Horoskop otkriva mane vašeg momka

Ma da, jasno je da ih ima "ovakvi i onakih". I da njihove "sitne" mane koje nam u prvo vreme deluju čak i simpatično, vremenom počnu da stvarno smetaju! Saznajte, zato, njegove nezgodne strane na vreme


Ovan


Pripadnici ovog znaka vrlo su eksplozivni zbog sulude ljubomore. S Ovnom vas u ljubavi očekuje dosta problema. Oni vole da traže razlog za svađu i tamo gde ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Pravi su majstori u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji, očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način to natrljati na nos.


Bik


Ovaj znak muči partnerku ignorisanjem. Kao i kod Ovna, Bikove u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Muče partnera i kada glume da je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će se završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.


Blizanci


Blizanci nikada nisu zadovoljni. Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su najviše fokusirani na sebe, a s druge strane očekuju da se stalno trudite oko njih. Namerno će provocirati ljubomoru, jer vole kad neko obigrava oko njih. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.


Rakovi


Rakovi se vrlo lako uvrede. Najgora stvar kod Rakova je što mogu da se uvrede zbog skoro svega što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a kada su ljuti postaju bezosećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su da zauvek mrze onog ko ih je jako povredio. Dugo morate da ih molite za oproštaj.


Lav


Lavovi će uvek pronaći opravdanje za sebe. Pripadnici ovog znaka će nanjušiti slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu, kako bi sami ispali što bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju.


Devica


Očekivanjima Device nemoguće je udovoljiti. Uvek su spremne na kritiku, a najgori su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora da bude onako kako su oni zamislili, a ako nije, biće loše raspoloženi. Skloni su proveravanju partnerke, a često su posesivni.


Vaga


Vage uvek sve znaju bolje od partnerke. S njima čovek teško može da zna na čemu je, jer zbog sitnice mogu da promene stav i raspoloženje. Imaju čitav niz pravila kako njihova izabranica mora da se ponaša, pa čak i oblači. Smatraju da ona treba da ih sluša u svemu, pa zato zauzimaju stav pametnjakovića i savetnika.


Škorpija


Pripadnici ovog znaka nisu postojani u ljubavi. Škorpije su sklone flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lažu kako bi došli do svog cilja. Ukoliko im stanete na žulj, napašće vaše samopouzdanje. Ako ih osramotite pred društvom, teško će vam to oprostiti.


Strelac


Strelac je uvek sam sebi na prvom mestu. Iako će se zakletii na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka stalno će gledati šta njima odgovara i kako će situaciju okrenuti u svoju korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam pametovati, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji, jer će Strelac to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.


Jarac


Ovaj znak će izludeti partnerku svojim očekivanjima. Poput Devica, Jarčevi imaju velika očekivanja od partnerke, a to će joj u svakom trenutku davati do znanja. Mogu da misle jedno, govore nešto sasvim drugo, a ponašaju se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su da jako dobro sakrivaju osećanja i insistiraju na tome da problem nikada nije u njima.


Vodolija


Vodolija ne zna šta znači biti predan partner. Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća u potpunosti voljeno. Obožavaju da se inate, ali i da glumataju, kako bi došli do svog cilja. Ako su povređeni, to nikada neće priznati, ali vratiće vam duplo.


Ribe


Ribe svoje strahove sakrivaju optužbama. Svesne su svoje nesebičnosti u ljubavi, zbog čega je prisutan strah da im nećete uzvratiti istom merom. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo će vam nametnuti osećaj krivice.

Izvor: cosmopolitan.hr 
Photo by num_skyman. FreeDigitalPhotos.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар