Ljubavni nedeljni horoskop: 9 - 16. maj 2016.

Venera, planeta ljubavi i novca, do 24. maja prelazi preko Bika, simbola lepote, ljubavi i novca kojim inače upravlja, zbog čega će ljubavni život svih znakova biti bogatiji, a novčanik deblji...

Prawny / Pixabay

O tome svedoče i trigoni koje Venera ove nedelje počinje da obrazuje sa planetama prosperiteta i bogatstva u zemljanim znacima, Jupiterom u Devici i Plutonom u Jarcu. Deviza "polako ali sigurno", taktiziranje i hladna glava, na poslovnom planu mogu vam doneti mnogo više, nego što očekujete.

Osim u Biku, uticaj ove planete naglašen je i u Vagi i Ribama, zbog čega će predstavnici tih znakova najviše osetiti njen tranzit preko drugog zodijačkog znaka, prolepšaće se, zaljubiti, biće sentimentalniji, romantičniji i zavodljiviji, trošiće više na garderobu, dame naročito na šminku.

Venerin sekstil sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa, inspiracije i mašte, osim ljubavnicima, ide u prilog i umetnicima, mada ih donekle usporava napet aspekt sa tranzitnim planetama u Strelcu. Venerina inkonjukcija sa Marsom i Saturnom predstavlja kočnicu u partnerskim odnosima, što će najviše osetiti Strelčevi, Blizanci, Device i Ribe.

Biće više ljubomornih scena zbog partnerove posesivnosti, mnogi neće znati kako da izađu iz veza koje ih više emotivno ne ispunjavaju, a mogu doći i u iskušenje da obnove vezu sa starom simpatijom.

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.

OVAN 21. III- 20. IV

Ukoliko ste imali neprijatnih situacija sa voljenom osobom, ova nedelja vam je naglašena kao period u kojem treba da ispravite sve svoje brljotine. Svesni ste šta ste uradili i došlo je vreme kada treba biti iskren prema partneru i obećati da se to više neće događati. Partner vas voli, ali nemojte testirati partnerovu trpeljivost, jer i tu ima granica. Potreban je duži vremenski period da se prevaziđe ova situacija. Slobodni Ovnovi će uzalud ove nedelje da lutaju i da traže srodnu dušu. Postoje neke naznake za to, ali još nije dobra situacija da biste uspeli i bili zadovoljni partnerom. Kad se budete najmanje nadali, desiće se jedan lep, romantičan susret. I ne sanjate da je to ono pravo. Prepustite se svim dešavanjima, jer vas sudbina vodi ka vašem zajedničkom cilju. Bićete malo neodlučni na početku veze, ali kasnije, kako vreme bude prolazilo, shvatićete da ste na dobrom putu.

BIK 21. IV - 21. V

U ljubavi, Bikovi ulaze u neku vrstu obostranog, partnerskog blagostanja. Pojačava se vaša energija, energija privlačnosti, i to će oboma da prija. Iskoristite ovu nedelju i maksimalno se posvetite jedno drugom, jer to će biti dobri temelji za dalja dešavanja u vašem zajedničkom životu. Slobodni Bikovi mogu da odahnu jer su na pragu poznanstva i upoznavanja sa jednom izuzetnom osobom, koja će im po svemu odgovarati. Prosto, biće vam žao što je ranije niste upoznali, ali sve stiže u pravo vreme i nema potrebe da žalite za prošlim vremenima, nadoknadićete sve što mislite da ste propustili. Dopunjavaćete se, videćete koliko ste slični i koliko će vam lako ići sve u životu. Donosićete zajedničke odluke tako lako da nećete verovati da se to vama događa. Ušli ste u period obostrane sreće i to treba da imate na umu u svakom trenutku. Ostvarićete se kao roditelji u kratkom vremenskom periodu i to će vam biti dodatna sreća.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Blizance koji su u braku ove nedelje očekujte svađe, a i konfliktne situacije. Strpljenjem i tolerancijom ćete prevazići ovaj period, koji nije dobar za vaše odnose. Uzajamno ćete se nervirati i tako ćete bez potrebe opterećivati jedno drugo. Ako uspete da svojom diplomatijom ne napravite neke veće probleme, naredna nedelja će vam biti mnogo bolja. Ukoliko ste sami, važno vam je reći da jedna osoba stalno pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Osvrnite se oko sebe i videćete ko je ta osoba. Sa tom osobom imate dobre mogućnosti za uspešnu vezu. Prvo se dobro upoznajte i videćete koliko će vam sve situacije biti naklonjene. Uskoro biste mogli da stanete na ludi kamen, tako da vas to ne iznenadi. Porodična vezanost će vam biti imperativ u budućnosti i zaista, možete da slavite ove zajedničke trenutke, jer će biti ovenčani srećom, ljubavlju i zadovoljstvom. Uskoro očekujte i proširenje porodice.

RAK 23. VI - 23. VII

Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanje na neki kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Nemojte ulaziti u konfliktne situacije, važno je da što pre prevaziđete ovaj period, jer posle ovakvih teškoća nailazi period lepog odnosa, kakav je ranije bio među vama. Imate jedno drugo i toga bi trebalo da budete svesni pre nego što napravite bilo kakav pogrešan potez u životu. Rakovi koji su još bez partnera trebalo bi da sačekaju povoljniji period za upoznavanje. Rakovima koji su tek ušli u vezu, ova nedelja će biti izuzetno teška što se ljubavnog plana tiče. Još niste uspostavili pravu, otvorenu i iskrenu komunikaciju i još se niste dovoljno upoznali. Ne shvatate da vam je potrebno još vremena da biste znali kako da se dogovarate, komunicirate i da donosite zajedničke odluke. Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i odnos poverenja među partnerima.

LAV 24. VII - 23. VIII

Slobodni Lavovi još nemaju nameru da se vezuju. Izlazite, provodite se i smatrate da vam je to dovoljno u životu. Uskoro ćete se zasititi takvog života i poželećete da nađete osobu za sebe. Nemojte biti protiv ove sudbinske veze, jer ako propustite ovu šansu, drugu nećete imati. Lavove koji su u brakuočekuje nestabilnost u odnosima i to će biti naglašeno krajem nedelje. Već neko vreme su odnosi među vama zategnuti, pa vam treba malo više tolerancije i razgovora da biste sve ovo pregurali kako treba. Pokušajte da pronađete kompromis i da nađete neko povoljnije rešenje. Nemojte terati mak na konac dokazujući da ste u pravu. Vremenom sve će se rešiti, ali samo da budete oboje spremni na kompromis. Setite se početka zajedničkog života, kada ste oboje verovali u veliku i pravu ljubav. Sada, kada ste to doživeli, ne znate to da cenite. Prisetite se malo kako ste nekad uživali u zajedničkim trenucima.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Slobodne Device još žive u prošlosti i stalno žele da se vrate na “stare staze”. To nije dobro za vašu budućnost jer se samo vraćate u neko vreme koje se nikada neće vratiti. Uzalud patite za voljenom osobom, koja je otišla svojim putem. Od ove nedelje gledajte samo u budućnost, jer vas na životnom putu očekuje ljubav o kojoj ste uvek maštali i priželjkivali. Jedne oči vas već duže vreme posmatraju i još nemaju hrabrosti da vam priđu. Okrenite se oko sebe i ubrzo ćete uvideti ko je to. Device koje su u braku apsolutno su izgubile želju za partnerom. Tako vam je svejedno, pa ako ne shvatite da treba da se probudite i da vidite da ste pored jedne izuzetne osobe koja vas ceni i voli, izgubićete je. Potrudite se sami da osvežite ovaj brak ili vezu i nemojte da se ponašate kao razmaženo i nezadovoljno dete. Povedite računa, partner ima dosta strpljenja sa vama, ali upitajte se dokle.

VAGA 24. IX - 23. X

Vagama koje su prošle nedelje prekinule svoju ljubavnu vezu, ove nedelje situacija na ljubavnom planu se popravlja. Možda vam zvuči neverovatno, ali nećete žaliti za oni što je bilo, već ćete sve gledati sa lepše strane. Otvaraju vam se mogućnosti za upoznavanje novih i zanimljivih ljudi. Jedan slučajan susret ubrzo će se pretvoriti u ozbiljnu vezu. Vage koje su u braku napokon prevazilaze sve teškoće, i to uzajamnom dobrom voljom, naklonošću, razgovorom i visokom tolerancijom. Imali ste težak period i sada je vreme da odahnete, da se posvetite očuvanju svoje bračne veze, a i planiranju zajedničke budućnosti. Ovo što vam se dešavalo više se neće ponoviti i bićete mnogo opušteniji što se tiče partnerskih odnosa. Uskoro ćete planirati zajednički odmor, pa je dobro da budete maksimalno posvećeni jedno drugom i da povratite poverenje koje se zbog prethodnih događanja poremetilo i poljuljalo.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Sad vam nailaze bolji dani. Došlo je vaših pet minuta i to treba iskoristiti. Jedno interesantno poznanstvo će vam doneti uspeh na ljubavnom planu. Lep period je pred vama, tako da svu snagu upotrebite da se družite, šetate, a najbolje bi bilo nekuda da otputujete i da pokažete jedno drugom koliko vam je stalo do vaše veze. Muški pripadnici ovog znaka su umorni od traženja srodne duše i misle da neće uspeti, međutim, na pomolu je jedno sasvim novo i iznenadno poznanstvo koje će rezultirati tako jakom ljubavnom vezom, da prosto nećete verovati šta vam se dešava. Prihvatite situaciju i nemojte mnogo razmišljati, jer ako budete vagali da li je to prava ljubav, nikad se nećete upustiti u ozbiljniju vezu ili brak. Vama predstoji vezivanje, tako da nećete moći da izbegnete ovako lepe situacije. Sve ovo prihvatite i budite zadovoljni, jer sreća je na vašoj strani.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Ovaj period za Strelce nije povoljan što se tiče ljubavnih planova. Nezadovoljstvo će obeležiti ovu nedelju. Ovo nezadovoljstvo opravdavate time što je partner nezainteresovan za vas. U stvari, vi ste u situaciji kada bi trebalo zajedničkim snagama da prevaziđete ovu, malo težu situaciju u odnosima sa partnerom. Uzajamno razumevanje, tolerancija, čak i neka kraća razdvojenost je u ovom trenutku dobrodošla, jer ćete tako izbeći rasprave i svađe. Slobodni pripadnici ovog znaka će ući u lepu vezu, i to neosetno, kroz jedno lepo prijateljstvo koje će rezultirati jakom privlačnošću. Vi ste čas hteli takvu vezu, čas niste. Sada nemate kud, idete ka lepom i srećnom periodu pored voljene osobe. Planirajte, družite se, uradite nešto neobično, zadovoljite jedno drugo i sreća će vam otvoriti vrata. Na vama je samo da se prilagodite ovom predivnom periodu i da uzemete sve što vam život pruža.

JARAC 22. XII - 20. I

Jarčevi se napokon bude iz zimskog sna kad nisu bili zainteresovani za ljubav i za pronalaženje partnera. Napokon će vam se posrećiti na ljubavnom planu, jer je na pragu jedno interesantno poznanstvo, koje će vas iz temelja pomeriti i poremetiti. Slobodni će uživati u početku ove lepe veze i moći će da krenu, posle nekog vremena, ka ozbiljnijoj budućnosti. S druge strane, zauzeti moraju da vode računa da ova veza ne preraste u nešto ozbiljno i da ne poremete svoj dosadašnji bračni odnos, koji može da pretrpi, zbog ovog izleta, ozbiljne posledice. Ukoliko ne budete svesni ozbiljnosti situacije, možete biti ostavljeni. Zato, dobro razmislite u šta se upuštate, jer ste u ovom periodu izuzetno privlačni za osobe suprotnog pola. S jedne strane ste interesantni suprotnom polu, a sa druge ste poznati kao neko ko je nestabilan u ljubavnim odnosima. To vas može držati jedan period, ali vodite računa da ne bude prekasno za ispravljanje ove greške.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Ljubavna događanja Vodolijama ne donose ništa dobro. Netrpeljivost će biti izuzetno izražena, i to prema partneru. Bolje je da se razdvojite na neko vreme nego da se odnosi toliko pogoršaju da se ne mogu popraviti. Radite na uzajamnom poverenju, na usaglašavanju mišljenja, jer u poslednje vreme ne čujete jedno drugo niti razumete jedno drugo. Važno je sada da zajedničkim snagama pregurate ovaj otežani period i da već naredne nedelje krenete onako kako vas dvoje umete - uz mnogo ljubavi i razumevanja. Slobodni pripadnici ovog znaka još lutaju u potrazi za srodnom dušom, a to je sve zbog toga što idealizuju odnose i što smatraju da nema odgovarajuće osobe za njih. Očekujete previše na samom početku, a to što želite možete dobiti tek kad steknete poverenje drage osobe. Prihvatite ovaj period onakvim kakav jeste i razmislite da li je slučajno problem možda u vama. Kao što vidite, stalno optuživanje nekog drugog ništa vam dobro nije donelo.

RIBE 20. II - 20. III

Napokon i vama da se osmehne sreća na ljubavnom planu. Dosta je bilo usamljenosti. Sada je period kada ste u situaciji da ostvarite jedno lepo poznanstvo. Slobodni će uživati u početku ove lepe veze i moći će da razmišljaju da je već vreme da stanu na ludi kamen. Zauzeti moraju da vode računa da ova veza ne preraste u nešto ozbiljno i da ne poremete svoj dosadašnji bračni odnos koji može da pretrpi ozbiljni brodolom. Što pre budete svesni ove situacije, lakše ćete prekid podneti. Budite razumni i trezveni i nemojte uništavati sadašnju vezu ili brak zato što odnos sa sadašnjim partnerom ima lepu budućnost. Harizmatični ste, privlačite osobe suprotnog pola i prosto se igrate sa tuđom pažnjom. Ta igra vam ništa neće lepo doneti i ova nedelja je prelomni trenutak da se prizovete pameti, da dobro razmislite i da ne srljate u provaliju. Nestabilni ste u ljubavnoj vezi i što se pre budete popravili, biće vam bolje. Ne gubite vreme.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар