Nedeljni horoskop 30 avgust - 6. septembar 2015.

Koliko u subotu, dakle na kraju prethodnog nedeljnog perioda, imali smo Pun mesec, na 6. stepenu Riba. Kolege sa Penzina, čiji sedmični astrološki pregled redovno objavljujemo i na našoj stranici, konstatovali su da taj Pun mesec donosi velika obećanja vezana za kontakt Jupitera i Neptuna, ali i da je neophodno da imamo čvrsto tle i da budemo sigurni u sebe i ono šta želimo. 

lustracija: Quique / pixabay.com

Ovaj Pun mesec je, kao i svaki drugi, vreme kulminacije ili zatvaranja poglavlja priče koja je počela u vreme prethodnog mladog meseca u istom znaku – ovog puta u znaku Riba.

Sam Uštap, da bi doneo dobro u naše živote, zahteva da se ozbiljno pristupi radu. Ta ozbiljnost u pristupu omogućava da budemo naizgled neracionalni u određivanju cilja do kog želimo da stignemo u novoj etapi ili u novoj priči. Ovaj pun mesec predstavlja i uvod u dešavanja u septembru, mesecu koji obećava.

Najjači uticaj osetiće majski Blizanci, junski Rakovi, avgustovske Device, oktobarske Škorpije, novembarski Strelčevi i februarske Ribe, zaključuje Penzin.

Koncentrišimo se sada i na ovu nedelju, na rasrsnici izmedju dva meseca, avgusta i septembra, kroz nedeljni horoskop astrologa Mihaila Čukića:



OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Ljubaznim i predusretljivim pristupom lako ćete naći zajedničke interese sa drugom stranom prilikom slapanja novih poslovnih ugovora. U ovom periodu maksimalno se potrudite da obuzdate impulsivnost, koju pojačava loš aspekt vašeg vladara Marsa sa Saturnom.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje trudićete se da nametnete svoja pravila, što će izazvati partnerovo impulsivno reagovanje. Krajem perioda bićete skloni preteranim očekivanjima u ljubavi i nerealnom sagledavanju odnosa sa voljenom osobom. Bićete podložni razočaranjima i impulsivnim reakcijama.

Zdravlje - Upala grla ili mokraćnih kanala.



BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Bićete spremniji na saradnju sa kolegama i uspećete realnije da sagledate neke događaje na poslu. Međutim, sve dok je Venera, vaš vladar u retrogradnom hodu moguće su loše poslovne procene.

Ljubav - Zbog preteranog sanjarenja, neiskrenosti i odbijanja da se suočite sa nekim problemima u vezi, partner će biti jako ljut. Moguće su i svađe, što može vezu dovesti u ozbiljnu krizu. Slobodni predstavnici znaka dobro će se slagati sa Devicama. Početkom perioda neki Bikovi će sa partnerom doneti odluke bitne za zajedničku budućnost.

Zdravlje - Dobro se osećate.



BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Period će biti uspešan za Blizance koji se bave trgovinom ili izdavačkom delatnošću. Kreativnost će biti pojačana, što će vam pomoći da lakše ostvarite poslovne ciljeve. Izbegavajte zakulisne radnje, jer vam to može doneti teškoće.

Ljubav - Bićete veoma raspoloženi i unećete više zabave u odnos sa voljenom osobom. Slobodni predstavnici znaka upoznaćete osobu koja će im jako odgovarati i verovatno će ući u vezu. U drugoj polovini nedelje moglo bi doći do fizičke privlačnosti između vas i jednog prijatelja, ali budite mudri i pazite da ne pokvarite lepo prijateljstvo.

Zdravlje - Bićete podložni urogenitalnim tegobama.



RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Imaćete dobar osećaj za kalkulacije i raspoređivanje prihoda i rashoda. Ipak, budite jako oprezni krajem avgusta, jer će Mesec, vaš vladar biti u punoj fazi. Bićete skloni da se upuštate u rizike, što vam može naneti gubitke.

Ljubav - Ukoliko ste u braku ili u vezi, očekuju vas lepi trenuci sa partnerom. Slobodnim predstavnicima znaka u ljubavi najviše odgovaraju Vage. Početkom septembra moglo bi doći do nesporazuma sa partnerom. Nećete biti realni u nekim stvarima, ali ćete insistirati da bude po vašem. Nesuglasice možete rešiti jedino iskrenim i otvorenim razgovorom.

Zdravlje - Manje tegobe sa jetrom ili bubrezima.



LAV (23. 7. - 22. 8)


Posao - Ova nedelja nije povoljna za otpočinjanje novih poslovnih poduhvata, jer ćete biti skloni nesnalaženju, greškama i nerealnom sagledavanju situacije na poslu. Ovakvoj situaciji najviše doprinosi spoj Marsa i Venere u vašem znaku.

Ljubav - Bićete raspoloženi za druženja i izlaske, a voljena osoba će vam pružati više pažnje i ljubavi, što će vas činiti srećnim i ispunjenim. Ipak, početkom septembra moguće su nesuglasice i verbalni sukobi sa partnerom. Srećom, brzo će proći, a partner će vam kao znak pažnje pokloniti nešto što će vas jako obradovati.

Zdravlje - Povremene tegobe sa varenjem i stomakom.



DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Veliki uspeh možete da ostvarite ukoliko se bavite umetničkim radom, ali pod uslovom da se oslonite na intuiciju u usmeravanju svog kreativnog potencijala. U tome će vam pomoći pun Mesec u vašem znaku.

Ljubav - Krajem avgusta imaćete pojačanu potrebu za zabavom. Slobodne Device biće u prilici da započnu skladnu emotivnu vezu, a najviše će im odgovarati Vage i Blizanci. Od partnera ćete previše tražiti, a kako većina vaših očekivanja prevazilazi njegove mogućnosti, to će vam doneti razočaranja. Takođe, bićete napeti, pa su moguće svađe.

Zdravlje - Oscilacije krvnog pritiska.



VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Većinu poslova pokušaćete što pre da završite, zbog čega biste lako mogli da napravite greške i propuste. Iako je Merkur ušao u Vagu, period nije povoljan za kupoprodaju niti trgovinu.

Ljubav - Uz obostrano razumevanje, neki pripadnici znaka uspeće da vezu sa partnerom podignu na viši nivo. Bićete spremni da preuzmete inicijativu za rešavanje važnih zajedničkih stvari. U drugoj polovini nedelje bićete skloni neiskrenosti i nekorektnom ponašanju prema pavoljenoj osobi što bi, ukoliko ste u braku, moglo da dovede do ozbiljnih nesuglasica.

Zdravlje - Zbog neuredne ishrane bićete podložni gastritisu.



ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Ostvarićete uspeh u poslovima vezanim za pružanje usluga i pomoći drugima, posebno ukoliko se bavite savetodavnim delatnostima. Bićete raspoloženi da drugima pomažete, što će vam biti uzvraćeno.

Ljubav - Krajem avgusta pružaćete više pažnje voljenoj osobi, što će pojačati međusobno poverenje. Ali, u drugoj polovini perioda moglo bi doći do nesuglasica i sukoba sa partnerom u vezi nekih zajedničkih planova. Iako nećete biti sigurni da li je ispravno ono što ste zamislili ipak ćete tvrdoglavo insistirati da bude po vašem. Srećom, brzo ćete prevazići sporna pitanja.

Zdravlje - U ovom periodu moguće su virusne infekcije.



STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Izbegavajte ulazak u nove dugoročne projekte i nelegalne poslovne poteze, jer je Jupiter, vaš vladar u retrogradnom hodu.

Ljubav - Predstavnici znaka koji su u braku uspeće da razreše neke nesporazume i tako učvrste odnos sa partnerom. Prijalo bi vam više zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Slobodni Strelci biće skloni zaljubljivanju, pogotovo početkom septembra. Bićete u situaciji da nepromišljeno uđete u vezu sa jednom impulsivnom osobom teškog karaktera, što bi vam donelo samo svađe i velika razočaranja.

Zdravlje - Manje tegobe sa krajnicima, grlom i upalom uha.



JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Od ruke će vam ići svaki posao sa privatnim sektorom, kao i poslovi vezani za komunikaciju i saobraćaj. Sredinom perioda moguće je premeštanje na bolje radno mesto ili ostvarenje važnih poslovnih ciljeva.

Ljubav - Ovih dana bićete u situaciji da rešite većinu nesuglasica sa partnerom. U drugoj polovini nedelje nailazićete na nejasnoće, nesporazume i nesklad u odnosima sa članovima vaše porodice, što može dovesti do sukoba. Srećom, bićete razumni i popustljivi. Slobodni predstavnici znaka ne bi trebalo da ulaze u novu emotivnu vezu.

Zdravlje - Povremene glavobolje su uzrokovane slabljenjem vida.



VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Pojačane kreativne sposobnosti dovešće do velikih poslovnih uspeha i napretka, pogotovo ukoliko se bavite umetničkim radom ili zabavom.

Ljubav - Početkom nedelje verovatno ćete ući u naizgled skladnu vezu sa osobom koja vam u svemu odgovara ili ćete obnoviti vezu sa bivšim partnerom. Zbog prisustva Marsa i Venere u vašem sedmom znaku mogući su nesporazumi sa voljenom osobom, a bićete skloni neiskrenosti i obećanjima koja nećete biti u stanju da ispunite, što može dovesti do velikih svađa.

Zdravlje - Fizičke aktivnosti i te kako bi prijale vašem organizmu.



RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Imaćete dobar osećaj za planiranje finansijskih transakcija i udruživanje sredstava, pa ćete pod povoljnim uslovima uzimati kredite. Tokom celog perioda bićete uspešni u poslovanju sa privatnim sektorom.

Ljubav - U vreme punog Meseca bićete skloni da preispitujete vezu sa voljenom osobom. Početkom septembra postoji opasnost da uvredite partnera, što može dovesti do zahlađenja u vezi. Srećom, brzo ćete se potruditi da ispravite greške.

Zdravlje - Potrebna vam je dijetalna ishrana.

Izvor: Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар