Nepristojni horoskop: Seksi tajne pripadnica svih znakova

Šta o seksualnim sklonostima pripadnica horoskopskih znakova niste (a možda ipak i jeste!) znali? Ovaj nimalo pristojan horoskop odgovara na "kako, kada, gde i koliko" seksa sa ženom svakog znaka. Pa, da se zadubimo u materiju! 

Foto: LisaRigoniPhotography / Pixabay.com

Ovan

Kada to želi, ona će da vas provocira, a vi je gledajte pravo u oči. Kada popusti, vi preuzimate igru. Kod udvaranja možete biti agresivniji, ali u krevetu nemojte biti preterano grubi.

Tada se skoncentrišite, jer je nestrpljiva i želi što pre do vrhunca. Seks mora biti pun vatre, eksplozije i strasti, ali nemojte samo da  preterujete. One ne vole egzibicioniste i eksperimente. I dok se vi prenemažete u krevetu, ona je već ustala i obukla se. Kod nje nema reprize. Ona ima "najkraći fitilj" i najbrže se oblači.

Bik

Njoj morate da priđete sasvim drugačije - nežno, mazno i beskrajno strpljivo, a to strpljenje će vam se i te kako isplatiti. Ipak su žene u znaku Bika poznate po svom hedonizmu. Morate da je pripremite jer kod nje nema ništa na brzaka - voli predigru i zavođenje.

Ali, nemojte da se čudite ako se sve to ipak ne završi seksom. Kod nje sve mora biti savršeno - od večere do trenutka, od hrane do atmosfere, muzike… Posle seksa ostaće još dugo s vama u krevetu, zato budite spremni na nastavak.

Blizanci

S njom predigra, početak i kraj počinje na telefonu. Ona je toliko znatiželjna, i toliko verbalna da ako tu zakažete, nemate previše šanse. Kod nje ne pali skup auto, nego dobar nastup, važnije su joj brze šale, od dobrog izgleda.

Ali zapamtite: biće s vama samo dok ste joj zanimljivi. Ona nije nimalo lak plen (koliko god zlobnice oko nje tvrde suprotno). Nju morate prvo psihički da zavedete, i naravno, uzbuditi joj i probuditi znatiželju. Morate da je nadmudrite, a kada joj se oči zasjaje, gledajte je pravo u oči i govorite joj šta biste joj sve radili.

Jedva čeka da vidi sve ono što ste joj pričali na delu, ali nemojte da se iznenadite ako počne sama da se igra sa sobom. To je njena predigra. Tada odbacite sve planove i krenite u akciju - na brz seks s nogu. I ne pokušavajte to da ponovite, jer šta ste napravili, napravili ste. Jedino ako ste ostavili vrlo dobar utisak...

Rak

Račice vole da glumataju, prave se da su nevešte i jadne. Čak i kada žele seks na jednu noć, traže čvrste dokaze ljubavi. Tu se javlja problem. Teško će se uzbuditi ako ne oseti da je deo vas samo njen i zato morate da budete jako pažljivi i osećajni. Naročito morate da pazite šta pričate jer su Račice jako osetljive.

Upozorenje: morate da pazite da ne posumnja kako ste s njom samo zbog seksa. Vi ste njeni i tačka. Dakle, kada joj prilazite, pazite da ona bude prva i jedina u klubu (kafiću ili gde god) kojoj ste prišli.

Nakon što zadobijete njeno poverenje, (što može trajati i nekoliko dana) počinjete da se zaglavljujete. Za seks mora postojati intimna atmosfera i sigurnost. Znate, ona voli mirise, i najviše - u kadi… A bez brige, trud će vam se isplatiti – Račica puno traži, ali daje još više.

Lav

Lavica će vas najviše namučiti. A postoji dobra šansa da na kraju ostanete razočarani. Kod njih stoji pravilo da ste vi tu zbog nje, a ne ona zbog vas. Zato sve mora početi laskanjem - i tu ne možete preterati.

Ona je najlepša žena koju ste ikada videli. Ali pre svega i sami morate biti spektakularni - ona će vas odmeriti od glave do pete jer Lavica zaslužuje samo najbolje.

Možete je zaintrigirati igrom mačke i miša, (jer Lavica voli lov) ali morate da pazite - lako odustaju. Voli dramu i spektakl, a to ćete nabolje videti u krevetu. Volite glasnu ženu? Birajte Lavicu.

Devica

Za Devicu treba puno strpljenja jer se teško opušta. Vi morate da je naučite kako da otpusti kočnice. Zato, s njom je bolje da se ne upuštate na jedno veče. Jednostavno nije pošteno prema njoj.

Uostalom, kako bi se konačno opustila potrebno je mnogo vremena, i mnogo vašeg truda. Čak i ako bi popustila, to bi činila samo zato jer misli da mora, a čak i ako vas ne muči takva zloupotreba njenog osećaja dužnosti, seks koji samo odrađuje, sigurno ne bi bio spektakularan.

Ali, ako mislite ozbiljno, onda ćete videti Devicu kakvu niko drugi nije. Kad otpusti kočnice, videćete kako se s jednakom pedantnošću kojom posprema kuću posvećuje i vašem užitku.

Vaga

Voli udvaranje, finoću, mirise i lep veš. Ne smete biti vulgarni, grubi ili ljigavi. Ali, neka vas ta slika dame ne zavara - u seksu je nenadmašna, naročito ako tražite seks samo na jednu noć. Neće tražiti neku dublju vezu jer ona prvenstveno voli sebe. Voli da izaziva i koketira, ali nije napadna.

Škorpija


Kada smo rekli da je Vaga nenadmašna u seksu, mislili smo na "klasičan" seks, a kada je u pitanju erotika i strast, Škorpionke će vam priuštiti zadovoljstvo kakvo nikada niste ni sanjali. Pitanje je samo da li ste spremni na devojku u ovom mračnim znaku.

To je onaj tip devojke s kojom ćete se posvađati, a potom leći u krevet i u njemu umreti od probuđenih strasti. Uzbuđuju je dramatične situacije, a mekušci nemaju previše šanse. Ali, kako je zavesti? Nikako - ako te želi već te je uzela i u krevetu inicijativu prepustite njoj.

Ali, upozoravamo - očekujte neočekivano.

Strelac

Voli animalni, divlji seks, rizik i nemoguće situacije. Kod nje prolazi sve ono što je kod drugih žena nezamislivo.

Ona ne podnosi stereotipe i šablone pa je njen repertoar veći od većine frajera. S njom možete otvoreno da pričate o seksu, i ako hoće, jednostavno će reći: "Hajde!". Ove žene imaju crtu egzibicionizma i zavisne su o adrenalinu pa će obožavati seks na otvorenom. Kod kuće joj neće smetati ako je samo zaskočite i iznenadite.

Jarac

Ako se otvori, daće dušu i telo, i to za ceo život. Tvoje je da je ohrabriš, potrudiš se i dokažeš kao nikome, a za uzvrat ćeš imati nekoga na koga se uvek možeš osloniti. A vremenom, seks će postajati sve bolji. Ne kaže se bezveze za stare napaljene muškarce "stari jarac", to isto vredi i za žene.
Vodolija

Voli neobične načine prilaženja, a što je neobičnije to su veće šanse. Pazite, ona će vas prihvatiti i bez nekog posebnog razloga, ali i u inat mužu. Kod nje nema dubine emocija, sve je na intelektualnoj bazi. Voli neobične poze, a uvek je spremna da eksperimentiše i isproba nešto novo.

Ako želite vezu sa Vodolijom, najvažnije je da po svaku cenu izbegnete rutinu.

Ribe


Riba gotovo instinktivno prepoznaje tuđa osećanja i ona će vas prihvatiti šta god da kažete. Najbolje će vas razumeti, pa čak i bez potrebe za objašnjavanjem. Čak i ako vas odbaci, to će učiniti tako nežno da vam neće pasti ni dlaka s glave.

Ali, nemojte to da zloupotrebljavate. Obožava predigru, a sve ono što bi se drugim ženama možda činilo kao da je preterano, ona smatra romantičnim. Ako je i jedna žena zaslužila da se nosi kao malo vode na dlanu, to su Ribe.

Što se tiče seksa, obožava predigru, a neverovatno joj je važan i ugođaj. I sve će se to isplatiti - već smo spomenuli kako instinktivno prepoznaje tuđa osećanja, a isto vredi i za želje u krevetu.

Autor: net.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар