VIKEND HOROSKOP: 13 - 15. februar 2015.

Salvatore Vuono/freedigitalphotos.net
Mesec u konjukciji sa Saturnom uvek naše emocije stavlja na test, a posebno donosi događaje koji se tiču discipline, odgovornosti i strpljenja. Iako je u subotu Valentinovo, Dan zaljubljenih, izgleda da zvezde to ne zanima. Ovo neće biti najbolji vikend za zaljubljene.

Uživajte u petku jer je to jedina prilika da iz ovog vikenda izvučete neku romantiku. Strelčev Mesec biće pod dobrim uglom prema Uranu i Jupiteru, što će vam poboljšati raspoloženje i šansu za intimne trenutke.

Mesec u konjukciji sa Saturnom uvek naše emocije stavlja na test, a posebno donosi događaje koji se tiču discipline, odgovornosti i strpljenja. U srazmeri sa tim, biće nivo stresa koji izaziva ova konjukcija ukoliko postoji neko nepoštovanje principa koje postavlja Saturn pred nas. Venera sve više prilazi Marsu, pa je na pomolu romansa, koja može olakšati neke od životnih situacija u kojima se nalazimo. Ali, fiksirana za - petak.

Nažalost, dobre vibracije neće trajati dugo. Već u subotu poslepodne Mjesec će ući u Jarca, a to neće biti dobro. Uran i Pluton će se u nedjelju pobrinuti za dalje trzavice na ljubavnom planu, pa možete očekivati da će nastati dodatni problemi.

Ko bi rekao da će vam petak 13. biti najbolji dan za ljubav?


Romantične ocene vikenda


OVAN
❤❤♡

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤♡♡

RAK
❤♡♡

LAV
❤❤♡

DJEVICA
❤❤♡

VAGA
❤♡♡

ŠKORPION
❤♡♡

STRIJELAC
❤❤♡

JARAC
❤❤♡

VODENJAK
❤♡♡

RIBE
❤♡♡
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар