Uklete kuće u kojima niko ne sme da živi

Priče o ukletim kućama, za koje se veruje da su stecište paranormalnih pojava, očigledno spadaju u prilično univerzalan fenomen, koji se beleži na raznim georafskim područjima. Potvrđuju to i dva upečatljiva slučaja iz Velike Britanije, koja opisuju mediji.


U Velikoj Britaniji postoje dve kuće, koje naizgled ne liče, jedna se nalazi u Halu, druga u Severnom Velsu, ali dele istu “sudbinu”. One su uklete, a paranormalne aktivnosti su postale njihova svakodnevica, pišu britanski mediji. Takođe, na prozorima ovih kuća se često ukazuju dečji obrisi, a nikome nije jasno kako je to moguće s obzirom na to da tamo niko ne živi!

Endi Jec (39) vlasnik kuće u Halu kaže da zbog priča o senkama dece koje se pojavljuju na prozorima više ne može da nađe stanara. Svako od njih izdrži po nekoliko dana, a zatim napuštaju kuću.

“Najduže što se neko zadržao u kući bilo je četiri dana. Jednom sam i ja video senku deteta koja se videla iz kamina i lebdela jedno 15 minuta. Kada sam smogao snage da ustanem i priđem joj, ona je nestala”, rekao je Endi.

Žena koja je dugi niz godina živela u ovoj kući rekla je da ju je ona, nakon 24 godine, napustila zbog toga što je tokom jedne noći imala nemilu “posetu”. Ona kaže, da ju je “zlo” ščepalo iz kreveta i krenulo da je davi.Slična situacija je i sa kućom u Severnom Velsu koja datira iz 17. veka, a na prozorima se često pojavljuju dečje senke i obrisi.

Posetioci kažu da se unutar kuće često mogu čuti koraci i glasovi iz praznih, mračnih soba. Takođe, legenda kaže da iz kuće dopiru krici, a u gluvo doba noći se može čuti i plač bebe.

Izvor: bulevar.b92.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар