Koji horoskopski znak je idealan muž?

On je veoma iskren, brižan i partneru uvek pokazuje zahvalnost. Zapravo, uradili bi sve što je potrebno samo da vam ispune sve želje i potrebe.

geralt / pixabay

Bik, kao suprug, ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku! Bikovi su blagi, verni i dobrodušni. Porodica im je uvek na prvom mestu i nikad neće zanemariti svoj dom zbog nečeg.

Bikovi nisu sanjari i neće vam obećavati kule i gradove, a sve što vam u životu bude pružio, pružiće vam od srca. Uz njega, vaš dom će se pretvoriti u udoban i topao kutak.

Ukoliko ste spremni da mu se potpuno predate, osetićete punu snago njegove nežnosti i pažljivosti, senzualnosti i ljubavi.

Bikovi važe i za veoma uporne. Kad nešto žele, to će i imati. Bikovi su poznati i kao veoma strpljivi. Oni su spori i promišljeni, i zbog toga nikad ne odustaju od svog cilja, ni od vas.

Iako im je ponekad teško da se pokrenu, kada jednom "krenu u akciju" računajte da će sve biti rešeno. Bikovi su veoma uporni, racionalni i stabilni pa se na njih uvek možete osloniti, jer pouzdanije partnera i prijatelja od njih nećete naći!

Bikovi žele da budu uspešni, ali nije im uspeh sve u životu. Oni žele da uživaju, da stvore porodicu i dom, da ostave nešto iza sebe. Svoje osećaje znaju da kontrolišu, predano rešavaju zadatke koje sebi postave, a ukoliko iz toga ima i materijalnu dobit, neće postojati srećnaija osoba na svetu.

Bikovi imaju jasan cilj koji žele da dostignu, ali ne i snove jer nije tip sanjalice i idealista koji teži nečemu što se u njegovom vremenu ne može ostvariti.

Bikovi su uglavnom doborćudni, ali nisu naivni. Oni prepoznaju one koji žele da ih iskoriste, a prema takvima su veoma strogi i grubi. Ne spadaju u rasipnike, ali kad treba da potroše na sebe, široke su ruke.

Bik je zaista idealan suprug, pun je pažnje, strpljenja, nežnosti. Osigurava ženinu materijalnu sigurnost i udovoljava njenim željama. Strastven je i umiljat, a ipak realan i pravi muškarac. Poznat je kao veliki zavodnik, ali se u braku menja i postaje veran.

Bikovi imaju izuzetan smisao za lepo, te im je veoma bitno da su u društvu pravih lepotica. Ukoliko želite da zadržite bika, uvek budite seksi i zavodljivi, ali ne brinite, bikovima znate da budete najlepši i ujutru kada se probudite. Dovoljan je jedan vaš nežan pogleda da se istopi.

Bikovi obožavaju da drugi zavise od njih i da sami sve pružaju ženi i deci.

Oni prosto obožavaju svoju porodicu i ceo život će se truditi da im osiguraju najbolje uslove za život, emotivnu sigurnost, dobro obrazovanje, zanimljiva putovanja i dobru zabavu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар