Ljubavni horoskop za maj / svibanj 2015.

Hoće li upravo ovaj mesec, za mnoge i najlepši u godini, biti vreme ispunjenja vaših snova, ljubavnih nada i očekivanja? Evo kako horoskop odgovara na to zahtevno pitanje.

Ilustracija: Stuart Miles / FreeDigitalPhotos.net


OVAN

Vaša čulnost i potreba za ljubavlju u maju biće veoma izražena, dok je vaš vladar Mars u Biku. Venera u Blizancima donosi vam mogućnost da u prvoj nedelji maja - ako ste sami i želite da vam se dogodi ljubav - upoznate ili sretnete osobu koja se, inače, kreće u vašoj neposrednoj blizini. Možete da je upoznate u školi, ako ste đak, ili u komšiluku, ili u gradskom saobraćaju, ili na nekom kratkom putovanju, na izletu, ili možda čak i u kupovini - sve to donosi Venera u Blizancima.

BIK

U prvoj nedelji maja vi ćete biti lepršavi, druželjubivi i otvoreni da razgovarate o svojim osećanjima. Tih dana možete nekog upoznati baš dok budete bili u šopingu, koji vi obožavate, ili pak dok budete vršili neku finansijsku transakciju. Druge nedelje maja, dok Venera bude u porodičnom i emotivnom znaku, u Raku, bićete raspoloženi da se družite, otvoreni da se prepustite osećanjima, da budete sentimentalni.

Veoma dopadljivi, gotovo nestvarno, možete biti oko 16. maja. Tada je povoljno vreme za neku bajkovitu ljubav koja vas može ispuniti dušu i učiniti život lepšim. Naglašena je emotivnost i ako nemate porodicu, poželećete da je imate dok je Venera u Raku. Ukoliko imate porodicu, ovo je odlično vreme za porodične izlete, ili izlaske, ili druženja, kada će vas s partnerom još više zbližiti Venera u Raku koja je čini da se voli predano, i da se partneri nežno i zaštitnički odnose jedno prema drugom.

BLIZANCI

Prve nedelje maja, dok je Venera u vašem znaku, vi ćete uživati u pažnji i ljubavi koju dobijate. Zavodićete svojim neodoljivim šarmom i pleniti druge svojom pričom. Moguće su i duple veze, ili istovremeno flertovanje sa više osoba. Vedri i doterani, ostavićete utisak na mnoge u brojnim izlascima.

Stići ćete i da se doterate, da vodite neku interesantnu diskusiju, da se čujete ili vidite sa puno osoba tokom dana, ali i da se dobro zabavite. Izlazak Venere iz vašeg znaka i ulazak u Raka doneće vam potrebu da se stabilizujete na emotivnom planu, u ljubavi prema nekome. Ukoliko ste sami, onda će mnogi od vas biti skloni preteranom trošenju novca, ili ako toga nemate dovoljno, uživanju u hrani, kao zameni za neostvarenu ljubav. Ukoliko ste sami, onda će vam Merkur koji je u vašem znaku doneti mnogo kontakata, susreta i prilike za nova poznanstva. Neko od njih bi moglo da se pretvori kasnije u nešto drugo.

RAK

Od 7. maja Venera ulazi u vaš znak i otvara vam mogućnost da lakše nego svi drugi znaci privučete ljubav, pažnju ili naklonost drugih. Ovo je vreme kada je dobro da posvetite više pažnje svom izgledu, jer će vas Venera u Raku učiniti lepšom, privlačnom. Svojim izgledom ćete lakše moći da privučete osobu koja vam se dopada. Dobro raspoloženje će biti prisutno i ono što je najvažnije potreba da se prepustite osećanju ljubavi koje osećate u sebi. Volite sebe, učinite sebe srećnom osobom i uverićete se da će i druge da privuče ono čime zračite, ljubav.

Posebno lepi dani za očaravajuću ljubav su od 14. do 18. maja. Ako ste u braku, vi koji volite svoju porodicu uživaćete da stvarate još veću bliskost i da tokom ovog perioda uživate s bližnjima. Ne dozvoljite da niko i ništa poremeti to. Na uvrede ili negativnu energiju drugih - ako se pojave oko 22. ili oko 24. maja, najbolje je odgovarati ljubavlju, saosećanjem, blagošću koja će omekšati i rastopiti sve pritiske, posesivnost, ili tuđu drskost, inaćenje, sve izazove koje se pojave i pretvoriti ih u nešto drugo, njom ćete "pripitomiti" druge. Ne prepuštajte se patnji i suzama oko 22. maja, jer time samo povređujete sebe, već budite spremni da sada sebe menjate.


LAV

Za vas je prva polovina maja vreme kada ljubav možete dobijati od drugih, bilo to neke prijateljski nastrojene osobe, ili nekog koga možete upoznati preko prijateljice, ili u nekoj grupi ljudi. Tokom maja neki od vas će kriti svoja osećanja, ili doživeti ljubav sa nekim ko je veoma daleko. Biće i onih koji će ući u neku tajnu ljubavnu priču, koja može biti samo strasna ljubavna priča, izazovna ili opasna pomalo ako počne oko 22. maja. Ako počne oko 25. maja, tada će biti prolazna avantura, ili kratkotrajni zanos. Pazite da ne naruši vašu stalnu vezu, jer nije vredna toga.

DEVICA

Ako vam se tokom maja dogodi ljubav, biće to pod uslovom da dozvolite sebi da vas posao ne preokupira. U ovom periodu karijera i ljubav mogu biti isprepletani. Osoba koja će vas podržati u vašoj karijeri, ili pomoći da ostvarite neki svoj životni cilj može postati izabranik vašeg srca. To znači da bi u maju mogla biti ostvarena i vaša ljubavna težnja, ali i želja da stvarate svoju porodicu ako je do sada niste stvorili. Istina, vi ćete imati mnoštvo kontakta i planova, mnoge Device će se istovremeno dokazivati na više poslovnih, ili životnih planova, ali ništa od toga vas ne može toliko ispuniti i doneti vam osećaj radosti koliko ljubav.

Ona je nezamenljiva i mogla bi vam biti pokretač u svemu, kako u poslu, tako i u životu. Uz ljubav i i podršku drugih posao, ili ostvarenje životnih težnji vezanih za obrazovanje će ići lakše, samo je važno da se opustite i budete otvoreni za dobijanje ljubavi. Verujte da ste i vi zaslužili ljubav, posebno oko 16. maja. Što više verujete, to ćete je više osećati. To je čarolija Venere u Raku u trigonu sa Neptunom u Ribama.

VAGA

Prve nedelje maja vi možete da doživite ljubav ako ste sami na nekom putovanju, ili sa nekim ko će iz daleka doći vama. Dočekajte ga sa rečima koje izražavaju dopadanje, ili ljubav. Rečima, dosetkama, duhovitim izjavama, ili plesom, gestovima, flertom... moći ćete da početkom maja da privučete ljubav.

ŠKORPIJA

Ovo može da bude povoljno vreme za ljubav ako ste sami i ako ste ženskog pola. Mars u vašoj sedmoj kući može doneti osobu spremnu za ljubav - iz daljine ili sa putovanja, ili kroz poznanstvo preko rođaka. Ljubav može da bude sada senzualna ili romantična. Moguća je i ljubavna požuda, jer je Mars u Biku, a upravo to vam je potrebno. Promene u odnosima sa drugima ili novo partnerstvo mogu se desiti u 28 dana počevši od 18. maja jer je vama mlad Mesec u sedmoj kući partnerstva, ako vam je podznak u Škorpiji. Izbegavajte samo ljubomoru oko 22. maja, jer ona može veoma nepovoljno da tada deluje na vaš brak.

STRELAC

Prve nedelje maja Venera je u vašoj sedmoj kući partnerstva i ona povoljno može delovati na vaš brak. Ako ste sami, onda na nekom javnom mestu možete upoznati osobu koja će vas svojom pričom i osmehom šarmirati. U prvoj polovini maja i Merkur je u vašoj kući partnerstva, te to može biti neka veoma inteligentna ili mlađa od vas osoba, uz koju će vam biti izuzetno zanimljivo. Od 19. maja Merkur kreće retrogradno i tada može biti usporena ili nečim otežana komunikacija sa partnerom i mogućnost da neki problemi od ranije opet budu povod razgovora. Sada možete da poboljšate situaciju. Poruke i razgovori se ponavljaju i tek ćete iz više pokušaja sve uspeti. Jupiter u Lavu ove godine vas više nego uobičajeno može vući ka ljubavi i erotici.


JARAC

Vama tek posle 7. maja Venera šalje pozitivne signale za ljubav. Ako ste sami, u to vreme muškarac Jarac može upoznati neku veoma senzualnu, lepu ili dopadljivu osobu. Ako ste u braku onda će više ljubavi i razumevanja biti u vašem braku i to ga može učiniti postojanijim. Samo nemojte pokušavati da kontrolišite i da dominirate nad voljenom osobom oko 22. maja. Pokušajte da budete mudri i nastojte da izbegnite konflikt. Pobedite sebe i tako ćete zadobiti nju, ljubavlju ne posesivnošću i ne nametanjem nečega.

VODOLIJA

Maj mesec, posebno prva polovina, period je kada će Venera, planeta ljubavi biti u vašoj petoj kući ljubavi. Ovo je povoljno vreme za zabavu, provod i - ako ste sami - upoznavanje, a ako ste u ljubavnoj vezi, doneće vam priliku da uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom. Razmenjujete reči ljubavi, reči koje unose radost i toplinu i učine da se zaljubite, ili negujte svoju vezu ako ste već u njoj. Najlepši stihovi i reči ljubavne se mogu razmeniti, ali je bitno da se i delima pokaže ljubav.

Ulaskom Venere u Raka osećanja mogu biti dublja i spontano se pokazivati. Emotivna bliskost i osećanje ljubavnog blaženstva biće prisutno oko sredine meseca. Ako imate porodicu, možete pokazati više nego uobičajeno ljubav prema deci i uživati sa njim, bilo u podučavanju, u prvoj nedelji maja, ili u nežnosti i emotivnim izlivima ljubavi tokom druge nedelje maja.

RIBE

Vi ćete od druge polovine do kraja maja meseca biti u mogućnosti da doživite nešto u ljubavi. Vi ste ti koji ćete se rado zaplivati rekom ljubavi, dok je Venera u Raku. Davanje ljubavi, saosećanje, emotivno razumevanje i pomaganje vama ide lako. Ako ste sami, potražite u ovom periodu srodnu dušu. To može biti na nekoj proslavi, porodičnom skupu, jer će Venera biti u Raku. Može biti i na nekom mestu za zabavu, ili u blizini vode. Priroda i romantično okruženje mogu kod vas podstaći ljubav posebno oko 16. maja. Vaš vladar Neptun je u trigonu sa Venerom i vi se možete naći na „sedmom nebu". Ljubav vas može zaneti kao nikog. Pustite je da teče kroz vas kao voda i bićete istinski srećni.

Autor: lovesensa.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар