Februar 2015. u horoskopu: Biće uzbudljivo!

morquFile / krossel
Februar će, i svakom slučaju, obeležiti Mars i Venera koji će do 20. februara da „hodaju“ zajedno u romantičnom znaku Riba nakon čega će se preseliti u vatrenom Ovnu.

U ljubavi strasno, puno sanjarenja. Februar je mesec kada ćemo formirati svoje odluke, biti svesniji okolnosti, reči, ideja. Tome će doprineti formiranje sakstila (dva puta tokom februara) između Merkura, planete intelekta i Saturna planete odgovornosti, čvrstine, sudbine. 5. februara 2015. se dešava prvi kontakt „sreće“ (sekstil) između ove dve planete i to dok je Merkur u svom hodu unatraške, verovatno budeći stare probleme, detaljno pretražujući sve moguće propuste.

Sledeći „zagrljaj“ Saturna i Merkura je 19. februara 2015. Neposredno posle Merkurovog pokreta napred dovodeći rešavanju aktuelnih tema.

I tokom ovog meseca Jupiter ide unazad hrleći ka egzaktnom trigonu sa Uranom donoseći aspekt velike sreće. Ipak, taj podsticajni „dar od bogova“ koji formiraju Jupiter i Uran kroz vatrene znake Lava i Ovna će imati u narednom mesecu, mesecu martu.

Iako poslednji u nizu od 7 kvadrata od 2012.godine, i tokom ovog meseca imamo aktuelan kvadrat Plutona i Urana čija snaga polako slabi, ali ne treba shvatiti njihov „sukob“ olako. Energija donosi traumatična iskustva, puno intezivnih i potresnih priča, neophodnih promena. Kvadrat uvek potencira na konfliktu. Uran u Ovnu govori o „sada“, dok Pluton u Jarcu traži promene koje će opstajati u vremenu.


Pogledajte i mesečni horoskop za pojedinačne znakove Zodijaka.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар