Sa kim žene varaju najčešće?!

Ekonomska kriza u kojoj se nalazimo i tradicionalni stereotipi još jednom su potvrdjeni. Čak 65,5 odsto žena iz nižih društvenih slojeva koje će prevariti partnera želi da to učini s muškarcem iz višeg društvenog sloja, pokazuje najnovije istraživanje  Žene iz srednjeg sloja takođe maštaju o muškarcu iz više klase, a taj procenat iznosi 40,7 odsto. Kod muškaraca je, medjutim, drugačija situacija. 

By adamr / freedigitalphotos.net

Čak 83,1 odsto muškaraca srednjeg društvenog sloja svoje partnerke prevarilo bi sa ženama niže rangiranim u socijalnom smislu.

"Ovo otkriva ekonomsku krizu u kojoj se nalazimo i potvrdu tradicionalnih stereotipa", rekao je Noel Biderman.

Najniži slojevi društva s najmanjim primanjima pogođeni su najviše recesijom. Ženama koje se muče s finansijama flert s muškarcem iz višeg sloja predstavlja beg od teškog života pa čak i element sigurnosti.

Kad je reč o ženama koje pripadaju srednjoj klasi, samo njih 40,7 odsto želi flert s muškarcem iz višeg sloja, dok 53,6 odsto radije bira muškarce sebi ravne po ekonomskom statusu.

Žene iz srednjih slojeva društva finansijski su bolje obezbeđene i njihove su potrebe drugačije. Žele intimnost i nekog s kim će podeliti iskustva. Zato radije biraju nekog sebi ravnog nego nekog ko će da ih obori s nogu.

Izvor: nadlanu
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар