Nedeljni horoskop: 10 - 17. april / travanj 2016.

Nedeljne poruke zvezda - šta vas očekuje na poslovnom i planu finansija, ali i kada su ljubav i emocije u pitanju, u narednih sedam dana?

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Venera je u Ovnu već nekoliko dana i ostaće tu do kraja meseca. A ona tu ide u akciju bez oklevanja. Strasti su u vazduhu i ovo razdoblje donosi akciju, borbu, izazove, želju za ponovnim zavođenjem. Ipak, treba znati i da je ovo vrlo nestrpljiva i netaktična Venera.

Od 10. do 16. aprila ona pravi trigon s Marsom, što samo potvrđuje da nas čeka strastveno razdoblje u kojem se traži mnogo hrabrosti i akcije. Lako se kreće na put,  sklapaju poznanstva; sve je dinamično i brzo. Svakako je povoljno vreme za nove ljubavi, ali samo za odvažne i spremne na akciju.

Vreme je da se pokrenemo mnogo jače da na neki potpuno nov način rešimo stare probleme. Ponuđena nam je još jedna šansa da ispravimo neke stvari...

Podsećamo da 17. aprila Mars kreće retrogradnim hodomi otvara period sa usponima i padovima energije. Mogući su naglašeni problemi u odnosima sa strancima i stranim firmama, kao i komplikacije u ostvarenju onoga što smo planirali.

Uran budi potrebu za promenom, buntom, oslobođenjem od starog i dosadnog, medjutim sve to ne i bez doze rizika...

Evo i kako izgledaju konkretne nedeljne prognoze po zodijačkim znacima sa sa wannabemagazine.com:

Ovan

Moguće su  opšte promene kroz trenutni posao. Većina stvari neće zavisiti od vas, ali će vas pratiti srećne okolnosti. Savet je da se ne nervirate oko stvari na koje ne možete da utičete, jer na taj način možete samo nekoga da iznervirate i otežate svoje dalje napredovanje. Vaši emotivni susreti su vezani za radno mesto ili poslovne saradnike. Vikend je sjajan da nekoga upoznate i naravno impresionirate. U slučaju da ste zauzeti, vodite računa jer ćete biti pod budnim okom voljene osobe, koja je u ovoj nedelji pojačano ljubomorna. Privlačićete društvo mladih i lepih ljudi, pa je ljubomora jednim delom i opravdana.

Bik

Pipazite sa kojim saradnicama ostvarujete kontakt na poslu, jer su moguća su nerazumevanja. Od kraja nedelje možete da očekujete bitna pomeranja i potrebna pozitivna rešenja. Do tada sredite papire i ponovo organizujte posao, tu ćete i naći inspiraciju za novi projekat. Nemate nikakvih blokada, a jedini savet je da vodite računa sa kim i o čemu pričate. Partner je svu svoju pažnju usmerio na posao i finansije. Vi brinete, ali nepotrebno, ne možete čak ni da konkretizujete razlog svoje nervoze u odnosima sa voljenom osobom. Slobodnim Bikovima je potreban flert, ali se može naći neko ko će vas fascinirati.

Blizanci

Moguće je da će se neki razgovoi voditi vama iza leđa, pa zato povedite računa. Ono što se može desiti jeste da vam naprave štetu u sledećoj nedelji. Ponekada suviše analizirate, ali je pitanje da li svoju energiju usmeravate u adekvatnom smeru. Nemate razloga da suviše brinete, samo zauzmite odgovarajuće stavove prema ljudima iz svog okruženja. Problem ili osoba iz prošlosti vam se vraća krajem nedelje, vreme je da izdefinišete te odnose. Slobodni mogu upoznati nekoga i na nekom putu u inostranstvo ili odmoru. Voljena osoba želi da popriča sa vama na neku temu, ali ne zna kako.

Rak


Imate sjajne ideje, ali još uvek nemate uslova da ih i realizujete. Biće prijatnih iznenađenja u ovoj nedelji, ali vi sami nećete imati osećaj da je to dovoljno. Ne želite da gubite vreme pričajući, ovo je nedelja konkretnih akcija i samo to ćete ceniti i kod drugih. Nemojte ulaziti u svađu sa saradnikom rođenim u vodenom znaku. Bićete oštriji u komunikaciji i privlačićete osobe suprotnog temperamenta. Povoljan vam je period za eksperimentisanje i neku lepu avanturu, ali ne i za ozbiljnu vezu koju želite da planirate. Za zauzete je ovo period u kom se ne dešavaju neke bitne promene, a partner će vam izaći u susret i na neki način se žrtvovati za vas.

Lav

Bićete vredni i uspećete da rešite neki problem ili obavezu koju ste sebi stavili u zadatak. Razmišljaćete o nekoj grešci koju ste ranije napravili i tražićete načina da je ispravite, a savet je da prihvatite nečiju pomoć. U ovom periodu ste mirniji nego obično što će vašem okruženju delovati čudno. To će imati veze sa jednom osobom koja polako ulazi u vaš život. Budite spontani i kulminacija će se desiti do kraja meseca, sjajna veza koju ne treba da propustite. Za zauzete je ovo period blagostanja. Energija koju vam daje partner će vas pokretati i na poslovnom planu.

Devica

Ako niste zadovoljni poslom i već neko vreme želite da nešto menjate, sada vam se za to ukazuju izvesne prilike. Nemojte se bojati šta bi drugi mogli da kažu, radite najbolje što možete u trenutnim okolnostima. Najbolje bi bilo da se usmerite na privatan ili honoraran posao. Moguće je da trenutno ne raspolažete svim informacijama, tako da je savet da budete strpljivi i razmišljajte dugoročno. Na emotivnom planu tražite nekoga ko je stabilan. Poznanstvo je moguće preko radog mesta, vašeg ili potencijalnog partnera. Zauzeti će tražiti prostora za sebe, tako da su moguće nesuglasice kao posledica napetosti iz prethodnog perioda.

Vaga

Ove nedelje uspeh može doći brzo, neočekivano i naglo. Ne obraćajte pažnju na saradnike koji su loše raspoloženi prema vama. Neki njihov lični problem premašuje vaše nesuglasice, savet je da ne reagujete i da radite svoj posao. Uspostavljanje novih kontakata biće temelj za bitan uspeh u bližoj budućnosti. Ako tražite posao, imate pomoć prijatelja. Zauzeti će imati mogućnost da reše raniji nesporazum u komunikaciji i na neki način ponovo počinju da veruju voljenoj osobi. Slobodni će želeti da se opuste i da flertuju, ovo je naročito naglašeno za one koji putuju.

Škorpija

Novac će u ovom periodu biti jedan od vaših najvećih problema. Ipak, neki od vas mogu imati neočekivane dobitke kroz: osiguranja, zalagaonice, kamate i zajmove. Ako imate posla sa sudom, u ovoj nedelji možete rešiti situaciju na najpovoljniji način. I sami znate da ste u poslednje vreme preosetljivi, pa pokušajte da se ne obazirete na stvari oko kojih biste samo nepotrebno trošili svoju energiju i vreme. Na ljubavnom planu želite nekoga ko bi vas zasmejavao i pored koga biste se osećali sigurno. Na to vas može pokrenuti i susret sa partnerom iz prošlosti. Poznanstva su moguća na svim mestima gde se vi osećate prijatno.

Strelac

Izbegavajte rizične transakcije koje mogu rezultirati velikim problemom. Povoljna dešavanja onima koji imaju posla sa državnim institucijama, naročito vezano za sudstvo. Ovo je vreme da tražite novac koji vam se duguje ili ćete naplatiti neko veće potraživanje ako se bavite privatnim poslom. Na emotivnom polju se kod vas posle dužeg vremena javlja osećaj da će se nešto pozitivno preokrenuti. Za slobodne je to pojavljivanje vrlo interesantne, obrazovane osobe. Oni zauzeti će ipak pokrenuti promene kroz neki manji ispad voljene osobe. Ali ishod tog konflikta će pokrenuti neophodne promene.

Jarac

Imate dosta energije, priželjkujete nešto veće poduhvate, ali ste netaktični u odnosu sa saradnicima. Ako ne otputujete na odmor, verovatno će vam se pružiti šansa da obavljate paralelno dva posla, što će bitno unaprediti kućni budžet. Ipak povedite računa ako se u ovom periodu upuštate u pokretanje privatnog posla, kao i o pozajmicama. Za slobodne je ovo je period u kome radoznalost sa jedne strane i potreba za postojanim odnosom sa druge strane, mogu odvesti u problem. Ovo vas može u potpunosti udaljiti od osobe koja vas interesuje, a da to i ne primetite.

Vodolija

Ove nedelje je sasvim moguće da će vaša inteligencija i iskustvo doći do izražaja. Saradnici će od vas tražiti savet, ali ne budite brzopleti prilikom donošenja izvesnih zaključaka. Prekovremeni rad prihvatate bez pogovora ako je to potrebno i u interesu je posla, može vam se isplatiti već početkom sledećeg meseca. Naročit uspeh mogu doživeti oni čiji posao podrazumeva odnos sa javnošću. Na emotivnom planu možete da očekujete interesantna poznanstva, ali vi nećete imati želju da to i održite kao vezu. Zauzetima je na vidiku tajna veza. Obratite pažnju koliko se izlažete suncu.

Ribe

Sposobni ste da stičete, ali ste i veoma određeni kada je reč o načinu trošenja zarađenog novca. Ukoliko se bavite privatnim poslom, vreme je da razmislite koliko je pametno održavati neke poslove ili kontakte koji ne daju rezultate. Na emotivnom polju tražite konkretne promene bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik znaka. Osećate neku napetost, a ako ste u vezi napravite kompromis koji će vas na kraju zadovoljiti. U slučaju da ste slobodni, ipak ćete se odlučiti za brze i strastvene kontakte, a u tome ćete privući vatrene znakove.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар