Merkur u Biku od 15. aprila do 1. maja 2015.

Na sredini meseca,  već tokom prvog sata 15. aprila, Merkur je prešao iz znaka Ovna u znak Bika. U fiksnom, zemljanom znaku Bika, Merkur gubi na svojoj brzini, ali dobija veću moć koncentracije. Dakle, za sve poslove gde je potrebna metodičnost, upornost i posvećenost, druga polovina aprila predstavlja savršen period.



Ovaj Merkur je tiši, ali zato zna da bude ubedljiviji. Reči sada manje lete, ali mogu bolje da pogode. Dakle, ako je potrebno da zavšite neke pregovore koji se razvlače već duže vreme, ako je potrebno da nekoga ubedite u svoju ili vrednost svog preduzeća/proizvoda, druga polovina aprila je pravo vreme za to.

Merkur će, tokom ovogodišnjeg boravka u Venerinom znaku Bika, biti počastvovan njenim prisustvom u svom znaku Blizanaca (O Veneri u Blizancima v. link na kraju teksta). Ova tzv. „razmena sedišta“ dve planete, znači da se one međusobno podstiču.

Domaćin znaka je spreman da objasni svom gostu kako najbolje da iskoristi sve prednosti gostinske kuće. Dakle, Venera je tu da do kraja aprila objasni Merkuru kako možemo uživati u malo reči, ako su one izabrane te nose posebnu vrednost.

Merkur objašnjava, istovremeno, Veneri da postoje različiti oblici i da je lepota u raznovrsnosti. Zajedno, oni podstiču najbolje jedno u drugom i izvlače najbolje iz znakova kroz koje tranzitiraju.
Tako će ovaj boravak Merkura u Biku krasiti posebna prijemčivost na lepotu i umetnost. Bićemo pedantni i strpljivi, a zahvaljujući uticaju Blizanaca, nećemo upasti u rutinu i neće nas obuzeti lenjost duha.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар