Vikend horoskop 13 - 15. mart

Salvatore Vuono/freedigitalphotos.net
  • petak – Merkur ulazi u znak Riba, poslednja Mesečeva četvrt u Strelcu
  • subota – Saturn kreće retrogradno
  • Do 31. marta - Mars u Ovnu

Mesec u Strelcu aktiviraće odličnu pokretačku energiju u ljudima, pa je petak, trinaesti (mart) kao stvoren da se počnu akcije koje želimo da ostvarimo, na određenim životnim poljima. Možemo računati i na element sreće i uzbuđenja, a svakako i na uspeh, kroz savladavanje prepreka pred nama. Danas dobra akcija ima prioritet.

Saturn će u subotu krenuti retrogradno. On je, zbog pripreme da se okrene, bio skoro nepomičan na nebu cele ove sedmice. Samim tim, njegovo dejstvo dobija na težini. Zato ćemo, čim Merkur uđe u znak Riba, jasno osetiti ograničenja koja sa sobom nosi kvadrat između ove dve planete i probleme koje je potrebno prevazići.

Sam retrogradni period kod Saturna označava vreme kada treba usporiti delovanje kako bi se svaki kamen dobro utvrdio i osigurao pre nego što se krene sa postavljanjem novog. To bi definitivno moglo da dovede do frustracije unutar nas samih ili između nas i naše okoline.

Da će emocije biti uzburkane, obećava i nedelja kada još jednom Mesec bude podstakao bitku među planetama u kardinalnim znacima. Mesec ovo čini skoro svake sedmice u danima kada prolazi jednim od četiri kardinalana znaka. U nedelju, prolazeći znak Jarca, aktivira uticaj Urana, Marsa i Venere u znaku Ovna, Severnog mesečevog čvora u Vagi i Plutona u Jarcu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар