VIKEND HOROSKOP: 20 - 22. mart

Salvatore Vuono/freedigitalphotos.net
  • petak – Solarna eklipsa na 29 stepeni Riba (10:46)
    Sunce ulazi u znak Ovna (23:46)
    Merkur u Ribama inkonjukcija Severni mesečev čvor u Vagi
  • subota – Merkur u Ribama inkonjukcija retrogradni Jupiter u Lavu
    Merkur u Ribama opozicija Lilit u Devici
    Venera u Biku inkonjukcija retrogradni Saturn u Strelcu
  • nedelja – Merkur u Ribama sekstil Pluton u Jarcu

Za početak, u petak, 20. marta, dešava se totalna solarna eklipsa (pomračenje) na 29. stepenu Riba.

Solarna eklipsa označava početke. Ona je Mlad mesec znatno uvećane snage. A svaki Mlađak nosi sa sobom neko novo poglavlje. Solarna eklipsa otvara mogućnost za čitavo novo poglavlje u našim životima....

Ova eklipsa je posebno zanimljiva po tome što se odigrava na poslednjem stepenu poslednjeg znaka Zodijaka. Eklipse donose i prekide, čišćenje zastarelog i nepotrebnog. Novo poglavlje se piše na novom listu papira. Ali kod ove eklipse kao da je veza između završetka i početka dodatno naglašena.

Pomračenje 20. marta neće biti obično, već najduže pomračenje Sunca u Evropi u poslednjih 16 godina. Evo kako će ono uticati na vaš horoskopski znak...

Ovan
Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Tajna veza može biti uzrok pogoršanja odnosa s partnerom.

Bik
Sunce zaklanja Mesec u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, pa izbegavajte rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora i budite oprezniji u prometu.

Blizanci
Tačka pomračenja je u astrološkom polju karijere, zato budite oprezni u odnosima s nadređenima i poslovnim partnerima. U ljubavi možete biti opterećeni događajima iz prošlosti.

Kako da ublažimo dejstvo pomračenja Sunca 20. marta 2015. godine

Rak
Vladalac vašeg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomračine Sunca, što utiče na vaš ljubavni i poslovni život. Ako se bavite umetnošću, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bićete uspešni.

Lav
Pomračenje Sunca, koje je vladar vašeg znaka, dogodiće se u osmom astrološkom polju strasti i novca. Opominje vas da izbegavate rizične finansijske transakcije. Možete dobiti i bračnu ponudu.

Devica
Sunce, vladalac vašeg polja intuicije, pomračeno od Meseca u kući partnerskih odnosa, nagoveštava probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka.

Vaga
Mesec, vladalac astrološkog polja karijere, zaklonio je Sunce koje upravlja vašim poljem neočekivanih okolnosti, što donosi dogovor o isplativom poslu s osobom na položaju.

Škorpija
Sunce pomračeno od Meseca u vašoj petoj astrološkoj kući, može dovesti do tajne romanse s nekim koga poznajete ili s kim ste nekada bili bliski.

Strelac
Pomračenje Sunca u vašem četvrtom astrološkom polju, opominje vas da izbegavate rasprave s porodicom i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Jarac
Pomračenje sunca, vladaoca astrološkog polja opasnosti u polju mentalnog stanja i komunikacija, upozorava vas da izbegnete nepotrebne troškove i budete oprezniji u prometu.

Vodolija
Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, pomračeno je u polju ljubavi i posla. To utiče na odnose s emotivnim i poslovnim partnerom. Budite strpljivi, jer vreme radi za vas.

Ribe
Sunce je u vašoj astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mesecom, vladaocem kuće ljubavi, pa možete da uplovite u tajnu romansu s umetnikom, lekarem ili sportistom.


Samo pola dana nakon eklipse, Sunce ulazi u prvi znak Zodijaka, u znak Ovna. Ovim počinje nova astrološka godina, novo godišnje doba – proleće, simbol buđenja prirode. Priroda nam daje snažan podsticaj da počnemo ispočetka.


Šta još beležimo ovog vikenda?

Subota:
Merkur u Ribama inkonjukcija retrogradni Jupiter u Lavu
Merkur u Ribama opozicija Lilit u Devici
Venera u Biku inkonjukcija retrogradni Saturn u Strelcu

Nakon loma i restrukturiranja (kvadrat Uran/Pluton), stvarnost će nam delovati nejasno, bićemo nesigurni, nećemo razumeti pravila, nećemo razaznavati utvrđene okvire (kvadrat Saturn/Neptun). Ova sedmica kao da nam daje uvid u vezu između ova dva perioda. Ali nam daje i mogućnost da svoj život upravimo u prvacu koji nama odgovara, uprkos svima i uprkos svemu. Potrebna je samo vera. Moramo da verujemo da smo zaslužili i da imamo neotuđivo pravo na upravljanje sopstvenim životom.


Nedelja:
Merkur u Ribama sekstil Pluton u Jarcu.
Dakle, u nedelju, Merkur će obrazovati još jedan aspekt, ovog puta protočan. Sekstil sa Plutonom daje snagu našim postupcima i rečima. Mala potvrda dobrog pravca nakon prvog koraka na novom, neistraženom terenu.

Izvori: Penzin, Dnevno
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар