FENG SHUI za 2015. godinu: Zone blagostanja, sreće i harmonije

Prema Feng šuiju, 2015. godina donosi dovoljno pozitivne energije, ispunjena i preduslova uspeha. Ali, potrebno je u domu i radnom prostoru stvoriti dobru energiju, tako što ćete ih oživeti bojama i odabranim ukrasima. U 2015. godini je najsrećnije polje sever i treba ga ojačati odabranim nijansama i kristalima...

Ilustracija: Stuart Miles / freedigitalphotos.net

Ako se pridržavate ovih saveta i uredite istočnu, severnu, severozapadnu i jugizapadnu stranu po sledećim stavkama, očekujte blagostanje, jaču ljubav, bolji posao i harmoniju u domu.

Severna kuća - energija bogatstva
Severno polje je najsrećnije polje u 2015. godini i donosi blagostanje tako da je potrebno da mu posvetite najviše pažnje.
Unesite u ovo polje vatrene boje poput ružičaste, crvene, ljubičaste, narandžaste i svetložute. Obojite jedan zidu u neku od ovih boja ili izaberite detalje.
Kako bi povećali blagostanje i harmoniju stavite kristale i kamenje. Feng šui stručnjaci preporučuju ametist, citrin i pirit u severnoj kući.

Istočna kuća - uspeh na poslu
Istočna zona je zaslužna za napredovanje u karijeri i dobru energiju kako u domu tako i na poslu.
Po feng šuiju, metal i voda su elementi kojima treba ispuniti ovo polje. Zato ovaj deo doma obojite u crno, plavo, sivo ili belo. Takođe, možete dodati neki od 8 feng šui detalja, o njima pročitajte nešto više ovde.
U ovom polju izbegavajte boje kao što su crvena, ljubičasta, jarkoružičasta, narandžasta. Posebno se preporučuje figurica vodenog zmaja.

Jugozapadna kuća - buduće bogatstvo
Severozapadnu kuću feng šui učitelji savetuju da ispunite svežim cvećem, svećama, srećnim slikama kako bi u budućnosti uživali u dobrobitima.
Savetuje se da se igrate brojem devet, odnosno, bilo bi poželjno da grupišete predmete: na primer, devet sveća ili devet slika.
Tradicionalni kineski "lek" koji će u budućnosti doneti vama i vašoj porodici blagostanje, harmoniju i bolju finansijsku situaciju je kristalno drvo u boji ametista ili citrina. Možete ga naći u bolje opremljenim prodavnicama za opremanje kuće.

Severozapadna kuća - ljubav i obrazovanje
U ovom polju, nemojte nikako koristiti vatrene ili metalne feng šui elemente i boje.
Plava i crna su dobre boje za ovo polje, kao i vibrantno zelene biljke. Figurica Či Lina (polu zmaj polu konj) je tradicionalan feng šui lek protiv negativne energije, ali i sveže cveće je u ovom polju dobrodošlo.
Unesite porodične slike, detalje koji simbolišu ljubav. Za obilje pozitivne energije i jaku ljubav figurice mandarinske patke će vam u tom pomoći. Mandarinske patke su simbol vernosti i braka. One, kada pronađu partnera, ostaju s njim do kraja života. Upravo zato je statua ili slika s ovim slatkim bićima u paru idealan ukras za ovu oblast.

Izvor: Lovesensa


PROGNOZA ZA 2015 - MESEC PO MESEX

Januar - U Feng Shuiu, ovaj mesec će doneti olakšanje nakon napetosti od poslednjih meseci u godini konja. Ovo će biti mesec opuštanja, putovanja, popravki i kupovine.

Februar - Prema Feng Shuiu ovog meseca treba se fokusirati na karijeru. To je razdoblje povoljno za nastojanja i postignuća. Postavite jasan cilj u februaru na psolovnom planu.

Mart - Idealno vreme da se nešto promeni na individualnom planu. Uspeh se može očekivati u aktivnostima vezanim za znanje, učenje i poboljšanje. U martu možete dobiti neprocenjivo iskustvo i znanje. To je vreme za nova prijateljstva.

April - Ovog meseca treba se fokusirati na porodične odnose. Važno je uspostaviti dobru komunikaciju sa onima sa kojima smo izgubili kontakt. April 2015. godine je dobar za početak odnosa i stvaranje porodice. Treba izbegavati veće kupovine i uzimanje kredita.

Maj - Prema Feng Shuiu, ovog meseca je aktivna energija pasivnosti. Usredotočite se na najvažnije sfere života ili poslovne ciljeve.

Jun - Nestabilno vreme u svakom pogledu. Pokušajte ovog meseca da sve rešavate na miran način, jer u suprotnom može doći do velike svađe. Nemojte pokušavati da dokazujete svoje iskrene namere. Ovo nije povoljan mesec za početke.

Jul - Ovaj mesec treba provesti sa bliskim osobama kako bi shvatili vrednost onoga što imate. Situacija će se razvijati u pozitivnom pravcu samo ukoliko znate šta tačno želite.

Avgust - Ovo je mesec rada i preduzimanja novih akcija. Prema Feng Shui prognozi savetuje se da učinimo sve ono što donosi zadovoljstvo i radost. Idealno vreme da ostvarenje ličnih snova i finansijskog poboljšanja.

Septembar - Ovaj mesec donosi velike poslovne akcije. Videćete puno novih mogućnosti i prilika. Više provedite vremena sa  onima kojima je potrebna vaša pomoć.

Oktobar - Prikladno vreme za razvoj svih sfera života. Mnogo toga što ste hteli cele godine može se obistiniti u ovom mesecu. Usmerite svoju energiju da pomognete drugima.

Novembar - Nije dobro vreme za važne odluke. Nemojte  donositi preuranjene zakključke. Povoljno razdoblje za putovanja i promene fokusa.

Decembar - Ovog meseca treba završiti sve što je nedovršeno na poslovnom planu. Pokušajte da ispunitesva obećanja i donesete zaključke o svim svojim postignućima iz cele godine.

Izvor: AstroFon21
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар