Ljubavni nedeljni horoskop: 29. februar - 7. mart 2016.

Od 1. do 5. marta Venera je u sekstilu sa Uranom u Vodoliji. U praksi bi to sugerisalo potrebu za nekim novinama u ljubavi. A to može biti izuzetni ljubavni zanos, ali i avantura. Dakle, neverovatne ljubave doživlje, praćeni oduševljenjem i ushićenjem, ali i prilično - nepostojane. Što bi se reklo - ekspresno, intenzivno ali ne i dugo. To znači da oni koji su otvoreni i spremni da dožive nešto izuzetno, koji su dovoljno smeli i otvoreni za izazove, mogu da prihvate ovakvu ljubav ili prijateljstvo.

Photo by Idea go / FreeDigitalPhotos.net

Venera donosi i finansijske dobitke, a Vodoliji oni mogu biti brzi, iznenadni, neočekivani, te upravo zato mogu da vas izuzetno oduševe.

Iskoristite Veneru u Vodoliji, da pomerite granice između ljubavi i prijateljstva, budite otvoreni za drugačije odnosima sa drugima. Ako želite da vam ovaj period bude zanimljiv, iskoristite slučajne susrete dok negde čekate, ili negde dolazite da u njih udahnete nešto posebno, bilo priliku za zanimljivo druženje, ili priliku da uđete u neku novu vezu, koja će vam učiniti svakodnevnicu uzbudljivom i neponovljivom - sugeriše Sensa.

Pogledajte i: Koji znaci će najviše uzivati u ljubavi tokom marta?

Dalje, ne zaboravite ni da je Merkur u znaku Vodolije od 5. marta. A on je tu je hirovita misao, brza kao munja, koja brže nestane nego što dođe, stotinu ideja se roji u glavi; lete, jure, nestaju, neophodno je da ih zapišemo i negde sačuvamo, pa što pre da krenemo s realizacijom - ako nisu preapstraktne.

U periodu Merkura u Vodoliji družite se, razgovarajte s prijateljima, budite iskreni, otvoreni za novo, neobično, nepoznato. Dopustite mislima da slobodno putuju, ne kontrolišite ih, neka sve spontano izlazi, i ne planirajte previše jer sve se menja iz minute u minutu. Pritom je ovo vreme posebno naklonjeno piscima, novinarima, trgovcima, dizajnerima, kreativcima i svima onima koji rade s rečima, idejama, kreativom, ali i svi majstori i zanatlije bi sada mogli da imaju nalet posla ili dobrih ideja.

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.


JARAC 22. XII - 20. I

Zategnuti odnosi među partnerima polako se rešavaju, ali bićete i dalje nezadovoljni jer ne uspevate nikako da potpuno izgladite nesuglasice. Polako, sve će doći na svoje mesto, nemojte biti toliko nestrpljivi. Vas dvoje ste u ljubavi, i to niko nikada neće moći da poremeti. Neke okolnosti vas na neki period razdvoje, ali jedno bez drugog ne možete. Bilo bi dobro da se malo osamite i da odete na neko mesto koje oboje volite. Slobodni Jarčevi misle da su neosvojivi, međutim, neosetno će ih kao magnet privući jedna osoba s kojom će uskoro ući u ozbiljnu vezu. Nećete biti svesni šta vam se dešava, pa je najbolje da se opustite i prepustite ovim lepim, ljubavnim dešavanjima. Sve će se dešavati onako kako želite, ali mislite da niste još spremni na neku vezu na duže staze. Bićete uvučeni u paukovu mrežu i jako će vam prijati taj osećaj zauzetosti i pripadnosti jednoj dragoj i voljenoj osobi koja će vas potpuno ispuniti.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Slobodne Vodolije neće verovati da će se iz ove veze koju imaju izroditi jedna jaka i velika ljubav. Mislili ste da strast nije dovoljna da vas privuče za neku ozbiljniju vezu i brak. Uskoro ćete ući u bračne vode, a to nećete ni osetiti. Smatraćete to kao normalan sled stvari jedne dugogodišnje veze. Tako će i biti, lepa veza, lep brak, lep odnos među partnerima. Sve planove koje budete zacrtali, ostvarivaćete tokom dugog perioda zajedničkog života. Zauzete Vodolije nailaze na neke prepreke u odnosu sa partnerom jer će vremenom isplivavati neke neprijatne situacije iz prošlosti. Nemojte se osvrtati jer to neće biti dobro za vaša osećanja, narušićete dosadašnji sklad, a uostalom, nije ni bitno šta je bilo pre, bitna je vaša zajednička budućnost, koja vam je prikazana kao jako uspešna. Planirajte proširenje porodice i zaboravite na sve loše situacije koje su vas snalazile u prošlom periodu. Dani koji su pred vama biće ispunjeni uzajamnim poštovanjem i ljubavlju.

RIBE 20. II - 20. III

Ribe koje su u braku ove nedelje će imati interesantna dešavanja u odnosima sa partnerom. Naglašena su vam putovanja koja ćete ostvariti s voljenom osobom. To će biti putovanje koje će vam voljena osoba predložiti i to bi trebalo da prihvatite jer partner želi da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Treba da budete maksimalo okrenuti jedno drugom i da pokušate da razumete jedno drugo. Slobodne Ribe idu na neki kraći put i na tom putu upoznaju osobu s kojom postoji mogućnost da se ostvari jedna lepa i duga veza. Ovo sve će biti neplanirano s obe strane, ali na kraju ćete biti zadovoljni što se sve to izdešavalo. Pustite da vas osećanja i strast vode ka lepom cilju jer cilj bi mogao uskoro da bude bračna veza. Sve ovo nećete planirati jer neplanska trudnoća može da vas navede da ubrzate sve. Eto, život će vas voditi jer sami niste imali hrabrosti da se otisnete. Sve će na kraju biti dobro, ne brinite.

 OVAN 21. III - 20. IV

Slobodni pripadnici ovog znaka će ove nedelje doživeti jedno lepo i interesantno poznanstvo, odnosno dogodiće se jedan lep susret koji vas neće nikako ostaviti ravnodušnim. Sve će se dešavati munjevitom brzinom. I poznanstvo i veza, tako da biste ubrzo mogli da živite zajedno, jer će se među vama rasplamsati prava ljubav. Zauzeti Ovnovi mogu očekivati lepe događaje, odnosno napokon ćete shvatiti koliko ima pozitivnih dešavanja u vašem partnerskom odnosu. Ova nedelja vam je ispunjena romantičnim događanjima, srećom i velikim zadovoljstvom. Idealan period vam je za odlazak u prirodu, za romantične šetnje i uživanje pored voljene osobe. Postoji mogućnost proširenja porodice, ali vas dvoje ćete u narednom periodu o tome dosta razgovarati i doneti odluku. Iskoristite ovaj period da napunite baterije jer će se mnogo toga lepog događati.

BIK 21. IV - 21. V


Polako, situacija u ljubavi se kod vas smiruje, jer posle bure, kod vas početkom nedelje dolazi Sunce. Bićete mnogo mirniji i rasterećeniji, jer napokon i vi i partner shvatate koliko ste važni jedno drugom. Naravno, ovo se odnosi na partnerske odnose u ozbiljnijim i dužim vezama i braku. Svesni ste da vaša veza mnogo vredi i nećete dozvoliti da se partnerski odnosi pokvare. Isuviše cenite jedno drugo i sve ono što ste postigli i nećete dozvoliti da se poremete neke davno uspostavljene vrednosti među vama. Slobodni Bikovi nailaze na osobu sličnu sebi, jaku, stamenu, odgovornu. Prvo ćete sa poštovanjem prići jedno drugom, a kasnije taj odnos će se produbiti do prave, istinske ljubavi. Važno je da startujete kako treba i da idete u pravcu razumevanja i poštovanja, da umete da se dogovarate. U početku će sve biti konfuzno, a kako vreme bude odmicalo, sve više ćete se približavati jedno drugom, tako da vam već ove godine predstoji mogućnost zajedničkog života.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Što se tiče ljubavi, ove nedelje uplovljavate u mnogo mirniji period, kada će se vaši odnosi stabilizovati, i mogli biste napokon da se opustite i da uživate u partnerskim odnosima. Lep period je pred vama, tako da svu snagu upotrebite da se družite, šetate, a najbolje bi bilo negde da otputujete i da pokažete jedno drugom koliko vam je stalo do vaše veze ili braka. Slobodni Blizanci su umorni od traženje srodne duše i misle da neće uspeti, međutim, na pomolu je jedno sasvim novo i iznenadno poznanstvo koje će rezultirati tako jakom ljubavnom vezom da prosto nećete verovati šta vam se dešava. Prihvatite situaciju i nemojte mnogo razmišljati, jer ako budete vagali da li je to prava ljubav, nikad se nećete upustiti u ozbiljniju vezu ili brak. Vama predstoji vezivanje, pa se može slobodno reći da napokon i vi upoznajete srodnu dušu. Tačnije nekog ko će vas u potpunosti i usrećiti i ispuniti.

RAK 23. VI - 23. VII

Ulazite u fazu kada postajete nemogući, netrpeljivi i razdražljivi. Nailazi period nezadovoljstva, a to sve opravdavate time što je partner nezainteresovan za vas. U stvari, vi ste u jednoj teškoj situaciji koju bi trebalo da prevaziđete zajedničkim snagama. Uzajamno razumevanje, tolerancija, pa čak i neka kraća razdvojenost su u ovoj situaciji dobrodošli, jer ćete tako izbeći rasprave i svađe. Slobodni pripadnici ovog znaka će ući u jednu jako lepu vezu i to tako neosetno kroz jedno lepo prijateljstvo koje i počinje zbog jake privlačnosti. Vi ste čas hteli da budete sami, čas ne. Sada nemate kud, idete ka lepom i jako srećnom periodu u ljubavi sa osobom koja će vas istinski usrećiti. Bićete zadovoljni budućim razvojem događaja na ljubavnom planu, jer sve ono što niste predpostavili da može da vam se dogodi, dogodiće se. Jednom rečju, kad je ljubav u pitanju, došlo je vaših pet minuta. Neplanirana trudnoća će vas dodatno usrećiti.

LAV 24. VII - 23. VIII


Polako, situacija u ljubavi se kod vas smiruje, jer posle bure, kod vas početkom nedelje dolazi Sunce. Bićete mnogo mirniji i rasterećeniji, jer napokon i vi i partner shvatate koliko ste važni jedno drugom. Naravno, ovo se odnosi na partnerske odnose u ozbiljnijim i dužim vezama i braku. Svesni ste da vaša veza mnogo vredi i nećete dozvoliti da se partnerski odnosi pokvare. Isuviše cenite jedno drugo i sve ono što ste postigli i nećete dozvoliti da se poremete neke davno uspostavljene vrednosti među vama. Slobodni Bikovi nailaze na osobu sličnu sebi, jaku, stamenu, odgovornu. Prvo ćete sa poštovanjem prići jedno drugom, a kasnije taj odnos će se produbiti do prave, istinske ljubavi. Važno je da startujete kako treba i da idete u pravcu razumevanja i poštovanja, da umete da se dogovarate. U početku će sve biti konfuzno, a kako vreme bude odmicalo, sve više ćete se približavati jedno drugom, tako da vam već ove godine predstoji mogućnost zajedničkog života.


DEVICA 24. VIII - 23. IX

Devicama koje su u braku ove nedelje predstoje sitne čarke, svađe i konfliktne situacije. Samo strpljenjem i tolerancijom ćete prevazići ovaj period koji nije dobar za vaše odnose. Svaka sitnica će vas nervirati, i to će biti opterećenje za oba partnera. Ako uspete da se obuzdate i ne napravite neke veće probleme, naredna nedelja će vam biti mnogo bolja. Ukoliko ste sami, važno je da vam se napomene da jedna osoba stalno pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Osvrnite se malo i videćete ko je ta osoba. Sa tom osobom imate dobre mogućnosti za uspešnu vezu. Prvo se dobro upoznajte i videćete koliko će vam sve situacije biti naklonjene. Ići ćete rame pod rame ka zaista, jednoj uspešnoj bračnoj sreći. Bićete vezani jedno za drugo neraskidivom vezom, a u budućnosti ćete imati mnogočlanu porodicu, jer ćete oboje neizmerno voleti decu i bićete im jako posvećeni.

VAGA 24. IX - 23. X

Ove nedelje treba da budete spremni na jako lepa dešavanja što se tiče ljubavi. Slobodne Vage uspevaju napokon da nađu sebi partnera i ubrzo ćete ući u lepu i trajnu vezu. Nemojte da vas strast ponese i da od toga ne vidite ništa dalje. Opreznost je dobrodošla kad već polako počnete da gubite razum od ljubavnog zanosa. Pustite da vreme pokaže sve mogućnosti i da se dobro upoznate jer može vas prevariti prvi zanos. Ono što je važno za Vage koje su u ozbiljnoj ili bračnoj vezi jeste da nailazi period smirivanja strasti, odnosno više ćete imati vremena jedno za drugo i moći ćete da se malo opustite posle silnih, loših dešavanja u partnerskim odnosima. Svesni ste da ne možete jedno bez drugog, pa kad je već tako, onda obe strane treba da se potrude da izglade nesuglasice na što bolji način. Zaboravite i oprostite loše situacije jedno drugom i krenite iz početka kao da se ništa loše nije dešavalo.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Škorpije se dosta kontrolišu i ne pokazuju emocije, ali sada je došao trenutak kada bi trebalo da se otvorite prema voljenoj osobi i da joj sve kažete, sve što osećate i sve što imate nameru da uradite u životu. Naići ćete na odobrenje od voljene osobe koja će vas u svemu razumeti i podržati. Znači, ide vam period sreće i velike radosti jer ste se našli na istoj relaciji i što imate zajedničke ciljeve. Škorpije koje su u braku ili ozbiljnoj vezi nailaze u odnosima na nestrpljenje i netoleranciju. Izdržite samo ove nedelje jer naredna će biti u svakom slučaju bolja. Nemojte započinjati svađu i nemojte biti sitničavi u odnosu s partnerom. Pokažite dokle može ići vaša tolerancija jer i sami znate da lako planete. Nije lako trpeti taj temperament. Ponekad i sami to osećate, ali uglavnom ne želite i nećete to da priznate. Dok čitate ovo i sami se smejete sebi koliko su ove reči istinite. 

STRELAC 23. XI - 21. XII

U ljubavnim odnosima ove nedelje Strelcima dolazi mir, blagostanje i povratak s partnerom na stari, mnogo bolji odnos. Pojačava se vaša uzajamna energija, energija privlačnosti, i to će oboma jako prijati. Iskoristite ovu nedelju i maksimalno se posvetite jedno drugom jer to će biti dobri temelji za dalja dešavanja u vašem, zajedničkom životu. Slobodni Strelci mogu da odahnu jer su na pragu poznanstva i upoznavanja s jednom izuzetnom osobom koja će im jako prijati. Prosto, biće vam žao što je ranije niste upoznali, ali sve je na vreme i nadoknadićete sve što mislite da ste propustili. Dopunjavaćete se, videćete koliko ste slični i koliko će vam lako ići sve situacije u životu. Donosićete zajedničke odluke tako lako da nećete moći da verujete da se tako nešto lepo dešava vama. Naravno, zastupljen je i element sreće, tako da shvatite odmah na početku da ste imali sreće što ste naišli jedno na drugo posle toliko vremena.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар