Ovnovi, srećan vam rodjendan... i šta vas čeka do kraja godine

Photo by Salvatore Vuono. FreeDigiralPhotos.net
Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine i takmičenja. Oni su uvek prvi u svemu - od posla do druženja.

 A evo i šta vas, prema portalu Mondo, očekuje do kraja godine!

Ljubav
Lepa dešavanja na polju ljubavi očekujte do polovine aprila. Moguće lepo poznanstvo na putovanju.
Sa prvim prolećnim danima i Vi ćete se prolepšati, bolje ćete se osećati, ali ćete biti i strastveniji što može da Vas odvede u neku neozbiljnu vezu koju ne želite.
Ukoliko ste u vezi i želite da poboljšate vaš odnos, putujte sa partnerom. To je naročito bitno do avgusta 2015. Slobodni će biti skloni flertu, ali pazite sa kime i šta radite, da ne biste bili žrtva nečije ljubavne igre.
Najbolji period za ljubav ove godine za Vas će biti od polovine novembra do druge nedelje decembra. Oni koji su u ozbiljnim vezama treba da do kraja godine održe stabilnost i izbore se sa mogućom ljubomorom.

Posao
U aprilu mogući nepredviđeni troškovi. Stavite prihode i rashode na papir, sve dobro izračunajte pre nego što rešite da nešto veliko kupite.
Do maja meseca bi trebalo da se usredsredite na stabilizaciju na poslu.
U drugoj polovini godine, tačnije od polovine avgusta ćete imati više posla i bićete organizovaniji. Napokon ćete moći da se fokusirate na cilj i da mu pristupite ozbiljnije.

Zdravlje
Bavite se sportom ili makar provodite više vremena u prirodi. To je važno uvek, ali u Vašem slučaju naročito u prvoj polovini godine, jer Vašem organizmu to treba.
Od avgusta ćete se osećati bolje, ali samo ako promenite neke loše životne navike, pre svega način ishrane.

Ovan - osobine

Snaga: Hrabrost, odlučnost, samopuzdanje, entuzijazam. Slabosti: Nestrpljivost, neosnovane tvrdnje, dopuštanje strahu da ga ograniči.
Harizmatične oznake: Atletski stas, mladalački duh, potreba da preuzme vođstvo.
Voli: Udobnu odeću, preuzimanje glavne uloge, fizičke izazove, individualne sportove.
Ne sviđa mu se: Neaktivnost, kašnjenja, rad koji ne koristi nečije talente.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар