Najopasniji horoskopski znaci: Njih se treba pripaziti

Nastavljajući serijal "tri naj" po horoskopu, stigli smo i do još jedne neprijatene kategorije, koja bi trebala da izdvoji  znake čiju mračnu stranu ne siste želeli da upoznate...

Alexas_Fotos / Pixabay

 

Jarac


Novac je za njega sve, bilo koja vrsta emocija prema živim bićima je ograničena. Ni na njegovom licu nećete uočiti bilo kakav osećaj niti će se oni ikad potruditi da ga pokažu. Ako ste se nameračili da ga povredite to vam neće lako poći za rukom, čak se može reći da je gotovo nemoguće.


Škorpija


Škorpije pre svega uopšte nisu zle niti bezosećjne. Naprotiv, one su duboko osećajna bića i kada vole u potpunosti su predane.Međutim, ukoliko je izneverite ili povredite imaćete tu nesreću da upoznate njenu mračnu stranu. Ako dođe do ovakve situacije u stanju je da vam bukvalno zagorča život. Prema tome, najbolje bi bilo da je ne iskušavate i do tad će sve biti u redu.


Ribe


Sa potpuno nerealnim i ludim idejama, njoj će dok vam se prijatno smeška, kroz glavu prolaziti misli o tome kako bi mogla da vam izvadi oko ne bi li pravio razne eksperimente. Za svoju korist Ribe će vas lagati najperfidnije moguće. Taktički će vam naći slabu tačku i igrati na kartu sažaljenja. One će se toliko uživeti u ulogu da će biti u stanju da poveruju same sebi, ali pozadina je nešto drugačije boje. Kad ostvari cilj, nestaje iz vašeg života, a vi saznajete da je njen identitet lažan. Međutim, već je kasno, jer tu joj se gubi svaki trag. Romantično zar ne - pita na kraju Noviportal.



I FBI OTKRIO KOJI SU HOROSKOPSKI ZNACI NAJOPASNIJI: Ne biste verovali ko je na prvom mestu...


FBI je napravio analizu u vezi sa time koji su horoskopski znaci najopasniji, ali i kojim se kriminalnim radnjama najčešće bave.

Čak ni poznavaoci horoskopa ne bi mogli da pretpostave koji je to znak najviše sklon kriminalu, a analiza je poređana od najbenignijeg ka najokorelijem znaku.

12. Blizanci

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po statistici FBI statistici pri samom su dnu po broju uhvaćenih. Ako se bave kriminalom, najčešće je reč o raznim "kombinacijama" i prevarama, a oni nisu tipovi koji hodaju sa pištoljem i prete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Budu li otkriveni, svim silama pokušavaju da se izvuku - odavanjem imena drugih učesnika ili bilo čime za šta smatraju da im može pomoći. Ne treba da čudi ni ako tada lažu.

11. Vodolija

Originalne i domišljate vodolije i nisu neki veliki zločinci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mestu. Ipak, što se tiče kriminalnih radnji najveće su šanse da će postati hakeri, "gurui" ili voditelji sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati moć. Na zločin ih često podstakne i želja za osvetom.

10. Lav

Među pripadnicima vatrenih znakova, lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ipak, uključe li se u njih, to će biti veoma razrađeno, logično i sa predumišljajem. Zbog toga su lavovi kao zločinci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, poput krađa, već ako rizikuju svoju slobodu - to rade zbog velike dobiti ili slave.

9. Vaga

U poređenju sa drugim vazdušnim znacima, vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih nameštanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima, ljudima kojima oni daju mito ili ga od njih primaju. Imaju veze gotovo svuda, a čak i ako ih otkriju, dosta često se izvuku.

8. Devica

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po učestalosti nošenja ili posedovanja oružja. Poput drugih pripadnika zemaljskih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama. Takođe, mogu biti i provalnici i hakeri, a uopšteno su velike šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani time što su otkriveni pa sve brzo priznaju.

7. Ribe

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju uz zločine povezane s drogom - dilovanjem, uzgojom ili švercovanjem. Takođe, mogu švercovati i retke životinje, ljude ili duvan, a njihovi su zločini uvek pomalo bizarni - pa i smešni. Na lestvici kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a završe li u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

6. Jarac

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama "pucati na visoko". Poput drugih pripadnika zemaljskih znakova, najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše su uhapšenih u organizovanom kriminalu upravo su pripadnici ovog znaka. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a budu li otkriveni trenutno beže od zakona.

5. Ovan

Prema statistici FBI, pripadnici ovog vatrenog znaka poseduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najverovatnije to rade po ugovoru - odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su ucenjivači ili plaćeni ubice. Prema njihovom psihološkom profilu ovnovi su odlični i u ulozi vođe pobune pod parolom "da napravio sam to i nije mi žao".

4. Bik

Po učestalosti zločina, bikovi su drugi znak sa najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove iz kojih mogu materijalno da profitiraju, bilo da je reč o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojim dobicima se nigde neće hvaliti. Otkriju li ih, skrušeno će se pokajati u nadi da će dobiti milost uz reči "naprosto nisam mogao da odolim prilici".

3. Strelac

Strelci se dobro kotiraju na lestvici uhvaćenih kriminalaca - treći su najbrojniji zločinci. Najčešće se bave raznim prevarama, a učestvuju i u pljačkama i vrlo su vešti lopovi. Zanimljiv je podatak i da strelci vrlo retko povrede svoje žrtve, što je pokazatelj da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak i nužde.

2. Škorpija



Uprkos tome što su na lošem glasu zbog svog temperamenta, škorpije su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, pogleda li se presek serijskih ubica i psihopata - njih je najviše među škorpijama. Oni u kriminalne radnje ulaze bez milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povređena sujeta.

1. Rak

Prema statistici FBI, najviše kriminalaca je rođeno upravo u ovom znaku. Skloni su nasilnim delima u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Budući da teško kontrolišu temperament, rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju da su njihove žrtve to "zaslužile".
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар