Vikend horoskop: 16 - 18. januar 2015.

Salvatore Vuono/freedigitalphotos.net
Mesec u Strelcu ovog januarskog vikenda daće vam hrabrost reći ono što mislite, a nagrada će vam biti pojačana bliskost s boljom polovinom. Najviše od svega nam šteti lenjost ili inertnost, a tome smo svi skloni u subotu, a naročito Lav i Vodolija (Jupiter u Lavu opozicija sa Venerom u Vodoliji)...

Vaša uverenja u petak uveče mogla bi vas dovesti u neprijatnu situaciju, ali ako budete pametni, životna filozofija koju zastupate mogla bi postati put do zabavne i strastvene subote.

Mesec će u petak i subotu biti u vatrenom Strelcu, pa nećete imati problema reći što mislite. Vaša bolja polovina možda neće u početku biti oduševljena vašim idejama, no ako ostanete dosledni, na kraju će se ta situacija pretvoriti u poseban trenutak bliskosti.

Najviše od svega nam šteti lenjost ili inertnost, a tome smo svi skloni u subotu, a naročito Lav i Vodolija (Jupiter u Lavu opozicija sa Venerom u Vodoliji)... Ipak, želja za saznanjima, za putovanjima, promenom i intelektualnim napredovanjem će nas pokrenuti i pružiti nam priliku da energiju iskoristimo dobro i korisno.

U nedelju će Mesec ući u Jarca i vratiti vas u stvarnost, no to nikoga neće smetati.

Iako vladavina Vodolije počinje 20. januara, planetarna kretanja već daju jak vodolijski pečat vremenu. Donedavno je ovim znakom prolazio Mars, a sada su u njemu Merkur i Venera, što donosi kreativno razmišljanje i umetnički polet.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар