Ciganske karte proriču blisku budućnost po horoskopskim znakovima

Tačno poreklo ciganskih karata se još uvijek ne zna, ali one se koriste isključivo u divinacijske svrhe, dakle za proricanje sudbine, pa ih često nazivaju i sudbinskim. Postoje različite verzije, od klasičnih, do savremenih, ali se najčešće koristi 36 karata i više načina otvaranja. Često se kombinuju sa znanjima astrologije, numerologije, poznavanja simbologije, pa u tom smislu evo i njihovih poruka prema konkretnim horoskopskim znacima za naredni prolećni period.
Dakle, šta nas prem ovom tumačenju sudbine čeka u prestojećem periodu?

1. OVAN
KUĆA – PORUKA – LOPOV
Skloni ste da najvažnije probleme gurate pod tepih i bavite se samo sitnicama. Postoje razmimoilaženja sa prtnerom, iako ste u fazi kada ih pokušavate prevazići.
Slobodnima se život najviše vrti oko posla i više su skloni da kradu neke trenutke opuštenosti i zadovoljstva, nego da se u potpunosti posvete. Naglašene su kratkotrajne afere, neobavezni seksualni odnosi, veze sa zauzetim osobama.
Očekuju vas troškovi vezani za porodično domaćinstvo i popravke. Ako je neki simptom kratkotrajan, ali ima tendenciju da se ponavlja – posetite lekara.

2. BIK
NEŠTO NOVCA – POSETA – LJUBAVNIK
Bikovima ljubav neće ići od ruke u narednom periodu. Posao koristite kaoizgovor, a ustvari niste zadovoljni na emotivnom planu. Niste usklađeni savoljenom osobom i ne posvećujete dovoljno pažnje jedno drugom. Iako mu se previše posvećujete, posao vam je presipanje iz šupljeg u prazno. Niste adekvatno plaćeni za ono što radite. Zdravlje odlično.

3. BLIZANCI
PORUKA – NESREĆA – LJUBOMORA
Skloni ste aferama i očekuju vas problemi sa voljenom osobom. Suočićete se sa ljubomorom i pritiskom od strane voljene osobe. Zanimljivi ste suprotnom polu, ali više ćete privlačiti avanture i „zabranjeno voće“.
Očekuje vas zabrinutost i nesigurnost u poslovnim odnosima. Osećate da trenutno nemate uticaja na dešavanja a informacije koje dolaze nisu optimistične. U brzini možete povlačiti pogrešne poteze. Savet je da pratite događaje i pokušate da se prilagođavate promenama. Prilivi novca su povremeni i nedovoljni da pokriju vaše troškove, koji konstantno rastu. Zdravlje dobro.

4. RAK
NOVAC – SREĆA – BOLEST
Rakovi u vezama ili u braku moraju nešto da menjaju. Temelji nisu poljuljani, ali je između vas počela da se uvlači kolotečina, i sve češće zatičete sebe kako se pitate – Šta nije u redu? Ljubav stavljate na drugo mesto, a neke druge stvari postaju vam prioritet. Vodite računa da trajnije ne poremetite odnose koji su vam važni.
Samo vam je posao i materijalna situacija u glavi. Iako vam nije lako da se izborite sa obavezama, svesni ste da sada morate da budete odgovorniji nego inače. Budite uporni i uspeh će sigurno doći. Psihički i fizički ste iscrpljeni.
Iza „lakih“ zdravstvenih simptoma možda se krije nešto ozbiljnije. Na prvi znak bilo kakvih tegoba, obratite se lekaru.

5. LAV
KUĆA – POSETA – NEISKRENOST
Ukoliko se između vas i partnera uvlači sumnja ili nesigurnost, potrebno je što pre stvari izvesti na čistac. Samo jasni odnosi su sigurni odnosi. Što se slobodnih lavova tiče, možete pričati da želite da što pre nađete nekog pored koga ćete se smiriti, ali vaša dela govore potpuno suprotno. U poslu slušajte sebe i svoju intuiciju. Nećete pogrešiti. Moguće je trovanje hranom, pa izbegavajte brzu hranu i mesne prerađevine.

6. DEVICA
NADA– VERNOST – LJUBAVNICA
Na prvi pogled onima koji su zauzeti situacija uopšte nije loša. Nema problema, nema velikih iskakanja, nema ljubomorisanja, nema svađanja, nema svakodnevnih prepirki koje su vam zagorčavale život. Zaista treba da budetezadovoljni…ali, vi to niste…zašto? Pa možda iz tog razloga što se ne dešava ništa posebno, što se sve nekako odvija suviše sporo, suviše poznato, suviše jednolično.
Ne kukajte za akcijom, već uživajte u ovim trenucima mira. Slobodni…znate li vi šta hoćete uopšte? Samo vi nastavite da čekate da vam sreća sama od sebe, bez ikakvog vašeg truda, padne u krilo…lepo ćete se načekati. Sve ono što priželjkujete profesionalno, kao da stalno izmiče od vas, realno gledano situacija nije loša ali nemate nikakav osećaj napredovanja. Pritajeno nezadovoljstvo je prisutno. Zdravlje dobro.

7. VAGA
NEISKRENOST – ČEŽNJA – POSETA
Vaše raspoloženje je dosta promenljivo što će se itekako odraziti na postojeće odnose. I dalje se sa partnerom provlače nedefinisane situacije, i tokom ovog meseca su mogući prekidi ili ozbiljniji poremećaji u vezama. Mogući povremeni kontakti sa strane, prevare, laži…jedna sveopšta zbrka u kojoj nema ni traga odpoverenja. Moguće je da neko pokušava da ospori ono što radite ili se bar trudi da vas saplete na svakom koraku. Skloni ste stresu.

8. ŠKORPIJA
DAR – SREĆA – VERNOST
Ko čeka – dočeka. Situacija se dosta popravlja u partnerskim odnosima. Očekuju vas neke lepe vesti – veridbe, venčanja ili makar početak zajedničkog života. Konačno ćete biti zadovoljni poslom jer ćete uspeti da se stabilizujete. Radićete i na usavršavanju. Zdravlje odlično.

9. STRELAC
NEPRIJATELJ – ISTINA – NADA
Preko trnja do zvezda…eto kratkog opisa za ljubavni život Strelčeva. Partnerski odnosi su pod velikim pritiskom, stvari nikako ne idu kako treba, ali isto tako imate i izuzetno dobru mogućnost da ovo sredite. Prisetite se svega što vas vezuje, popričajte i vratite se u kolosek. Savladavanje prepreka u poslovnim odnosima i sa saradnicima oduzeće vam dosta vremena i nerava. Očekuju vasdobici preko ženskih osoba. Zdravlje je solidno.

10. JARAC
NADA – NEPRIJATELJ – DAR
U partnerskim odnosima je red meda, red leda…ali je sve tako zanimljivo i slatko, pogotovo kada se „ratovanje“ završi poljupcima pomirenja. Pred slobodnima je izazov – neko vas jako privlači, ali neće tek tako lako da se prepusti vašim romantičnim izlivima.
Moraćete da se potrudite. Potrebno vam je da imate jaku konkurenciju na posluda biste pokazali svoje najbolje kvalitete. Tek kroz borbu, osvajanje i „isterivanje“ onoga što želite osećate se dovoljno sposobnim i jakim. Ako bude zdravstvenih problema, oni će biti brzo rešeni. Odlično se osećate.

11. VODOLIJA
ISTINA – LJUBAVNICA – TUGA
U emotivnim odnosima budite oprezni, savetuje se iskrenost i otvorenost među partnerima, da ne bi došlo do tuđeg mešanja u vašu vezu. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite samo deo svojih namera prema osobi koja vam se dopada, ali blokada i dalje postoji. Sve je spremno za unapređenje na poslu.
Neka vrsta promena, reorganizacije, moraće da nastupi. Možda ćete nekih saradnika, kolega, morati da se odreknete, ali ovo shvatite kao formu odbacivanja onoga što vas koči. Povremeno ćete imati padove raspoloženja ienergije. Više provodite vremena van kuće da biste se oraspoložili.

12. RIBE
PISMO – LJUBOMORA – SVADBA
Nemojte dozvoliti da budete ona osoba koja po strani gleda kako su drugi srećni i zaljubljeni, a vi se osećate neispunjeno i nevoljeno. Za slobodne su prave prilike tu, ali morate prevazići neke prošle emotivne bolove, prošla povređivanja i dati sebi ponovo priliku za ispunjenost i zadovoljstvo.
U postojećim emotivnim vezama i brakovima moguće konfliktne situacije, porast ljubomore, neki glasovi i druge osobe ometaju vašu vezu. Biće potrebno da se vidi šta je od ovoga istina a šta ne. Vidi se naglašeno prisustvokonkurencije na poslu, kao i pokušaji dejstva protiv vas. Ne dozvolite sebi da padnete tako lako. Znate svoj put i sledite ga istom upornošću kao i do sada. Potvrde nekih poslova dolaze, kao i vesti o novcu. Budite oprezni u saobraćaju.

Stil
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Анониман05. јул 2018. 22:46

    ZENA KOJA MI POMOGLA I KOJA IMA JAKU MOC JE MELI...JA SAM RAZNE STVARI PRONALAZILA PO KUCI ZIVOT MI BIO U HAOSU..SVE DOK KUMA MI NIJE DALA BROJ OD ZENE KOJA ZAISTA UME I ZNA..DA RADI SVOJ POSAO...+4915211239855 VIBER

    ОдговориИзбриши