HOROSKOP: Najbolje supruge su u ovim znacima!

ASTRO SAJT je u nedavno već objavio tekstove  o najboljim, ali i najgorim muževima po horoskopu. Vreme je d malo okrenemo temu. Sada su na red došli zodjački znaci u kojima su rodkenje šene najbolje za brak! Dakle, gde se to, medju, njima kriju - najbolje supruge?!


Photo by stockimages. FreeDigitalPhotos.net


Smatra se da su "najbolji štof" za brak pripadnice lepše pola rodjenje u znaku Raka, Lava i Jarca!

Zašto baš ta tri astrološka znaka?

Rak


Kada su Račice u pitanju, kada ih jednom osvojite, dobili ste nekoga ko će biti spreman na bezuslovnu ljubav, spremnu da učini sve kako biste bili srećni u vezi. Njihove su emocije jake i intezivna, one istinski voli. i spremne su da sve da učine za partnera.

Takve osećaje prenosi na celu porodicu koja joj postaje imperativ  Pritom su Račice sklone i dramatičnom uživljavanju u svaku situaciju i odnos, ali je to cena koju morate da platite ako želite da zauzvrat dobijte predanog i posvećenog partnera, kojim očigledno vladaju emocije.. Dobra majka kojoj su deca sve, isto tava domaćica, a ono što od vas zauzvrat očekuje je da uzvratite emocije, iskrenost i poštovanje.

Lav


Lavice su snažne, otresite, sposobne i nergične osobe, što očekuju i od svog mušakrca. Dakle, nekog ravnog sebi, ko će joj prusžiti oslonac i podršku. U tom slučaju, postignete li tu vrstu komplementarnosti, imaćete osobu koja ume da voli na neverovatan način, iskreno i celim bićem. Pa i kada se ljuti, čini to na šarmantan način.

Voli potpnuno, velikodušno i nesebično, ali očekuje da joj tako i uzvratite, poštujući i njene želje, pružajući joj pažnu i znake obožavanja. Deca su joj dragocenost  za koju se bori i kojoj pruža potpunu zaštitu.

Jarac



Jake i dostojanstvene osobe, čija je ljubav, ako se njen plam zapali, postojana i posvećena. Realne su, ne žive na oblacima već su uvek na zemlji, svesna situacije i odnosa u koje izlazi i toga što od okline mozce da očekuje. Sagledava racionalno i potpuno, prcenjuje odlično, pa se na takav način odnosi i prema partneru, za koga će jako dobro znati kakva je osoba i koliko vredi.

A ono što od vas očekuje je karakter i istrajnost, dakle upravo ono što i seama nesebično pruža. Potrudiće se maksimalno da iz iz vas isvuče ono najbolje. Strog je, ali pravedan i posvećen roditelj.

Ovaj tekst je vlasništo Astro sajta i zabranjeno je njegovo prenošenje na druge stranice bz pismene dozvole!
© copyright 2012 – All rights reserved
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар