Ljubavni "defekti" horoskopskih znakova

Postoje osobine koje su nam na partneru na početku veze čak i simpatične, da bi vremenom shvatili njihov pravi smisao i to da nas, zapravo, opterećuju, u većoj ili manjoj meri. Vreme, dakle, čini svoje, i mnoge veze sa njim bivaju tetsirane... Ovu su, gledano iz ugla strologa, ljubavni defekti horoskopskih znakova.

 

Ovan


Ovnova samouverenost, koja je na početku možda i bila privlačna partneru, vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi bi morali da porade na svom egoizmu i nauče da ponekad i partnera treba staviti na prvo mesto. Treba shvatiti da je kompromis temelj svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije takođe mogu predstavljati problem u vezama, jer se drugi jako teško nose s njihovim napadima ljutnje i besa.

Bik


Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često više ne brinu o sebi. Osećaju se ugodno, pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što može postati jako neprivlačno. Nekad su previše lenji za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni i tome da partneru dugo zameraju greške i uporno započinju iste svađe, što svakome s vremenom dosadi.

Blizanci


Blizanci su skloni flertu, pa se partner uz njih može osećati nesigurno. Ne odaju utisak stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da na njih ne može da se osloni. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Rak


Rakovi često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga prestravi. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog sveta, zbog čega se često može osetiti kao da ga Rak guši. Uvredljiv je i osetljiv, pa ga je jako lako povrediti. Ne voli da započinje nove stvari i da se upušta u nove aktivnosti, pa život s njim može lako ući u rutinu.

Lav


Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živeti s osobom koju vređa svaka sitnica i koja je spremna danima da ne progovara s partnerom zbog uvređenosti. Sami su sebi na prvom mestu, što vremenom postane veliki problem. Ne znaju da priznaju grešku, a uz to su skloni flertu, pa se partner ponekad s njima oseća nesigurno.

Devica


Sramežljive i povučene Djevice teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna šta stvarno osećaju. Život s njima može biti težak jer su previše kritične i uvek svemu pronalaze neku manu. Teže za savršenstvom, ali ne shvataju da treba uživati u malim, običnim stvarima. Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem takođe može biti vrlo naporna.

Vaga


Vagin ljubavni život može biti haotičan, jer često bira pogrešne partnere, one kojima treba pomagati ili ih popravljati, što nije dobra osnova za vezu. Kad su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost flertu. Ne vole svađe, pa govore ono što partner želi da čuje, što može postati problem, jer je iskrena komunikacija temelj svake uspešne veze.

Škorpija


Škorpije uvek idu na sve ili ništa, pa s njima nije lako držati korak. U vezi postaju ljubomorne i posesivne pa često guše partnera. Osim toga, tajanstvene su pa voljena osoba uvek ima osećaj da Škorpija nešto krije i da s njima nije potpuno iskrena. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovno pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emocionalne manipulacije.

Strelac


Strelci su često neosetljivi i nepažljivi pa često uvrede partnera, a da toga nisu ni svesni. Žive za uzbuđenje i akciju pa im sve brzo dosadi. Partner oseća da stalno mora da im bude zanimljiv, što može da stvori pritisak. Ono što je njihov najveći problem u vezama je potreba da imaju potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim partnerima ne odgovara.

Jarac


Jarac je odsutan i distanciran dok ne dobije potpuno poverenje u partnera, što je dugotrajan proces koji malo ko može dočekati. Partner lako postaje frustriran jer ne zna pravu prirodu Jarčevih osećanja. Nije lako živeti s melanholičnom osobom koja se oko svega brine, a njegov pesimizam prenosi se i na okolinu. Nisu spontani i opterećeni su poslom, pa život s njima može postati monoton.

Vodolija


Vodolijina potreba za slobodom i insistiranje na individualnosti mogu da budu iscrpljujući u vezama pa tako partner ponekad ima osećaj da su Vodoliji svi važniji od njega. Bogat društveni život mnoge partnere čini ljubomornim, što Vodolija ne može da shvati. U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja. Voljena osoba uvek zna šta Vodolija misli, ali nikada šta oseća, jer izbegava da razgovara o svojim emocijama.

Ribe


Ribe žive u svom svetu i često idealiziraju partnera, ali njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju komplikovan ljubavni život, a zbog požrtvovne prirode spremne su mnogo toga da istrpe, ali partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

Haber.ba
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар