Nedeljni horoskop: 6 - 13. mart / ožujak 2016.

Od subote, 5. marta Sunce pravi nepovoljne aspekte sa Jupiterom i Saturnom. I to će potrajati još nekoliko dana, konkretno do 11. marta, podrazumevajući svojevrsno  iskušavanje naše vere - za jedne suočavanja sa sobom, a za druge pokušaj da se ignorišu stečeni problemi.

Ilustracija: Quique / pixabay.com

 
Kod nekih će biti pojačan strah od pokazivanja onoga što zaista jesu, "pa eto povlačenja u rupu ili pak prenaglašenog isticanja ega tvrdoglavošću i neodstupanjem da sve bude kako smo zamislili pa i na štetu kako nas tako i drugih. Odbijanje materije i znanja ne bi li pokazali da i bez toga možemo ili pak malverzacije, korupcija, uzimanje od bolesnih, jadnih i bednih ne shvatajući da povećavamo sebi osećaj krivice i dužnosti", rezimira N1 u astrološkoj analizi ovog perioda.

Pritom će 5. marta Merkur uploviti u znak Riba, inicirajući svojevrsnu "plovidbu u tišini", kada samoća leči. Njemu se pridružuje Venera 12. martam koja bi rado da svakome pruži utehu, buket ljubavi i rame za plakanje. Potreba da budemo uz partnera, da mu zacelimo rane i spasemo od čega god je potrebno  sad se ne postavlja u pitanje. Oni koji su sami sada će najintenzivnije maštati o idealnoj ljubavi...

Pogledajte i: Ljubavni nedeljni horoskop za period 7 - 14. mart

I Mars će 6. marta promeniti znak - savest će nam biti iznad glave i čekati da pogrešimo, a onda sami sebe i kaznimo.

9. marta je Mlad Mesec i totalno pomračenje Sunca u znaku Riba. Pomračenje i Mlad Mesec će biti u tačnoj opoziciji sa Jupiterom pa će i efekat biti pojačan. Kako je znak Riba 12. polje i predstavlja prvenstveno našu podsvest, možemo reći da će najjače dejstvo biti baš na sam naš način razmišljanja. Sa nekim stvarima ili ljudima koji su nas „trovali“ na bilo koji način sada možemo završiti, jer ćemo naći snagu sami u sebi da izađemo iz začaranog kruga.

12.  marta Venera ulazi u znak Riba, donoseći  nam veliki emotivni zanos, romantiku, čulnost, seksualnost.




OVAN

Uspeh može doći brzo, naglo i neočekivano. Ne obraćajte pažnju na saradnike koji su loše raspoloženi prema vama. Njihov neki lični problem premašuje vaše nesuglasice, savet je da ne reagujete i da radite svoj posao. Uspostavljanje novih kontakata biće temelj za bitan uspeh u bližoj budućnosti. Ako tražite posao, imate pomoć prijatelja.

Zauzeti će imati mogućnost da reše raniji nesporazum u komunikaciji i na neki način ponovo počnu da veruju voljenoj osobi. Slobodni će želeti da se opuste i da flertuju, ovo je naročito naglašeno za one koji putuju. Ali, verovatno je da će vam pasti na pamet neko iz prošlosti.

BIK

U ovom periodu najviše glavobolje zadavaće vam novac. Ipak, neki od vas mogu imati neočekivane dobitke kroz osiguranja, zalagaonice, kamate i zajmove. Ako imate posla sa sudom, u ovoj nedelji možete rešiti situaciju na najpovoljniji mogući način. I sami znate da ste u poslednje vreme preosetljivi, pa pokušajte da se ne obazirete na stvari oko kojih biste samo nepotrebno trošili svoju energiju i vreme.

Na ljubavnom planu želite nekoga ko bi vas zasmejavao i pored koga biste se osećali sigurno. Na to vas može pokrenuti i susret sa partnerom iz prošlosti. Poznanstva su moguća na svim mestima gde se vi osećate prijatno.

BLIZANCI

Savet je da izbegavate rizične transakcije koje mogu rezultirati velikim problemom. Povoljna dešavanja onima koji imaju posla sa državnim institucijama, naročito vezano za sudstvo. Ovo je vreme da tražite novac koji vam se duguje ili ćete naplatiti neko veće potraživanje ako se bavite privatnim poslom.

Na emotivnom polju se kod vas posle dužeg vremena javlja osećaj da će se nešto pozitivno preokrenuti. Za slobodne je to pojavljivanje vrlo interesantne, svetlije osobe. Oni zauzeti će ipak pokrenuti promene kroz neki manji ispad voljene osobe. Ali, ishod tog konflikta će pokrenuti neophodne promene.

RAK

Imate dosta energije, priželjkujete nešto veće poduhvate, ali ste netaktični u odnosu sa saradnicima. Ako ne otputujete na odmor verovatno će vam se pružiti šansa da obavljate paralelno dva posla, što će bitno unaprediti kućni budžet. Ipak povedite računa ako se u ovom periodu upuštate u pokretanje privatnog posla, kao i o pozajmicama.

Za slobodne Rakove ovo je period u kome radoznalost sa jedne strane, i potreba za postojanim odnosom sa druge strane, mogu odvesti u problem. Ovo vas može u potpunosti udaljiti od osobe koja vas interesuje, a da to i ne primetite.

LAV

Vaša inteligencija i iskustvo u ovoj nedelji može doći do izražaja. Saradnici će od vas tražiti savet, ali ne budite brzopleti prilikom donošenja izvesnih zaključaka. Prekovremeni rad prihvatite bez pogovora ako je to potrebno i u interesu je posla. Može vam se isplatiti već početkom sledećeg meseca. Naročit uspeh mogu doživeti oni čiji posao podrazumeva odnos sa javnošću.

Na emotivnom planu možete da očekujete interesantna poznanstva, ali vi nećete imati želju da to i održite kao vezu. Zauzetima je na vidiku tajna veza ako je priželjkujete. Obratite pažnju koliko se izlažete suncu i unosite dovoljno tečnosti.

DEVICA

Praktični ste, odlučni i veoma sigurni. Šta god da odlučite teško vas je odvratiti od toga. Sposobni ste da stičete, ali ste i veoma određeni kada je reč o načinu trošenja zarađenog novca. Ukoliko se bavite privatnim poslom vreme je da razmislite koliko je pametno održavati neke poslove ili kontakte koji ne daju rezultate.

Na emotivnom polju tražite konkretne promene bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik znaka. Osećate neku napetost, a ako ste u vezi napravite kompromis koji će vas na kraju zadovoljiti. U slučaju da ste slobodni, ipak ćete se odlučiti za brze i strastvene kontakte, a u tome ćete privući vatrene i vazdušne znakove.

VAGA

Polako vam se naglašavaju neke opšte promene kroz trenutni posao. Dosta stvari neće zavisiti od vas, ali će vas pratiti srećne okolnosti. Savet je da se ne nervirate oko stvari na koje ne možete objektivno da utičete, jer na taj način možete samo nekoga da iznervirate i otežate svoje dalje napredovanje.

Vaši emotivni susreti su vezani za radno mesto ili poslovne saradnike. Vikend je sjajan da nekoga upoznate i naravno impresionirate. U slučaju da ste zauzeti, vodite računa jer ćete biti pod budnim okom voljene osobe koja je u ovoj nedelji pojačano ljubomorna. Privlačićete društvo mladih i lepih ljudi, pa je ljubomora jednim delom i opravdana.

ŠKORPIJA

Vodite računa u kontaktima sa saradnicima na poslu, moguća su nerazumevanja. Od kraja nedelje možete da očekujete bitna pomeranja i potrebna pozitivna rešenja. Do tada sredite papire i ponovo organizujte posao, tu ćete i naći inspiraciju za novi projekat. Nemate nikakvih blokada, a jedini savet je da vodite računa sa kim i o čemu pričate.

Partner je svu svoju pažnju usmerio na posao i finansije. Vi brinete, ali nepotrebno, ne možete čak ni da konkretizujete razlog svoje nervoze u odnosima sa voljenom osobom. Slobodnima je potreban flert, ali se može naći neko ko će vas fascinirati.

STRELAC

Vodite računa o razgovorima koji vam se vode iza leđa, jer vam mogu napraviti štete u sledećoj nedelji. Ponekad suviše analizirate, ali je pitanje da li svoju energiju usmeravate u adekvatnom smeru. Nemate razloga da suviše brinete, samo zauzmite odgovarajuće stavove prema ljudima iz svog okruženja. Problem ili osoba iz prošlosti vam se vraća krajem nedelje, vreme je da definišete te odnose. Intuicija vam nepogrešivo radi - slušajte svoje osećaje. Slobodni mogu upoznati nekoga i na nekom putu u inostranstvo ili odmoru. Ako ste zauzeti, voljena osoba želi da popriča sa vama na neku temu, ali ne zna kako.

JARAC

Imate sjajnih ideja, ali još uvek nemate uslova da ih i realizujete. Biće prijatnih iznenađenja u ovoj nedelji ali vi sami nećete imati osećaj da je to dovoljno. Ne želite da gubite vreme pričajući, ovo je nedelja konkretnih akcija i samo to ćete ceniti i kod drugih. Nemojte ulaziti u svađu sa saradnikom rođenim u vodenom znaku.

Bićete oštriji u komunikaciji i privlačićete osobe suprotnog temperamenta. Povoljan vam je period za eksperimentisanje i neku lepu avanturu, ali ne i za ozbiljnu vezu koju želite da planirate. Za zauzete je ovo period u kom se ne dešavaju neke bitne promene, a partner će vam izaći u susret i na neki način se žrtvovati za vas.

VODOLIJA

Bićete vredni i uspećete da rešite neki problem ili obavezu koju ste sebi stavili u zadatak. Razmišljaćete o nekoj grešci koju ste ranije napravili i tražićete načina da je ispravite, a savet je da prihvatite nečiju pomoć.

U ovom periodu ste mirniji nego obično, što će vašem okruženju delovati čudno. To će imati veze sa jednom osobom koja polako ulazi u vaš život, a u prvom mahu to nije obećavalo. Budite spontani i kulminacija će se desiti do kraja meseca, sjajna veza koju ne treba da propustite. Za zauzete je ovo period blagostanja, energija koju vam daje partner će vas pokretati i na poslovnom planu.

RIBE

Ako niste zadovoljni poslom i već neko vreme želite da nešto menjate, sada vam se za to ukazuju izvesne prilike. Nemojte se bojati šta bi drugi mogli da kažu, radite najbolje što možete u trenutnim okolnostima. Najbolje bi bilo da se usmerite na privatan ili honoraran posao. Moguće je da trenutno ne raspolažete svim informacijama, tako da je savet da budete strpljivi i razmišljate dugoročno.

Na emotivnom planu tražite nekoga ko je siguran i stabilan. Poznanstvo je moguće preko radog mesta, vašeg ili potencijalnog partnera. Zauzeti će tražiti prostora za sebe, tako da su moguće nesuglasice kao posledica napetosti iz prethodnog perioda.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар