Pomračenje Sunca 20. marta: Šta donosi vašem horoskopskom znaku?

NASA Goddard Space Flight Center/Flickr.com
U petak, 20. marta, veliki deo evropskog kontinenta naći će se na trenutak naći u mraku. Istraživali smo, ima li razloga za strah?!


Najpotpunija pomrčina Sunca u Evropi od 1999. prekriće Evropu u petak, 20. marta od 9.45 i trajaće 90 minuta. Nije samo bitna s astrološkog gledišta - pomračina na zadnjem stepenu znaka Riba i na sam prolećni ekvinocij poremetiće distribuciju električne energije!

Iznad naših krajeva Mesec će prekriti do 50 posto Sunca, no veći će mrak zavladati u severozapadnoj Evropi. Kad Mesec prođe između Zemlje i Sunca, pomračenje će zastrti 98 posto svetlosti u severnoj Škotskoj i 85 posto u Londonu.


OVAN

Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Tajna veza može da bude uzrok pogoršanja odnosa s partnerom.

BIK

Sunce zaklanja Mesec u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, pa izbegavajte rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora i budite oprezniji u saobraćaju.

BLIZANCI

Tačka pomračenja je u astrološkom polju karijere, zato budite oprezni u odnosima sa nadređenima i poslovnim partnerima. U ljubavi možete da budete opterećeni događajima iz prošlosti.

RAK

Vladalac vašeg znaka Mesec, dominira u pojavi pomračenja Sunca, što utiče na vaš ljubavni i poslovni život. Ako se bavite umetnošću, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bićete uspešni.

LAV

Pomračenje Sunca, koje je vladar vašeg znaka, dogodiće se u osmom astrološkom polju strasti i novca. Opominje vas da izbegavate rizične finansijske transakcije. Možete da dobijete bračnu ponudu.

DEVICA

Sunce, vladalac vašeg polja intuicije, pomračeno od Meseca u kući partnerskih odnosa, nagoveštava probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka.

VAGA

Mesec, vladalac astrološkog polja karijere, zaklonio je Sunce koje upravlja vašim poljem neočekivanih okolnosti, što donosi dogovor o isplativom poslu sa osobom na položaju.

ŠKORPIJA

Sunce pomračeno od Meseca u vašoj petoj astrološkoj kući, može da dovede do tajne romanse sa nekim koga poznajete ili sa kim ste nekada bili bliski.

STRELAC

Pomračenje Sunca u vašem četvrtom astrološkom polju, opominje da izbegavate rasprave sa članovima porodice i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.


JARAC

Pomračenje Sunca, vladaoca astrološkog polja opasnosti u polju mentalnog stanja i komunikacija, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i budete oprezniji u saobraćaju.

VODOLIJA

Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, pomračeno je u polju ljubavi i posla. To utiče na odnose sa emotivnim i poslovnim partnerom. Budite strpljivi, jer vreme radi za vas.

RIBE

Sunce je u vašoj astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mesecom, vladaocem kuće ljubavi, pa možete da uplovite u tajnu romansu sa umetnikom, lekarom ili sportistom.

Autor: novosti.rs/MMV
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар