Venera u Lavu: Vreme za ljubav i - novac

Početkom juna Venera je ušla u vatreni znak Lava, obrazujući sjajan aspekt sa tranzitnim Saturnom u Strelcu, što se inače dešava jednom godišnje. Međutim, planeta ljubavi i novca, prvi put posle 29 godina, obrazuje trigon sa Saturnom u Strelcu, znaku kontakata sa strancima i putovanja. 

Photo by Stuart Miles. FreeDigitalPhotos.net

 Moć Venere naglašena je u Biku, Vagi i Ribama, a Saturna u Jarcu, Vagi i Vodoliji, pa će ovi znaci do 14. juna biti najviše pod uticajem ovog moćnog aspekta. Jer, već 15. juna, Saturn se retrogradnim hodom vraća na poslednje stepene znaka Škorpije, u kojoj će se zadržati do sredine septembra.

Pošto Venera simbolizuje ljubav i novac, a Saturn prošlost i trajanje, mogu da se obnove stare ljubavi, dok će bračne i duge veze još više da ojačaju. Prva polovina juna idealan je period za kupoprodaju nekretnina i ulaganje u privatan biznis.

Trigon između Venere u Lavu i Saturna u Strelcu najviše će osetiti Vage, Blizanci, Bikovi, Jarčevi, Vodolije i Ribe, ali i ostali znaci. Ovaj aspekt ponoviće se još samo dva puta, jer Saturn krajem 2017. godine izlazi iz Strelca i ulazi u znak Jarca. Zato u prvoj polovini juna iskoristite naklonost planeta, naročito ako planirate brak, kupovinu stana ili kuće, otpočinjanje privatnog biznisa.

OVAN (21.3. - 20.4.)

Trigon između Saturna i Venere, planete ljubavi i novca koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, do 7. juna donosi mogućnost susreta sa starom simpatijom. Uvećanje prihoda možete da očekujete preko poslova sa strancima.

BIK (21.4. - 21.5.)

Vaš vladalac Venera u trigonu sa Saturnom u astrološkoj kući novca, povoljan je za kupoprodaju nekretnina. Sredinom perioda vašu pažnju može da privuče harizmatični umetnik ili sportista, koji zbog posla često putuje.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Početkom perioda vašu pažnju pokušaće da privuče osoba koju poznajete preko posla, moguće Strelac, Vodolija ili Jarac. Moćni trigon vam donosi profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

RAK (22.6. - 22.7.)

Trigon između Saturna, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa i planete ljubavi, može da probudi žar ispod pepela stare ljubavi. Ukoliko ste zauzeti, možete da uđete u brak ili će vas partner obradovati lepim poklonom.

LAV (23.7. - 22.8.)

Zbog Venere u vašem znaku omiljeni ste i popularni kod suprotnog pola, dok pozicija Saturna nagoveštava mogućnost ulaska u vezu s nekim vatrenim znakom. Možete da dobijete ponudu za saradnju sa strancima, naročito ako ste umetnik ili sportista.

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Venera u vašem astrološkom polju tajni u izazovnom aspektu sa Neptunom, simbolom zanosa, najavljuje uzbuđenja na ljubavnom planu. Nemojte da se nervirate, ukoliko kasnite sa realizacijom nekih obaveza, niste u pitanju vi, već viša sila.

VAGA (23.9. - 22.10.)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i posla u Lavu može da vam donese iznenadni susret sa šarmantnom osobom, moguće na nekom kraćem putu. Iz dana u dan rastu šanse da sklopite isplativ dogovor sa partnerima iz inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.)

Pozicija Venere, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa nekim koga već poznajete preko posla. Poslovi sa strancima iz zapadnoevropskih zemalja mogu da vam donesu uvećanje prihoda.

STRELAC (23.11. - 21.12.)

Planeta ambicije u vašem znaku prvi put posle 29 godina u trigonu sa planetom novca, može da vam donese dugoročne isplative poslove sa strancima. Na nekom predavanju ili putu u inostranstvo, očekuje vas susret sa atraktivnom osobom.

JARAC (22.12. - 20.1.)

Vaš vladalac Saturn, simbol ambicije u sjajnom aspektu sa planetom novca i to u astrološkoj kući novca može da vam donese isplative poslove sa strancima na duže staze. Sredinom perioda ćete teško odoleti šarmu jedne vrlo seksepilne osobe.

VODOLIJA (21.1. - 19.2.)

Pozicija planete ljubavi u astrološkom polju partnerskih odnosa i jednog od vaših vladalaca, Saturna u Strelcu, doprinosi vašoj popularnosti i omiljenosti, naročito kod suprotnog pola. Ako se bavite advokaturom ili ste zbog posla prisutni u javnosti, bićete uspešni.

RIBE (20.2. - 20.3.)

Trigon između planeta novca i ambicije u astrološkim kućama posla i karijere, donosi vam profesionalnu satisfakciju i mogućnost uvećanja zarade, naročito ako se bavite privatnim biznisom, medicinom, farmacijom, turizmom, marketingom.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар