Nedeljni horoskop 8 - 14. mart / ožujak 2015.

Kako će raspored zvezda tokom narednih nedelju dana, od 8. do 14. marta / ožujka, uticati na vaš posao i finansije, ljubav i porodične odnose i zdravlje - proverite u horoskopu za ovu sedmicu!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Nove promene u načinu poslovanja dodatno vas motivišu da se bolje organizujete i završite obaveze u zadatom roku. Pomno pratite događaje na poslovnoj sceni i izbegavajte brzoplete odluke. Vodite računa da zbog prevelikog pritiska ne izgubite kontrolu. Krajnje je vreme da počistite sav nered oko sebe i da bolje iskoristite svoje vreme.

Ljubav - Partneru nikako ne polazi za rukom da razume vaše ponašanje, a čini se da ni sami niste sigurni šta želite. Kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku.

Zdravlje - Moguća glavobolja i problemi sa pritiskom. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje sportom.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Bilo bi dobro da kompletnu situaciju na poslu procenite sa svih aspekata pre nego što donesete konačnu odluku o budućim potezima. Vaš entuzijazam podsticajno deluje na okolinu. Ne potcenjujte doprinos vaših kolega i saradnika u ostvarenju poslovnih planova. Od srede očekujte poboljšanje finansijske situacije jer ćete najzad dobiti neki dugo očekivani novac.

Ljubav - Potrudite se da izbegnete eventualne nesporazume sa partnerom. Verujte u sebe i ne gubite samopouzdanje. Okolnosti su vam naklonjene, iskoristite ih uspostavljanje boljih odnosa.

Zdravlje - Neki pripadnici znaka mogu imati problema sa bubrezima.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate na profesionalnom planu, ali okolnosti vam ne idu na ruku. U kritičnim situacijama obuzdajte bes i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku saradnika. Bilo bi dobro da se rasteretite dodatnih obaveza jer trenutno nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana. Izbegavajte ljude koji previše crpe vašu energiju.

Ljubav - Sko vas neki Strelac ovih dana izlužuje, jednostavno ga ignorišite. Pošto se radi o tipu koji je premazan svim bojama, a vi ste krajnje naivni, menjajte taktiku na vreme. Ako nastavite ovim tempom, biće nevolje.

Zdravlje - Puni ste strahova, pomalo ste depresivni. Pronađite vreme za opuštanje i zabavu.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Očekuju vas povoljne poslovne promene, a ako ste nezaposleni, moguće zaposlenje. Pošto ćete morati da više sarađujete sa drugima, budite spremni na nesebičnu razmenu informacija. Potrudite se da uspostavite dobre odnose sa svima, izbegavajte da drugima namećite svoj sistem vrednosti. Ukoliko ne budete fleksibilniji, mogući problemi u komunikaciji. Ne dozvolite da vas nečije ponašanje izbaci iz takta.

Ljubav - Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Ovna ili nežnog Bika. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna.

Zdravlje - Ukoliko imate problema sa grlom, povedite računa o imunitetu.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Moguće su drastične promene, praćene nepredvidljivim posledicama. Pod konstantnim ste stresom, čuvajte se spletki i kleveta. Saradnicima je važno vaše mišljenje, ali budite diskretni i profesionalni, jer postoje stvari o kojima ne treba javno raspravljati. Budite manje opterećeni i opustite se. Dobro bi bilo da o svojim brigama popričate sa nekim prijateljem.

Ljubav - Veoma ste komunikativni i raspoloženi za nova udvaranja. Oko vas su sve sami Bikovi i Blizanci. Hoćete li im odoleti? Vodite računa o tome šta kome pričate.

Zdravlje - Čuvajte se gripa i prehlade, prokontrolišite krvnu sliku i obogatite ishranu vitaminskim namirnicama.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Iznenadni problemi mogu da poremete vaš svakodnevni ritam, ali uz dodatnu upornost možete da ostvarite sve zacrtane planove. Potrudite se da pronađete zaobilazna rešenja i da održite dobar nivo saradnje. Ne dozvolite da vas neko prevari, izbegavajte brzopletost i impulsivne reakcije. Ove nedelje, moraćete da istovremeno obavljate više poslova, ali ne brinite, uspećete da sve završite na vreme.

Ljubav - Moguća nova ljubav sa Vodolijom. Ne preterujte sa izlivima nežnosti, već krenite u dobro osmišljeno osvajanje.

Zdravlje - Izbegavajte cigarete i alkohol, pazite na ishranu. Mogući su problemi sa bubrezima i mokraćnim putevima.

VAGA (23. 9.- 22. 10)

Posao - Zabrinuti ste zbog novih informacija na poslovnoj sceni, ali ne brinite, uspećete da se izborite sa problemima. Iako ste pod velikim pritiskom, potrudite se da budete konstruktivni. Ne bi bilo dobro da se u ovom periodu preterano eksponirate. Sledite svoje dugoročne ciljeve. U kritičnim situacijama izbegavajte svađe i potrudite se da bolje razumete sebe i druge.

Ljubav - Preterano analizirate partnerova osećanja. Stalno ste napeti, ne uspevate da se opustite, što loše utiče na vašu vezu. Ako ste sami, Bik i Vaga pokušavaju da vas osvoje.

Zdravlje - Čuvajte se povreda i posekotina. Mogući su napadi glavobolje, kao reakcija na premor i vremenske oscilacije.

ŠKORPIJA (23. 10.- 22. 11)

Posao - Osećate da u odnosu sa saradnicima nešto ne štima, ali ne znate kako da rešite problem. Ukoliko nemate kontrolu nad trenutnom situacijom, napravite pauzu, potrudite se da sagledate problem iz raznih uglova. Budite fleksibilniji, jer jedino na taj način možete doći do kompromisnog rešenja. U skladu sa vašim interesovanjima ili motivacijom, osmislite ideje koje će doneti najbolje razultate.

Ljubav - Očekuje vas mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka sa Strelcem. Ljubav cveta, a vi ste u stanju prave euforije. Prosto da ne poverujete.

Zdravlje - Oni koji su do sada bili zdravi mogu da očekuju manje zdravstvene tegobe. Slabe tačke organizma su srce i jetra.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Nema razloga da prihvatite poslovnu ponudu koja obećava samo trenutni uspeh. Budite dovoljno promišljeni prilikom poslovnih dogovora. U želji da pronađete idealno rešenje nepotrebno se opterećujete različitim detaljima. U poslednje vreme prilično ste rasejani što može loše da se odrazi na vašu reputaciju na poslu. Od vašeg zalaganja i diplomatskog takta zavise konačni rezultati.

Ljubav - Partner očekuje podršku i poštovanje. Ako ste sami, moguć flert na poslu. Sa Blizancem ili Devicom očekujte lud i nezaboravan provod.

Zdravlje - Preosetljivi ste i nervozni. Mogući su problemi sa organima za varenje.

JARAC(22.12.-20.1)

Posao - Ideje na kojima insistirate nailaze na odobravanje saradnika. Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje planove u delo. Oslonite se na osobu od poverenja ili tim proverenih saradnika, za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Odnosi sa nadređenima nisu na zadovoljavajućem nivou. Pokušajte da se držite po strani kada su izvesni zahtevi u pitanju. Osmislite dobar redosled poteza.

Ljubav - Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo vaše ljubavne igre. Barem vam nije dosadno. Nema razloga za sumnju i preteranu opreznost.

Zdravlje - Ukoliko preterate sa zadovoljstvima, zdravlje može biti na udaru. Proverite holesterol.

VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao - Nalazite se u fazi kreativnog uspona i spremni ste za napredovanje. Ipak, zbog promenljivih okolnosti, stiče se utisak da su vaša očekivanja neskromna. Veći uspeh možete da ostvarite samo uz detaljnu analizu situacije, dobre pripreme i precizne informacije koje vas dovode u privilegovani položaj. Važno je da poštujete načela uspešnog poslovanja. Na nekom poslovnom skupu moguć kontakt sa nekim važnim ljudima.

Ljubav - Vaše misli ovih dana okupira neka zavodljiva, ali preterano ljubomorna i posesivna Škorpija. Iako ste svesni njenih mana, hrlite u njen zagrljaj.

Zdravlje - Zdrave navike najbolji su čuvar zdravlja. Više se krećite, pazite na ishranu.

RIBE (20. 2. -20. 3)

Posao - Svi očekuju od vas da prihvatite važnu ulogu u nekom novom poslu. Imate dovoljno energije, ali dobro razmislite o svojim prioritetima. Važno je da dobro osmislite poslovnu strategiju. Početak nedelje donosi nastavak nekih dogovora iz prošlosti koji sada mogu da vam donesu uspeh.

Ljubav - Konačno ste sreli osobu kao stvorenu za vas, a vi ste već na sedmom nebu. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.

Zdravlje - Obogatite jelovnik vitaminima i više se odmarajte.

Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар