Vikend horoskop: 28. februar - 1. mart 2015.

Salvatore Vuono/freedigitalphotos.net
Poslednjeg dana februara nervoza postaje sve jača i moraćemo ceo dan da se suzdržimo od nepromišljenosti u akcijama. Bez obzira koliko nas situacija nagonila da reagujemo emotivno, treba da imamo na umu potrebu, da budemo racionalni i smireni, jer se situacija može iskomplikovati.

Jedna nepromišljenost nas uvodi u drugu, što dodatno otežava sve. Sa malo strpljenja i opreza se može mnogo postići... treba sačekati pravi dan.

Jači uticaj današnji dan donosi: Ovnovima rođenim od oko 26. marta do oko 6. aprila, Rakovima rođenim od oko 27. juna do oko 7. jula, Vagama rođenim od oko 29. septembra do oko 9. oktobra, Škorpijama rođenim od oko 29. oktobra do oko 9. novembra, Jarčevima rođenim od oko 27. decembra do oko 6. januara i Ribama rođenim od oko 25. februara do 6. marta.

Već u nedelju, fokus se sa ličnog razvoja, planova i uklapanja sopstvenog života sa opštim tokovima, prebacuje na lične odnose. Ovog dana su važni komunikacija i ljubav – jedan na jedan.

Energija ovog dana podstiče okončavanje svega onoga što nas u ličnim kontaktima sputava. To može predstavljati i promenu našeg ponašanja. Ako smo u prethodnim danima shvatili da mi grešimo i prepoznali gde to grešimo, ako smo videli kako našim ponašanjem i odnosom prema Drugome doprinosimo produbljivanju problema umesto da ga rešavamo, danas bismo mogli da počnemo da sebe menjamo.

Ili, ako i nismo u tzv. romantičnoj vezi, ovi dani su mogli da nam donesu otkrovenje kada je u pitanju naš stav i ponašanje, mogli su da nam otkriju lice koje mi pokazujemo svetu i na taj način odbijamo druge ili pak privlačimo pogrešne osobe u svoj život. Današnji dan bi mogao da označi kraj takvog obrasca ponašanja.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар