Četiri osnovna preduslova koji odredjuju ko ste i šta ćete u budućanosti biti

Veliki broj iskustava utiču na to kako će se formirati vaša ličnost, a da mnogih od njih niste ni svesni. Mnoge duhovne, isceliteljske metode i pristupi se bave istraživanjem ličnosti i nivoima svesti, odnosno podsvesti, a jedno od njih je i theta isceljivanje, prema kojem vaš um gradi četiri nivoa podsvesti, zaslužnih za formiranje onoga ko ste i šta postajete. Postoje: osnovni, genetski, istorijski i duševni.

Foto: LoganArt / pixabay.com
Osnovni nivo je ona vrsta iskustva koja počinje dok ste još u majčinom stomaku, pa sve do danas. Vaš životni koncept ispunjen određenim verovanjima, uverenjima, potrebama, željama, ambicijama, zapravo je mešavina onih principa i vrednosti koje zastupaju vaši roditelji. Sve što ste naučili kao dete, postaje osnovni obrazac vašeg ponašanja na osnovu kojeg oblikujete život, ali i odnose sa drugima.

Briga za sebe je najbolji primer koji roditelj može preneti na dete, ukoliko želi da mu usadi zdrave, razumne navike, jer odatle sve počinje. Ako niste u stanju da brinete o sebi i svojim potrebama, teško da ćete biti uspešni kada je reč o tuđim.

Genetski nivo je sačinjen od verovanja koja ste nasledili od svojih predaka; način na koji su vaši preci mislili, osećali, postupali, postaje deo vas. U podsvesti svakog čoveka leže informacije koje se prenose kroz generacije, te tako sve što su proživljavali vaši preci, zabeleženo je u vama samima.

Istorijski nivo obuhvata karmu, kolektivnu svest, karmu predaka i sećanja iz prošlih života.

Nivo duše označava ono što ste vi suštinski, iznutra; ono što vaša duša uči na svom putu i proživljava kroz različita iskustva.

Putem mnogih energetskih tehnika, kao što je theta isceljivanje, rebirthing ili porodična konstelacija, moguće je vratiti se energetski u fetalno doba i osvestiti razne uticaje kojih ranije niste bili svesni. Ovakav pristup ranim iskustvima je značajan, jer pomaže da se se duhovno i energetski očistite, kao i da „rešavate“ poteškoće koje vas prate u životu.

Baš kao što neće naslediti sve genetske karakteristike roditelja, ne morate odražavati ni jednaku energiju. Često se događa da su deca istih roditelja međusobno potpuno različita, što je povezano i samim odnosom sa roditeljem, ali i sa time kako čija ličnost „reaguje“ na određena ponašanja.

Ipak, važno je da su roditelji srećni i spokojni, jer će takve vibracije preneti i na dete; svaka osoba ima obavezu da se poveže sa sobom, pronikne dublje u svoja osećanja i otkrije sve komponente koje je čine, ne bi li pronašla blagostanje, mir i zadovoljstvo.

(bizlife.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар