metode uživo u TV emisiji

Već desetinama hiljada godina problemi sa zdravljem su počinjali u potiljku i tokom života su se spuštali niz telo. Ljudi su pokušavali da masažom potiljka otklone bolove, a sve do našeg doba nisu shvatali da im je prvi pršljen ispod glave izmešten i da je tu početak gotovo svih zdravstvenih problema.

Ovako u Udruženju građana Preporod života počinje priča o atlasologiji. Preporod masaža potiljka je, kažu oni, sasvim novi pristup rešavanju zdravstvenih poteškoća i oboljenja. "Novo, ali konačno rešenje, koje otklanja uzrok bolesti. Mi sprečavamo početak problema, za razliku od svih ostalih lečenja koja tretiraju kraj loših procesa u organizmu".

Ovim tretmanom se, praktično jednom specijalizovanom masažom, pomenuti pršljen koji je kod svih nas, praktično bez izuzetaka, izmešten - vraća na mesto. Pritom se Preporod masaža potiljka izvodi pomoću aparata koji sitnim udarcima masira ligamente koji drže prvi pršljen na lošem mestu. Masaža kod beba i dece traje desetak sekundi, a kod odraslih nekoliko minuta. Od trenutka nameštanja pršljena počinju olakšanja u organizmu, a proces nestanka poteškoća zavisi od životne dobi, stanja organizma i vrste oboljenja.

Dragan Džajić, Svetlana Bojković, Tanja Peternek, Milka Stojanović, Ljubivoje Ršumović, reditelj Jug Radivojević, Branko Milićević Kockica... samo su neke od poznatih ličnosti koje su prošle ovaj tretman, ali su na tom spisku i na desetine lekara kojima kolege nisu mogle pomoći. Nameštanjem atlasa rešeni su mnogobrojni psiho fizički problemi, čiji je dijapazon fascinantno širok. Neke baš to i zbunjuje, jer deluje gotovo kao čarobni štapić. Atlasolozi uveravaju da je u pitanju samo prirodni odgovor organizma na metodu koja ga vraća u optimalno stanje, a to je - stanje zdravlja i vitalnosti.

Atlasolozi Predrag Đorđević, Nebojša Mladenović i Dragoslav Bogićević (Udruženja građana Preporod života), bili su gosti regionalne Televizije Kruševac, gde su detaljno predstavili "epohalnu metodu koja može da promeni vaš život". U pitanju je, kako su konstatovali, "jednostavna i bezbedna metoda nameštanja atlasa, prvog pršljena ispod lobanje, koja suzbija stare i sprečava nove bolesti, omogućujući zdrav i kvalitetan život kome svi težimo".

Pogledajte  kompletnu emisiju.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар