Ova biljka ubija 98 posto kancerogenih ćelija u organizmu!

Lekoviti derivat biljke slatkog pelina (artemisia annua) zvan artemisinin je najnovija nada u lečenju najagresivnijih oblika karcinoma! Kinezi su otkrili da se artemisinin bori protiv raka grudi, tako što ubija 98 odsto kancerogenih ćelija u našem organizmu. 

 


Poznato je da se slatki pelin koristio u Kini već prije 2000 godina kod lečenja malarije, groznice i parazita.

"Lajf Sajents" se detaljnije pozabavio ovom biljkom, koja je inače derivat slatkog pelina. Kada se artimisinin konzumira sam, smanjuje 28 odsto ćelija raka dojki, a u kombinaciji sa gvožđem uspeva da uništi rak u potpunosti.

Bitno je naglasiti da je artemisinin bezopasan za zdrave ćelije organizma.

Trenutno je u fazi testiranja gdje pokazuje izvrsne rezultate u uništavanju ćelijaa karcinoma.

"Sve zajedno, naši rezultati dokazuju da artemisininovo ometanje E2F1 transkriptivnog faktora posreduje u zaustavljanju ćelijskog kruga raka dojki i predstavlja kritičan put kojim artemisinin kontroliše rast produktivinih ćelija raka", kažu istraživanja laboratorija za rak Univerziteta u Kaliforniji.

Gvožđe se skuplja u kancerogenim ćelijama sa posebnim receptorima koje im pomažu u detaljenju ćelija. Normalne ćelije takođe imaju ove receptore, ali one kancerogene ih imaju u većim količinama i zato je dobro kombinovati gvožđe i artemisinin.

Kao čaj, tinktura ili oblog, slatki pelin deluje takođe protivupalno, antibakterijski, antigljivično, jača imunitet, pomaže kod varenja, štiti jetru, leči od parazita i pomaže kod kožnih bolesti.

Pažnja: Danas se proizvodi i polu-sintetički artemisinin te onaj iz genetski modificiranog kvasca.



Evo nekoliko poznatijih linkova gde se može nabaviti artemisinin u tabletama:

ebay.com – razne jačine, gramaže itd., cijene od 28-160 dolara.
iherb.com – kapsule-27 dolara.
amazon.com – kapsule-26 dolara.

 

Preporuke koje se najčešće navode kod korišćenja ovih kapsula:


1 – 2 kapsule dnevno (ujutro na tašte, uveče 3 sata nakon večere), uzimanje 1- 3 meseca s pauzama (zavisno od jačine leka i dijagnoze), u ishranu uvesti gvoždje i c vitamin (radi apsorpcije gvoždja) te jogurt, omega 3 i mladi sir (radi varenja).

Proučite dobro pre upotrebe.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар