Ljubavni nedeljni horoskop: 18 - 25. april 2016.

Zvezde i vaš emotivni i ljubavni život - proučite korelacije za naredni nedeljni period.

Photo by Idea go / FreeDigitalPhotos.net
Ono što je bilo aktuielno ovih dana je retrogradnost Saturna i Jupitera, dok je Mars bio u retrogradnoj senci i vratio se u Strelca 17. aprila. Posle ovoga očekuje nas neverovatno buran period koji će se igrati našim emocijama, ali i pružiti snagu da izađemo na kraj sa svim životnim neodlučnostima.

Prva četvrtina Meseca u Raku počela je 14. aprila (Mesec je pu 22. aprila). To nas može navesti da se ponovo sretnemo sa energijom koju je Erin donela 12. aprila. Erin je patuljasta planeta nazvana po grčkoj boginji nesloge koja vlada Vodolijom – znakom suprotnosti i neodlučnosti. Bez obzira na to koja osećanja su dominantna, ona će biti pojačana kako bismo dobili priliku da se fokusiramo na njih, racionalizujemo ih i vratimo emotivni balans.

Mesec je pun u Škorpiji, 22. aprila. Rak, Ribe i Škorpija mogu lakše da izraze energije druge čakre - senzualnost, zavodljivost i seksualnost podstičući stvaralačke energije. Devica, Jarac i Bik spremni su da vide pravu prirodu svoje veze, što im pomaže da donesu važnu odluku u odnosu s partnerom. Strelac, Ovan i Lav dopiru do duboke i važne spoznaje u svojim duhovnim potragama. Vaga, Blizanci i Vodolija odlučno rešavaju svoj poslovni i finansijski status. Na prvo mesto moraju da postave sebe i svoje potrebe, a tek onda druge.

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.

OVAN 21. III- 20. IV

Ovnovima koji su u braku ova nedelja neće biti dobra, jer vaša tajna može biti otkrivena. Do sada ste uspevali da je sačuvate pred partnerom, ali partner već oseća da nešto nije kako treba. Ukoliko ne shvatite da je došao kraj vašim avanturicama mogli biste da ugrozite vezu, brak. Pregurajte ovu nedelju nekako, uverite partnera u vaša osećanja i pružite oboma šansu za bolje sutra. Dovoljno ste samosvesni i uspećete da prevaziđete ove probleme. Slobodni Ovnovi su usmereni na flert, uživanje i strast. To vas trenutno zadovoljava, međutim, jednog momenta ćete se osećati prazno i kao da će vam nešto nedostaje. To je ljubav u koju ne verujete, ali i vas će pogoditi Amorova strelica kad se budete najmanje nadali. Bićete zatečeni, jer uskoro će vam se namestiti situacija da se potpuno zaljubite u osobu na koju nikada niste obraćali pažnju. Biće to jaka privlačnost koja će se završiti brakom.

BIK 21. IV - 21. V

Na ljubavnom planu Bikovi će ove nedelje biti prijatno iznenađeni. Uopšte nećete moći da verujete da vas je jedna osoba toliko privukla da ne možete da prestanete da razmišljate o njoj. Jeste, to se dešava slobodnim Bikovima i nećete moći da izbegnete ovaj lep sklop okolnosti. Ovo je osoba vašeg života i to treba odmah, u startu da vam bude jasno. Bićete zatečeni, pa ćete se pitati da li je to odgovarajuća osoba ili je ta osoba toliko čarobna da vas privlači kao magnet. Opustite se i prepustite ovim lepim dešavanjima. Zauzeti pripadnici ovog znaka se pitaju da li su nešto pogrešili u odnosu sa voljenom osobom. Kod vas je mirna situacija, jer ste prestali da prebacujete jedno drugom neke stvari iz prošlosti. To je dobro, jer ovo je trenutak da kažete jednom drugom šta želite. Vas dvoje ste samo trenutno u nekoj otežanoj situaciji, ali kad prođe jedno izvesno vreme sve će se vratiti na svoje mesto. I ponovo ćete uživati u svojoj vezi.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Blizanci će imati dosta teškoća na ljubavnom planu. Nastaje period nerazumevanja i netolerancije. Ukoliko ste u braku, ova nedelja će biti testiranje partnera. Da li ćete glatko proći taj test zavisiće od vaše volje i želje da zadržite voljenu osobu pored sebe. Budite posvećeni jedno drugom i možete ove probleme lako prevazići. I slobodni Blizanci koji su u nekim neobaveznim vezama imaće problema u međusobnim odnosima i to će dovesti do toga da vam se odnos i veza poljuljaju. Tada će doći do privremenog prekida i nećete se dobro osećati jedno bez drugog. U lošim ste energetskim potencijalima, tako da ćete biti razočarani, ali to neće dugo trajati. Razmislite koji je način da se situacija popravi i malo više se potrudite. Malo dobre volje i stvari će se preokrenuti na bolje, a i vas dvoje ćete izaći kao pobednici iz ovog tako teškog perioda. Sve će uskoro biti zaboravljeno. I nastavićete tamo gde ste stali.

RAK 23. VI - 23. VII

Uopšteno govoreći i za zauzete i slobodne Rakove ova nedelja donosi nešto nešto novo u ljubavnom životu. Iznenada upoznajete osobu koja će vas magnetskom silom privući i za koju ćete se jako vezati. Za zauzete Rakove ovo neće biti dobro, jer će doći u situaciju da biraju između dva partnera. Svesni ste da bi to moglo da se otkrije u kratkom vremenskom periodu, tako da ćete biti na teškim mukama. Dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Slobodnim Rakovima ova veza bi mogla veoma kratko da traje. Kako se bude pojavila tako će i da se ugasi. Shvatićete da je ovde strast vodila glavnu reč, i to vam se uopšte neće svideti. Vas u svoj toj komplikovanoj situaciji čeka jedna osoba sa kojom ćete ostvariti ozbiljnu vezu. Pokrenućete se zbog sreće i ljubavnog zanosa i napokon ćete reći sebi da je to sve što ste tražili u životu. Bićete zadovoljni izborom partnera. I vi ćete pored takvog partnera postati bolja osoba i za sebe i za svoju okolinu.

LAV 24. VII - 23. VIII

Ova nedelja je Lavovima obeležena kao krizna na polju ljubavi. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, postoji mogućnost da se ova vaša veza prekine. Neće ovo biti konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obe strane nisu spremne na kompromis. Potrebno je da više pričate sa partnerom, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Vremenom, oboje ćete emocionalno da ojačate i da shvatite da su među vama prave emocije koje bi trebalo da negujete. Slobodni Lavovi ove nedelje nemaju sreće u ljubavi, ali već naredne će biti lepih i prijatnih iznenađenja. Iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osećanja i ući ćete u veoma srećan period. Samo da se napomene da je ova nedelja ženama Lavovima izuzetno dobra ukoliko razmišljaju o trudnoći. Razmislite da li ste spremni u ovom trenutku za buduće obaveze roditeljstva. Sve u svemu ovo je nedelja odluka za vas.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Ako ste skoro ušli u vezu, ova nedelja vam donosi teškoće u vašem odnosu. Još uvek niste uspostavili komunikaciju koja bi rešavala vaše zajedničke probleme. Pustite vreme da izgladi sve situacije, trebalo bi da naučite kako dalje da komunicirate i da se dogovarate. Gledano na duge staze vreme će vam doneti više druženja, otvorenije razgovore i odnos partnerskog poverenja. Ako ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanje na neki kraći period koji će vam oboma dobro doći da razmišljate o svojim postupcima. Ko je kriv ne bi trebalo da potencirate, jer to je sklop okolnosti koje su vam se dešavale. Važno je da prevaziđete ovu situaciju kako god znate, jer posle toga nailazi period lepog odnosa kao što je ranije bio među vama. Imate jedno drugo i toga bi trebali biti svesni pre nego što napravite bilo kakav preokret u životu. Menjaćete neke situacije kojima do sada niste bili zadovoljni.

VAGA 24. IX - 23. X

Vage bi trebalo ove nedelje da budu pune razumevanja prema partneru i da opraštaju svaku partnerovu grešku. Teško opraštate i ne pokušavate da se stavite u ulogu partnera i da pokažete više razumevanja. Poznati ste po tome da kod vas nema nežnosti, pa i po tom pitanju treba dobro razmisliti. Ponudite se partneru bez rezerve, zadovoljite njegove potrebe i što je najvažnije imajte razumevanja. Izbegavajte avanture, jer vam to može pokvariti partnerske odnose, a posle toga imali biste velike probleme, pa čak i prekid veze ili braka. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu svoj erotski potencijal da koriste koliko im je volja, jer im je senzualnost u ovom periodu je naglašena. Iz ovakve situacije teško ćete naći idealnog partnera, ali vi ste zadovoljni i povremenim avanturicama. Neočekivano ćete ući u jednu ozbiljnu vezu koja bi se brzo mogla završiti brakom. Dobro razmislite, ne srljajte.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Škorpije koje nisu u vezi ili braku nastavljaju i ovu nedelju u svom stilu opuštenosti i nezainteresovanosti. Nezainteresovani ste da se pokrenete da nađete srodnu dušu. Naterajte sebe da poboljšate raspoloženje i da se osvrnete oko sebe jer postoje neke osobe kojima se sviđate, a vi to uporno zanemarujete. Ne vidi se razlog vaše inertnosti. Pogledajte malo bolje vaš profil na društvenim mrežama i videćete o kojim osobama se radi. Što se tiče Škorpija koje su u ozbiljnim i bračnim vezama, ne vidi se kako će se vaš partner izboriti sa vašim neraspoloženjem i nezainteresovanošću u partnerskim odnosima. Partner se toliko trudi, a vi ste nezainteresovani za bilo kakvu vrstu druženja. Partner ima strpljenja za vas, ali pitajte se dokle će moći da vas trpi i da razume nešto što nije ni lepo ni prijatno. Probudite se i dajte sve od sebe da ponovo osvojite srce svog partnera.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Ove nedelje zauzeti Strelčevi postaju zahtevni što se tiče partnerstva i zajedničkog života. Očekujete previše od partnera i smatrate da ste više uložili u vezu nego on. Nešto će vas razočarati, ali ubrzo ćete shvatiti da to i nije toliko važno za održavanje veze. Ove nedelje imaćete probleme u komunikaciji sa partnerom. Sumnje i ljubomorni ispadi obeležiće ovaj period. Pokrenite se bar vi, zanemarite sve i krenite od sutra ka novom, boljem odnosu. Slobodni Strelčevi su svesni da su jednoj osobi vrlo interesantni. Svesni ste da u ovom trenutku od tih simpatija neće biti ništa, jer još nije došlo pravo vreme za neku ozbiljniju vezu. Pokažite dragoj osobi da vam se sviđa, ali potrebno je još malo vremena da prođe da biste bili zajedno. Održavajte tu vezu, jer kako bude vreme prolazilo, sve više ćete shvatati da ste jedno za drugo.

JARAC 22. XII - 20. I

Ove nedelje tenzija popušta i ulazite u skladnu nedelju. Baš kad budete pomislili da je sve u redu, planete će doneti tenziju koja će biti zanemarljiva. Nemate razloga za zabrinutost, jer ćete biti zadovoljni odnosima sa partnerom. Budući dani vam donose mogućnost zbližavanja sa partnerom, te vam je savet da se posvetite jedno drugom i da zaboravite sve dosadašnje čarke i nerazumevanje. Ukoliko ste u dugoj vezi, moguće je da donesete odluku da stupite u brak, a ako niste u vezi, ova nedelja donosi mnoga poznanstva koja će preći u ozbiljnu ljubavnu vezu. Najvažniji savet, koji treba bez pogovora da prihvatite, je da shvatite koliko jedno drugom značite i da budete u svakom trenutku naklonjeni jedno drugom, jer samo takav odnos će vam doneti bezbrižnu i srećnu budućnost. Sve što ste poželeli u životu u ljubavi ostvarićete sa sadašnjim partnerom. Na vama je samo da oberučke prihvatite sve što vam život pruža.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Pred svim Vodolijama koje su zaljubljene je izuzetno lep period na ljubavnom planu. Cvetaćete uz svog partnera i ova nedelja je obeležena ljubavlju. Ovo je period kad možete da razmišljate o bračnoj vezi. Sa partnerom započnite tu temu, ali oprezno, da ne prenaglite. Oni koji su u braku treba da shvate da su napravili dobar izbor i videćete koliko vam je partner privržen, koliko vas ceni i voli. Imate pored sebe pravu osobu i nikad ne treba da se pitate da li ste mogli da napravite neki drugi izbor. Svakim danom ćete imati sve veću podršku partnera, i to će vam mnogo značiti. Partner vam više vredi nego bilo ko na ovom svetu. Planirajte neki kraći put jer bi vam oboma to mnogo značilo, oboje ste to zaslužili. Ako ste slobodna Vodolija, očekujte jedno interesantno poznanstvo pod uslovom da ste i vi raspoloženi za nešto što niste očekivali. Ovo će biti prava ljubav koju ste odavno priželjkivali. Uživaćete u svakom trenutku, nećete verovati da se tako lepe stvari dešavaju upravo vama.

RIBE 20. II - 20. III

Ribe su uglavnom svesne svoje nagle naravi i ova nedelja vam donosi mnoge situacije na ljubavnom planu u kojima se nećete snalaziti. Ribama koje su u vezi ili braku to će biti neka vrsta iskušenja koju će uspeti da prevaziđu, ali onim Ribama koje su slobodne slede susreti koji će ih naterati da razmišljaju o svojim postupcima. Svesni ste svoje buntovne naravi i to će vas malo zakočiti da ne budete toliko nepravedni prema partneru ili poznaniku. Radujte se, jer će vas jedan slučajan susret dovesti u poziciju da nećete moći sebe da prepoznate. Morate biti svesni da će vas neko jednog dana obuzdati, a i vreme je da krenete u mirnije vode. Tokom vremena nerazumevanje će se raščistiti, pa shodno tome i zadovoljstvo će rasti, jer će se vaši partnerski odnosi popraviti. Uskoro, slobodne Ribe će ući u ozbiljniju vezu ili brak. I nećete se pokajati zbog odluke koju ste naprečac doneli.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар