Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.


I, da vidimo šta nam to poručuje novi ljubavni nedeljni horoskop (6 - 13. jun 2016). Sa raznih strana dolaze nove informacije, mogućnost učenja i putovanja, pa i zanimljiva poznanstva. Blizanci, Vaga i Vodolija naći će se u središtu društvenog života. Device će  biti posvećene svom partneru i najzad   shvatiti koliko im je stalo do veze, braka i kako da vezu prodube u smislu poverenja i tolerancije. Ribe će se zabavljati, flertovati i doživeti da ih jedna osoba ubrzo privuče. Sa tom osobom moći će da grad ozbiljnu vezu! Ako su u braku, kod njih se vidi  harmonična porodična situacija u kojoj su jedno drugom podrška...

Prawny / Pixabay


Muškarci, posebno Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, biće u ovom periodu energičniji i dinamičniji, privlačniji i popularniji u društvu suprotnog pola, još više posle 29. juna, kada Mars kreće direktnim hodom preko poslednjih stepeni harizmatične Škorpije.Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.


OVAN 21. III - 20. IV - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.

Događanja na ljubavnom planu su ove nedelje predivna za Ovnove. Ako ste u vezi, braku, lepo ćete se osećati zato što pored sebe imate osobu koja vam se nesebično daje i koja vas podržava u svemu. Bićete obasuti nežnošću voljene osobe i to će biti razlog da naučite da uzvraćate istom merom. Dobro bi bilo da razmislite gde ćete na godišnji odmor, da svojoj vezi date dublju i lepšu dimenziju. Moguće je da odlučite da proširite porodicu i budite uvereni da je to pravi trenutak za to. Što se tiče slobodnih Ovnova postoji mogućnost naleta ljubavne energije i to treba iskoristiti i pronaći odgovarajuću osobu sa kojom bi trebalo da imate iste stavove i gledanja na život. Jedna osoba vas jako privlači, a verujte, i vi nju. Krenite odmah u akciju i isplatiće se, jer će sve doći na svoje. Samo se pokrenite i osvojićete svaku osobu koja vam se dopadne. Izaberite pravu.

BIK 21. IV - 21. V - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.

Ova nedelja će biti posebna za sve Bikove i to u smislu što ćete biti izuzetno senzualni, puno novih poznanstava, puno vaših obožavaoca. Izbor će biti na vama, ali je još rano reći to, odnosno rano je reći ko će vas zaslužiti. Ovaj period je izuzetno povoljan za susrete i imaćete osećaj da biste mogli sa svakim da se složite. Vodite računa s kim stupate u kontakt jer će vas poželeti i zauzete osobe. Probajte da budete trezveniji, da se postavite malo realnije kako biste sve videli na vreme. Potrebno je da budete upozoreni da ne krenete nekim krivim putem. Ako ste u vezi, braku, tek sada počinjete da uživate u svim čarima koje donosi ozbiljna veza. Previše vam je stalo do partnera, tako da ponekad partner misli da ste navalentni. To nije dobro za vezu, jer takva ljubav zna da guši. Obuzdajte se, nađite neku meru i granicu. Ovo je vaš period ljubavi kad imate potrebu da budete takvi, ali od ljubavi se niko razboleo nije, pa uživajte.

BLIZANCI 22. V - 22. VI - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.


Ukoliko ste očajavali što ne možete da pronađete srodnu dušu, sada vam se mogućnosti prikazuju u vidu druženja i odlazaka na zabave. Sve ćete doživljavati sa ushićenjem i uzbuđenjem, tako da možete mnogo lepih stvari da doživite u ovom periodu. Sve što budete poželeli, možete ostvariti za kratko vreme. Povedite računa da vas strast ne odvede na stranputicu. Ukoliko ste u vezi, braku, vaši odnosi se još ne stabilizuju, čak naprotiv, idete ka sve većem rastojanju u međupartnerskim odnosima. Ukoliko se oboje ne osvestite, vaša veza, brak može doći u pitanje, pa čak i da se prekine. Možda bi bilo dobro da se razdvojite na jedno vreme, da razmislite, da budete predusretljiviji jedno prema drugom i da zajedničkim snagama prevaziđete ovaj jaz. Ukoliko uspete, nikad više nećete doći u ovakvu situaciju kao što ste sada. Nestabilni periodi zaista znaju da poljuljaju vezu.

RAK 23. VI - 23. VII - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.

Očekujete da će vas voljena osoba povrediti. To treba odmah da raščistite, da voljenoj osobi stavite do znanja da vam to smeta i da ne želite da prihvatite takav uticaj na vas. Nađite kompromis, rešite nesuglasice i očekuje vas izuzetno lep period na ljubavnom planu. Sve recite iskreno jedno drugom i to je najjednostavniji način da se reše ovakve situacije. Slobodni pripadnici ovog znaka će osetiti da imaju naklonost prema jednoj divnoj osobi. Šta može biti bolje nego kad naiđete na naklonost osobe koja vam se sviđa i koju duboko poštujete? Dobićete i prijatelja, i partnera, i voljenu osobu, što će vam veoma prijati i bićete zbog toga srećni i zadovoljni. Nemojte ništa pokušavati da kontrolišete, jer to je jedini način da se prepustite zajedničkom uživanju. U nekim trenucima ćete se pitati da li se možda ispod tog prijateljstva krije ljubavna veza. Budite sigurno da je to, to. Najlepši partnerski odnosi se javljaju iz drugarstva, samo budite oprezni da vaše ne pokvarite.

LAV 24. VII - 23. VIII - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.


Zauzete Lavove očekuje veoma lepa situacija u partnerskim odnosima jer polako shvatate da vam je vaš odnos na prvom mest. Produbićete međusobno poštovanje i u budućnosti ćete biti presrećni jedno s drugim. Ukoliko ste sami, to vas dovodi u posebnu situaciju jer ne volite usamljenost. Pa shodno tome, pokrenućete se, izlazićete više, družićete se i naravno tu negde ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom harizmom. Imate dobre aspekte da uspete u budućem zajedničkom životu i ako to shvatite na vreme, put ka obostranoj sreći vam je otvoren. Iskoristite sve mogućnosti koje vam planete nude tokom ove nedelje i ne zaboravite da je najvažnije da se date partneru svim bićem, jer će u suprotnom između vas početi da se javlja nerazumevanje, netolerancija i nepoverenje. Nadam se da ne želite da vam se to desi, pa zato vodite računa šta radite. Ništa nije vredno svađa, posvećenost je ključ uspeha.

DEVICA 24. VIII - 23. IX - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.


Intuitivne Device će ove nedelje biti posvećene svom partneru. Napokon ćete shvatiti koliko vam je stalo do veze, braka i kako da tu vezu produbite u smislu poverenja i tolerancije. Već sada ćete planirati zajedničko putovanje ili letovanje. Planiraćete svaki vikend da otputujete negde, da se osamite i posvetite jedno drugom. Mogućnost neplanske trudnoće će vas obradovati, tako da će i tu sreća da vas prati. Ako ste sami, naglašeno vam je da ćete imati puno avantura iz kojih se apsolutno ništa neće izroditi. Tek kad sve to prođe, na vašem usamljenom putu ćete naići na jednu izuzetnu osobu sa kojom ćete graditi prvo ozbiljnu vezu, a uskoro bi moglo da dođe i do braka. Kako bude vreme prolazilo, shvataćete sve više da ste jedno za drugo i zažalićete što se niste ranije sreli. Sreća vas je napokon stigla! Došlo je vreme da i vi uživate u ljubavi.

VAGA 24. IX - 23. X - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.

Pripadnici ovog znaka koji su u ljubavnoj vezi ili braku imaće prelepu nedelju koja će im doneti mogućnost da ponovo otkriju plamen ljubavi koji ih je pre nekog vremena i spojio. Uskoro odlazite na zajedničko letovanje koje će rasplamsati strasti koje su počele da se gase. Sve to će doprineti vašem zajedničkom, dobrom raspoloženju i srećnijem pogledu u budućnosti. Ukoliko ste sami, tražićete ljubav, ali samo nekoga ko će vam istom merom uzvratiti. Imate uslov da vam budu uzvraćena ista osećanja koja i vi gajite prema izabranom partneru. Nemojte da vas partner zavara telesnom strašću i da zanemarite najbitnije osobine koje partner treba da gaji u vezi. Ne prepuštajte se olako strasti jer vas to može skrenuti sa pravog puta koji ste zacrtali. Sigurno ćete pronaći odgovarajuću osobu, i to u najskorijem periodu. Nema potrebe za očajanjem, vaš partner iz snova postaće deo vaše realnosti.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.

Ukoliko ste sami, otvaraju vam se mogućnosti za susrete. Češće ćete izlaziti ili ćete raditi sve što treba da se zbližite sa ljudima i da tako sami gradite svoju sudbinu. Nije isključeno da naletite na nekog ko će vam se dopasti. Dobijaćete pozive za odlazak na vikende tako da i tu postoji mogućnost upoznavanja. Ako ste spremni za ozbiljnu vezu, to ćete i ostvariti u kratkom vremenskom periodu. Ukoliko ste u vezi, braku, potrebno je da upotrebite naredni period na učvršćivanje vašeg poverenja, razbuktavanje strasti na koju ste odavno zaboravili. Vaš zajednički zadatak je da očuvate bračnu zajednicu zbog dece koju imate i zbog koje treba maksimalno da se potrudite da funkcionišete kao nekada. Kako bude vreme prolazilo i vas dvoje ćete shvatati koliko jedno drugom značite. Na dobrom ste putu, cenite pozitivne osobine jedno kod drugog, a mane prihvatite.

STRELAC 23. XI - 21. XII - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.

Ljubomora vam je zakucala na vrata i ne umete da se izborite sa tim. Ukoliko imate mlađeg partnera pored sebe, na neki način je to i opravdano, ali u granicama normale. Kako vreme prolazi, vaša veza ili brak krenuće nizbrdo zbog vaših sumnji i sve češćih ljubomornih scena. Krajem nedelje ćete se toliko umoriti od svih dešavanja da ćete predložiti partneru da izgladite odnose na nekom usamljenom i pustom mestu. Naravno, tada će sve leći na svoje mesto i bićete smešni jedno drugom zbog ovakvih dešavanja. Ubuduće nećete imati ovakih izliva emocija koje mogu narušiti vaš skladan život. Ako ste sami, potrebno je da se osvrnete oko sebe i da vidite toliko interesantnih osoba koje vas privlače i dobro bi bilo da se družite i da se između ostalih dešavanja izrodi jedna prava, iskrena ljubavna veza. Bićete na dobrom putu da se ostvarite kao bračni drug ili partner.

JARAC 22. XII - 20. I - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.

Ako ste pripadnik ovog znaka, slobodno dajte znak osobi koja vam se dopada, jer to je vaš način izražavanja simpatija. Ostvariće vam se davni snovi, kada ste poželeli baš ovakvu osobu koja vam se dopada. Nemojte odlagati ništa po pitanju ljubavi, jer vam je ova nedelja izuzetno povoljna da ostvarite kontakt i da se odnos produbi ka ozbiljnoj vezi. Ako ste u braku i ozbiljnoj vezi, moguće su manje trzavice u vezi sa odnosom prema deci. Nemate iste stavove i poglede na način kako odgajati decu. Potražite pomoć stručne osobe koja će vas uputiti u pravom smeru - smeru zajedništva. Vremenom ćete zajedničkim snagama prevazići ove probleme i to će vas više zbližiti. Ostvariće se vaše davnašnje želje da imate apsolutno skladan, bračni odnos. I deca će vas više ceniti i u njihovim očima ćete biti veliki roditelji, koji uvek nađu način da reše probleme. Budite idol vašoj deci, koja će sutra graditi porodicu po uzoru na vas.

VODOLIJA 21. I - 19. II - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.


Ukoliko ste sami, planete vam pružaju mogućnost upoznavanja sa nekim ko ima srodnu dušu i ko vas privlači na više načina, ali najviše intelektualno. Kod vas je to prvi zahtev prilikom upoznavanja, tako da ćete na kraju to i ostvariti. Postoji još jedna mogućnost, i to krajem nedelje, da će se u vašem životu pojaviti neka osoba iz prošlosti i bićete na teškim mukama šta činiti, da li nastaviti sa osobom iz prošlosti ili sa osobom koju ste skoro upoznali. Možete da pustite da vam vreme pokaže koja je osoba odgovarajuća. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi ili braku, kod vas će doći do jednog velikog talasa ljubomore s vaše strane. Postajete sebični, kao da je partner samo vaš. Strah od gubitka partnera vas pretvara u opsesivnu i ljubomornu osobu i ako to ne uspete da regulišete kod sebe, vaš odnos je osuđen na propast. Imate još malo vremena da razmislite, da se saberete i rešite ljubomore. Poradite malo na samopouzdanju i imajte veru u sebe i svoje kvalitete, ali i u partnera.

RIBE 20. II - 20. III - Ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 13. jun 2016.

Slobodnim Ribama ovaj period je izuzetno interesantan. Zabavljaćete se, flertovati sa osobama suprotnog pola i doživećete situaciju da će vas jedna osoba ubrzo privući. Sa tom osobom ćete graditi ozbiljnu vezu. Ako ste u braku, kod vas se vidi samo jedna harmonična, idealna porodična situacija u kojoj ste jedno drugom podrška. Neće biti neslaganja već samo dogovora, zajedničkih aktivnosti, a sve to je usmereno ka porodičnoj sreći. Planiraćete mnoge situacije, a jedna od tih je proširenje porodice, a to će vas dodatno zbližiti. Imate planetarnu podršku, jer šta god radili, radićete sa uspehom. Ukoliko želite da promenite mesto boravka, i to ćete uspeti zajedničkim željama i snagama. Ne zaboravljajte familiju i prijatelje da uključite u sva svoja dešavanja jer na taj način vas dvoje utičete na odnose drugih ljudi koji žele da se ugledaju na vas.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар