VIKEND HOROSKOP: 30. januar - 1. februar

Salvatore Vuono/freedigitalphotos.net
U petak će odnos Venere i Saturna izbledeti, pa nemojte očekivati puno romantike. Petak prepodne obiluje energijom, ali i ispoljavanjem nestrpljivosti, manjka tolrerancije i kratkih, emotivnih izliva nervoze .... Ipak, to će polako prestajati, kako se bude razvijao dan, pa će popodne biti dobrih osećanja, čak i osećaja radosti.Verovatno možemo otkriti način da rešimo nesporazume od ranije i neke greške ispravimo, ako se dovoljno prilagodimo situaciji, upotrebimo originalnost i preduzimljivost, tokom popodneva...

Da li ćemo kraj radne nedelje i dane koji slede iskoristiti pozitivno ili negativno, zavisi od našeg dosadašnjeg delovanja i od stadijuma razvoja do koga smo sebe doveli. Jer Mars, planeta akcije, dobija podršku od ambicioznog i veoma usmerenog Plutona, te je lakše iščupati se iz vrtloga snova i usmeriti snagu ka ispunjavanju onog Jednog, Najvažnijeg.

Već u subotu ujutro Mesec će uklizati u Rak i osećanja će se razbuktati. Neće sve emocije biti predivne, no morate se samo potruditi razumeti ih umesto da im dopustite da vas parališu.

Venera će zagrliti Neptun do nedelje poslepodne, pa nemamo sumnje da ćete uspeti razrešiti svoje osećaje. Nastavite sanjariti!

Romantične ocene vikenda

OVAN
❤♡♡

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤♡♡

RAK
❤❤❤

LAV
❤♡♡

DJEVICA
❤❤♡

VAGA
❤♡♡

ŠKORPION
❤❤❤

STRIJELAC
❤♡♡

JARAC
❤❤♡

VODENJAK
❤♡♡

RIBE
❤❤❤
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар