Nedeljni horoskop 22 - 28. mart / ožujak 2015.

Da, najpre, obnovimo gradivo: Merkur je u Ribama do 7. aprila, Venera u Biku do 11. aprila i Mars u Ovnu  do 31. marta. Ali, u nastavku bićemo konkretniji, pre svega zbog onih kojima su od gornjih datuma bitnije koncizne poruke kakve nedelji horoskopi podrazumevaju...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Da bi vaše ideje privukle pažnju javnosti potrebno je da ostavite dobar utisak u svakom pogledu. Izvesna situacija tera vas da razmišljate o svojoj superiornosti, ali drugi bi to trebalo da procene. Od vašeg ukupnog zalaganja i diplomatskog takta zavise konačni rezultati u poslovnim pregovorima. Bitno je da se pravilno nametnete i da istaknete svoje sposobnosti.

Ljubav - Strasna veza je na pomolu. Prepustite se osećanjima, ali izbegavajte posesivne i ljubomorne situacije jer ste i bez njih dovoljno nezgodni.

Zdravlje - Zbog preterivanja u jelu i piću mogući stomačni problemi.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Uznemireni ste zbog nekih novih događaja na poslovnoj sceni i pokušavate da razrešite jedan nesporazum sa saradnicima. Detaljno ste ispitali sve varijante, ali ne možete da nađete pravo rešenje, a problemi se nagomilavaju neverovatnom brzinom. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost. Sposobnost dobre koncentracije i pravilne procene uvećava šansu da ostvarite uspešne rezultate.

Ljubav - Strast, strast i samo strast. Da li uopšte možete da funkcionišete bez nje?

Zdravlje - Manji problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Stalo vam je da u narednom periodu unapredite poslovni položaj. Povremeno imate velike ambicije ili neskromna očekivanja u susretu sa saradnicima. Želite da profitirate u poslovima koji ne spadaju u vašu osnovnu nadležnost. Ovih dana otvoriće vam se nekoliko poslovnih mogućnosti sa inostranstvom, a i finansijska situacija se popravlja. Najvažnije je da budete pravilno informisani o novim događajima na poslovnoj sceni.

Ljubav - Emotivna raščišćavanja su postala veoma neprijatna. Događa se ono što obično biva u sličnim situacijama.

Zdravlje - Ukoliko probleme sa grlom i žlezdama ne sanirate na vreme, lako mogu postati hronični.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Imate jaku volju i dovoljno energije, ali potrebno je da osmislite dobru poslovnu strategiju koja će vam omogućiti da se uspešno angažujete na različitim stranama. Sve se svodi na dobro planiranje i pravilnu procenu realnih mogućnosti. Nešto morate da promenite, teško uočavate sopstvene greške, a imate ih na pretek.

Ljubav - U ovom periodu očekuju vas velika ljubavna uzbuđenja sa Vagama i Strelcima. Period je izuzetno povoljan za slobodne predstavnike znaka.

Zdravlje - Spisak zdravstvenih problema se smanjuje i svodi na nelagodnosti zbog vremenskih promena.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Splet različitih okolnosti na poslovnoj sceni nalaže da prihvatite novu ulogu, koja zahteva bolje prilagođavanje i delimično ograničava vaš uticaj. Uspešno završavate sve što ste naumili. Ipak, potrebni su vam diplomatski maniri i šira kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi dobitak. Dobro se snalazite u poslovnim situacijama koje možete da prilagodite svojim merilima vrednosti.

Ljubav - Ukoliko želite da sačuvate vezu, neophodno je nešto da promenite. U ovom periodu najviše će vam odgovarati Ovan i Škorpija.

Zdravlje - Bolesti vezane za infekcije i psihičke probleme zahtevaju ozbiljniji pristup.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Neko od saradnika vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na različita upozorenja. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Odlažete donošenje neke vrlo bitne odluke, jer ne želite da prekoračite poslovna ovlašćenja. Udaljite se od osoba koje vam ne prijaju.

Ljubav - U ljubavi se najbolje slažete sa Strelcima, ali ni Ribe i Blizanci nisu za potcenjivanje.

Zdravlje - Zbog zadržavanja tečnosti u organizmu osećate se težim i umornijim nego inače. Kafa kao diuretik samo delimično pomaže.


VAGA (23. 9.- 22. 10)

Posao - Delujete vrlo angažovano na poslovnoj sceni i ne želite da vas bilo ko usporava u planovima koje imate. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima promenite stil ponašanja i nemojte ulaziti u finansijski ili imovinski rizik. Nalazite se u fazi promena, ali još niste prešli sa reči na dela. Udružite svoje poslovne interese sa proverenim timom, koji obećava uspešnu i dugoročnu saradnju.

Ljubav - Izuzetno povoljan period za nežnosti. Ove nedelje očekuje vas mnogo romantičnih trenutaka i ljubavnih uzbuđnja.

Zdravlje - Većina vaših bolesti povezana je sa preterivanjem. Ukoliko se ponašate uravnoteženo, neće biti problema.


ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

Posao - Delujete vrlo promišljeno u raznim situacijama, umete da procenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da ostvarite ono što ste naumili. Sposobnost dobre koncentracije omogućava vam da uspešno i u roku završite većinu poslovnih obaveza. Ovih dana očekuju vas mogućnosti za uspešnim kreiranjem. To što je novca uvek malo, za Škorpije je normalno stanje. One se stalno žale jer ih je uhvatila potrošačka groznica.

Ljubav - Tokom ovog perioda očekuju vas burne emotivne reakcije, od kojih će neke biti veoma uspešne.

Zdravlje - Stomak je slaba tačka, zbog nekontrolisanog unošenja hrane i pića. Razmislite o dijeti.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Imate sjajnu poslovnu priliku koju ne bi trebalo da propustite. Pred vama su novi počeci. Odluka da stavite tačku na ono što vas opterećuje postala je definitivna, jer nemate više ni vremena niti nerava da se opterećujete tuđim brigama. Obnovite neke poslovne veze ili kontakte, pridružite se timu saradnika za koje vas vezuju slične aspiracije i profesionalni interesi. Bitno je da se opredelite za varijantu koja će vam omogućiti napredovanje u poslu.

Ljubav - Fantastičan period za ljubav. Očekuju vas nove romantične veze, strasne ljubavne avanture...

Zdravlje - Osim blage nervoze, zdravlje je uglavnom dobro.


JARAC(22.12.-20.1)

Posao - Delujete vrlo odlučno u svojim namerama, saradnici imaju pozitivan uticaj na vašu angažovanost i na poslovnu procenu. U situacijama kada su isprepleteni poslovni uspeh i emotivno zadovoljstvo osećate psihološki pritisak i dodatnu odgovornost. Okrenutost duhovnom radu može vas bar na trenutak osloboditi straha od materijalne nesigurnosti. Slobodno prihvatite novi poslovni izazov.

Ljubav - Ovaj segment života je trenutno zapostavljen, jer ste okupirani ozbiljnijim egzistencijalnim problemima. Nedostaje vam naklonost partnera.

Zdravlje - Umorni ste, možda je samoća ono što vam je potrebno.


VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao - Delujete vrlo ambiciozno i angažovani ste na različitim stranama, na sreću okolina vas podstiče na kreativno izražavanje. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije birate poslovnu varijantu koja donosi najbolje rezultate. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada neskromnost ili potreba da odlučujete o zajedničkim interesima. Dolazite do rešenja koja vam ranije nisu padala na pamet, još ako budete istrajni, uspeh je gotovo zagarantovan.

Ljubav - Izuzetno povoljan period za ljubav. Potrudite se da ga maksimalno iskoristite i prepustite se osećanjima.

Zdravlje - Dobro se osećate.


RIBE (20. 2. -20. 3)

Posao - Očekujete da neko ozbiljno prihvati vaše poslovne ideje i smeta vam osećaj neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Zapljusnuo vas je snažan talas optimizma. Svesni ste pogodnosti, ali i činjenice da je dobro da prihvatite samo najkvalitetnije. Ipak budite dovoljno strpljivi, na zaobilazan način možete da ostvarite povoljnije rezultate na razlicitim stranama. Uskoro vas očekuje neka zaslužena nagrada ili materijalna nadoknada.

Ljubav - Nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Od onih ste koji vezu grade prvenstveno na osećanjima, a ovih dana biće ih na pretek.

Zdravlje - Zdravstvena problemi su za vama.

Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар