Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Početkom ovog perioda budite koncentrisani jer lako se stvara haos i nered s neželjenim posledicama. Svakako valja da budemo oprezni u komunikaciji, trgovini, prometu, traži se poštovanje rokova, disciplina i odgovornost. A kada je ljubav u pitanju? Pogledajte u ljubavnom nedeljnom horoskopu (20-27. jun 2016).

Prawny / Pixabay

Ovo je razdoblje lakoće i prohodnosti u svim sferama kojima vladaju Blizanci, posebno kada oko 27. juna 2016. godine na nebu Merkur stvori sekstil s Uranom, koji će još više sve to ubrzati, preokrenuti, pa su tada još više izglednije promene, a sve ide brzo.

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.


OVAN 21. III - 20. IV Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Ukoliko ste u vezi, braku, sada nije povoljan period za produbljivanje međusobnih odnosa. Među vama postoji jaz koji bi trebalo da prevaziđete. Komunikacija vam je loša, tako da bi trebalo da razmislite, da zajedno pronađete način kako biste uspostavili mnogo prisniji odnos. Nemojte potencirati stvari iz prošlosti jer postoji mogućnost da dođe do žučne rasprave, a to bi dovelo do prekida veze. Ako ste sami, ove nedelje ćete stalno razmišljati o jednoj osobi koja vas je skoro privukla svojom harizmom. Prosto, mislite da ne možete da odolite toj osobi i nalazićete način da joj se približite. Budite strpljivi. Naredne nedelje vam se otvaraju mogućnosti da sa tom osobom ostvarite kontakt i da počnete da se družite. Naravno, sve ovo će vas odvesti u ozbiljnu vezu, u kojoj će u početku biti turbulencija, ali kako bude vreme prolazilo, sve više ćete razumeti jedno drugo.

BIK 21. IV - 21. V Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Na ljubavnom polju ste imali dosta trzavica i sada možete polako da odahnete, jer ulazite u kolotečinu. Niste još zadovoljni odnosom sa partnerom, ali bar nema nervoze. Ukoliko ste povredili voljenu osobu, sada je trenutak da polako ispravite greške. Razgovarajte, družite se više, otputujte, ako ste u mogućnosti, i osvežite vaš odnos. Sve što vam leži na duši iskreno recite svom partneru i rešićete zajedničkim snagama sve probleme. Ukoliko ste sami, pred vama je opuštena nedelja puna lepih događaja, druženja, a i lepih susreta. Jedna osoba će vas veoma privući i imaćete potrebu da je pratite u stopu. Obuzdajte se, nemojte biti navalentni i toj osobi dajte dovoljno vremena da se odluči da li želi da bude sa vama ili ne. Ako je budete gušili, samo ćete je još više udaljiti od sebe. Sve će biti u redu samo ako pregurate ovu nedelju, tako da već naredne možete očekivati potpuni ljubavni zanos koji samo što nije zakucao na vaša vrata.

BLIZANCI 22. V - 22. VI Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Blizanci će ove nedelje biti prijatno iznenađeni jer će ih jedna osoba privući svojom harizmom, tako da će ova nedelja biti u znaku najlepših ljubavnih dešavanja. Ovo će se dešavati slobodnim Blizancima, koji neće moći da izbegnu sklop okolnosti. U vaš život će ući osoba vašeg života i to treba da prihvatite od samog starta. Opustite se i prepustite lepim dešavanjima. Zauzeti pripadnici ovog znaka se pitaju da li su nešto pogrešili u odnosu sa voljenom osobom. Kod vas je mirna situacija jer ste prestali da prebacujete jedno drugom stvari iz prošlosti. To je dobro jer ovo je trenutak da kažete jedno drugom šta želite. Dobro bi bilo da se osamite, da odete negde na odmor i da ponovo steknete poverenje. I sami znate koliko je ono važno za vezu. Uskoro ćete doneti važnu odluku u životu, a to je proširenje porodice. Sreća će vas pratiti u narednom periodu jer ste uspeli zajedničkim snagama da prebrodite sve prepreke.

RAK 23. VI - 23. VII Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Rakovi će ove nedelje najviše da razmišljaju o svom ličnom životu. Oni koji su slobodni će napokon ući u ozbiljnu vezu, ali sve će biti praćeno sa nekim manjim teškoćama. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi razmišljate po principu: “Ma nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo”, što je veoma pogrešan stav. Potrebno je sa partnerom da donesete zajedničke odluke, naravno da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos sa puno ljubavi. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču. Rakovi koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno jer im nedostaje voljena osoba u smislu tu je, a kao da nije tu. Osećate nezainteresovanost i to vam jako smeta. Družite se, razgovarajte, idite na kraći odmor i tako možete povratiti međusobno poverenje i nastaviti tamo gde ste stali. Kad se budete prepustili jedno drugom ubrzo ćete se vratiti na stari kolosek.

LAV 24. VII - 23. ViiI Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Slobodni Lavovi su već neko vreme u nedoumici šta raditi kada je reč o ljubavi sa osobom sa kojom ste trenutno. Nešto vam ne ide komunikacija, loše se dogovarate, kao da niste zainteresovani jedno za drugo. To su samo trenutna dešavanja, naići će momenat kad ćete se oboje “probuditi” i shvatiti da ste jedno za drugo. Pustite da vreme prođe i da se iskristališu sve mogućnosti, a vi ćete, naravno, znati sve povoljne situacije da iskoristite. Slobodni Lavovi nikako ne bi trebali ove nedelje da se zaljubljuju jer bi to bio kompletan promašaj. Obuzdajte se jer osobe koje su trenutno oko vas nisu odgovarajuće. Ukoliko ne poslušate ovaj savet, možete se jako razočarati jer ta fizička privlačnost prema partneru će biti samo površna. Lavovi koji su u braku imaće neke manje trzavice, ali zbog nekih beznačajnih stvari. Među vama vlada ljubav i to će vam pomoći svaki put da prevaziđete ovakve situacije. Razmišljajte kako je ovo samo loš period koji će proći.

DEVICA 24. VIII - 23. IX Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Ukoliko ste u vezi, braku, ova nedelja će biti u znaku poboljšanja međusobnih odnosa i pojačavanju strasti i ljubavi. Nastavite u tom smeru, budite nesebični jedno prema drugom i ulepšajte svoj život. Slobodne Device će ove nedelje uživati u svojoj slobodi, ali već duže vremena razmišljaju dokle bi trebalo da budu slobodne. Imate partnera pored sebe, ali ne shvatate da to može da preraste u bračnu vezu. Dragoj osobi ne govorite o svojim planovima jer mislite da je to dobro, a u stvari nije dobro. Ta osoba ne zna šta je vama, da li je prijatelj, poznanik, ljubavnik, partner. Došao je trenutak da otvorite svoje karte i da porazgovarate o budućem zajedničkom životu. Pred vama su zaista lepe i važne prilike i to treba odmah pokrenuti i iskoristiti i uploviti u bračne vode. Nemojte uopšte razmišljati da li ste na dobrom putu. Naravno, vama je ljubav zvezda vodilja i nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje.

VAGA 24. IX - 23. X Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Ako ste slobodna Vaga, ova nedelja je u znaku pronalaženja odgovarajuće osobe. Družićete se, upoznavati, ali na kraju niko vam neće odgovarati. Sve ćete videti negativno, nikako da se posvetite jednom partneru i sa njim da gradite neki ljubavni odnos. Smatrajte da ste na dobrom putu onog momenta kada osetite leptiriće u stomaku prema jednoj izuzetno privlačnoj osobi. Zauzete Vage mogu da odahnu posle nekih manjih trzavica koje su ih remetile u partnerskim odnosima. Sada se sve to polako smiruje i shvatate da je sve bilo uzalud i kajete se što je do svega toga i došlo. Očekujte mnogo bolji i uspešniji period kada ćete se mnogo bolje osećati zato što ste uspeli da prevaziđete teškoće koje su vas u prethodnom periodu dosta opterećivale. Zauzmite taj pozitivan stav i nikad više nemojte dozvoliti da neko ili nešto poremeti vaš idealan odnos za koji ste oboje zaslužni.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Lepa i prijatna dešavanja vas očekuju na ljubavnom planu. Kod Škorpija koje su u vezi ili braku pokreće se jedna nova stranica ljubavi i to u smislu produbljivanja veze, braka. Očekujte razbuktavanje strasti koja će vas jače povezati i naredni period vam je obeležen samo lepim i prijatnim događajima. Sve veće poštovanje jednog prema drugom dovešće do toga da se dogovarate da proširite porodicu i to će vas veoma usrećiti. Slobodni pripadnici ovog znaka napokon uspevaju da dođu do osobe koja im se odavno dopada, a ova nedelja je odlična za pokretanje lepe i kvalitetne veze. Nemojte požurivati partnera jer sve će se dešavati na brzinu, a partner će biti zatečen situacijom. Sreća će vas pratiti u budućem odnosu jer ćete se osećati kao da se poznajete od davnina. Iskoristite ovaj povoljan period da usrećite osobu sa kojom ste i da napravite čvrste planove za zajedničku budućnost.

STRELAC 23. XI - 21. XII Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Strelčeve očekuju interesantna dešavanja na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici ovog znaka će napokon naći svoju srodnu dušu i ubrzo ćete ući u lepu i trajnu vezu. Nemojte da vas strast ponese i da od toga ne vidite ništa dalje. Opreznost je dobrodošla kad već polako počnete da gubite razum od ljubavnog zanosa. Pustite da vreme pokaže sve mogućnosti i da se dobro upoznate, jer vas prvi zanos može prevariti. Ono što je važno za Strelčeve koji su u ozbiljnoj ili bračnoj vezi jeste da nailazi period smirivanja strasti, odnosno više ćete imati vremena jedno za drugo i moći ćete da se malo opustite posle silnih, loših dešavanja u partnerskim odnosima. Svesni ste da ne možete jedno bez drugog, pa kad je već tako onda bi obe strane trebalo da se potrude da izglade nesuglasice na što bolji način. Napokon ste shvatili da je ključ vašeg zajedničkog uspeha tolerancija i nikada više ne zaboravite na to.

JARAC 22. XII - 20. I Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Jarčevi će napokon moći da uživaju u ovonedeljnim ljubavnim dešavanjima, jer slobodni Jarčevi su na pragu jedne lepe romanse. Uživaćete u početku ove lepe veze i moći ćete da krenete ka ostvarenju vaših zajedničkih planova. Ako ste zauzeti, i desi vam se jedan ljubavni plamen, onda biste morali da vodite računa da ova situacija ne preraste u nešto ozbiljno i da ne poremeti dosadašnji bračni odnos. Ukoliko ne budete svesni ozbiljnosti situacije, možete biti čak i povređeni od partnera, pa čak i biti ostavljeni. Zato dobro razmislite u šta se upuštate ove nedelje jer vašu harizmu veoma dobro osećaju osobe suprotnog pola. S jedne strane ste veoma poželjna osoba, a sa druge nestabilna u ljubavnim odnosima. To vas može držati jedno vreme, ali vodite računa da ne bude prekasno jednog dana za ispravljanje ove greške. Povedite računa da vas strast ne odvede na stranputicu. Budite staloženi i oprezni.

VODOLIJA 21. I - 19. II Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Kod vas prolazi faza nezainteresovanosti za upoznavanje, druženje i ostvarivanje nekog emotivnog kontakta sa partnerom. Polako se otvarate prema okolini, počinjete da izlazite, da se družite. Ukoliko niste dugo videli osobu koja vam se sviđa, sada dolazi pravi momenat za viđanje i ostvarivanje pravog kontakta, odnosno veze. Ako je to partner sa kojim ste već ranije bili u vezi, sada neće doći do neke ozbiljnije priče, to će biti samo seksualna veza. Vi ne želite takvu situaciju, ali pristajete na to sve dok se ne ukaže neka druga, ozbiljnija prilika. Ukoliko ste u braku, potrebno je da ne dozvolite da vas porodični problemi razdvajaju. Pokušajte zajedničkim snagama da izgurate sve loše situacije koje vam se nameću, bilo da su u vezi sa decom, prijateljima, familijom. Sve su to samo trenutne situacije i to rešive. Imajte to na umu kako ne biste počeli da prebacujete partneru nešto za šta partner nije kriv. Morate da naučite da balansirate između odnosa sa porodicom i sa partnerom da bi izbegli rasprave.

RIBE 20. II - 20. III Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. jun 2016.

Slobodne Ribe su ove nedelje totalno nezainteresovane za ljubavna dešavanja. Ne želite da se potrudite, pokrenete i vidite šta se to dešava na vašem ljubavnom planu. Uopšte ne želite za nekog da se vežete i to vas čini nezadovoljnim. Veze koje imate su površnog karaktera i nijedna se neće pretvoriti u nešto više. Ribe koje su u braku muči jedna velika i teška situacija - vernost partnera. I sami niste sposobni da budete verni, a zahtevate od partnera apsolutnu lojalnost i vernost. To treba što pre da se reši jednim ozbiljnim razgovorom i dogovorom za budućnost. Nemojte preispitivati prošlost jer to je za vama i to ne može da se povrati. Ovaj trenutak je veoma loš za rešavanje ove situacije jer ste sami negativni, mračni i ne vidite izlaz. Mislite da ste povređeni, ali ne razmišljate o partneru da li je i on povređen kao i vi. Spustite loptu, pustite da vam vreme pomogne da prevaziđete ovaj problem. Prestanite da kontrolišete sve oko sebe.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар